- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
válasz
mszabolcs #10535 üzenetére
Ez nem jelenti azt, hogy az is tehet róla. Ezt csak azért mondom mert nálam mind a két rendszeren a messenger csinálta. Előbb nézd meg mi fogyaszt. Egyébként az összefoglalóban mindent megtalálsz: Rollback ROM aztán 5.0.
A nessh által fentebb mondottak is helytállóak lehetnek, illetve a factory reset ha azt nem csináltál volna a verzióváltáskor.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
mszabolcs #9362 üzenetére
Ha letöltötted a fájlt, csomagold ki. Majd az UPDATE.APP-ot másold a telefon belső tárhelyére egy 'dload' nevű mappába, amit előtte létrehozol.
Kapcsold ki a telefont. Ha ez megvan, egyszerre nyomd meg a hangerő le, fel és a bekapcsoló gombokat. Tartsd nyomva amíg rezeg a telefon. Majd elindul a telepítés. Ha végzett magától újraindul és kész is!
Ha elakadsz vagy valamiben nem vagy biztos, kérdezz nyugodtan!Jacques-nek pedig köszönjük a segítséget!
-
Jacques
csendes tag
válasz
mszabolcs #9358 üzenetére
Szia! Nekem is ilyen telefonom van és én is B180 rommal vettem használtan. Próbáltam itt utána kérdezni én is anno, de semmi választ nem kaptam, szerintem kevés embernek van Ázsia régiós P8-a. Én utána olvasgatva ezzel a rommal frissítettem belső memóriából:
Huawei_P8_Firmawre_GRA-L03_EMUI4.0_Android6.0_GRA-UL00_C185B320_Middle East
Sajnos a link ahonnan letöltöttem már nem él, de ha a keresőbe beírod van pár másik ahonnan le lehet tölteni.
Ezután pár nap múlva magától frissült B361-re. -
ataman
aktív tag
válasz
mszabolcs #9358 üzenetére
UL00-hoz - ezt itt nézted már?
De azt nem tudom, hogy C433-hoz melyik passzol még..
-
Anonymus95
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest