- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
daniiel09 #9431 üzenetére
A zárképernyő elrendezéstől függhet, azaz, hol az óra. Ha alapjában nem tetszik ez a téma, szerintem szabd testre. Pl. én Inknek az ikonjaival és egyéni háttérképpel használom.
csaba1203
Hibamentesnek nem mondanám, de közelít hozzá. Nekem egyetlen igazi problémám van vele, az appok közötti váltás. Nem is tetszik, és nálam nem is mindig megy flottul. Néha magától bezáródik. Maga az alkalmazások nem, mert nem újraindulnak, ha még egyszer csinálom, hanem megnyílik az ablak rendesen. Illetve egy-két feature hiányzik, de inkább ne legyen, mint bugos legyen.
-
alberttt
tag
válasz
daniiel09 #4391 üzenetére
A múltkor körmöltem itt neked egy jó hosszút az előző problémádra, de nem emlékszem, hogy megköszönted volna... Ha mégis, akkor bocs!
Messenger- Beállítások- Emberek- Szinkronizált nevek
Facebook app- Alkalmazások beállításai- Névjegyek folyamatos feltöltése (az én fb appom magyar, az alpha verziót használom)
-
daniiel09
tag
válasz
daniiel09 #4368 üzenetére
Senki?
Egy kis segítségre lenne szükségem. Amikor megvettem a telefont még tudtam a facebookos telefonszámokat szinkronizálni, és megjelenítette őket a címtárban. Viszont egy idő után letöröltem a facebookot, és eltűntek a telefonszámok.., aztán akárhányszor visszarakom, nemtudom újra szinkronizálni, semmilyen alkamlazással sem megy.., pedig volt már FR és gyári visszaállítás is azóta, mert ugye frissítettem. Valaki valami megoldást tudna esetleg javasolni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
alberttt
tag
válasz
daniiel09 #3897 üzenetére
Van egy Disa nevű app a playen, nagyon jó, be lehet állítani fb fiókot is, hasonló, mint a messenger. Az is elég zabálós. Az opera mini, és az uc browser küld facebook értesítéseket, valós idejűt. (Annak az appnak, amit kiválasztasz állandóan futnia kell, hogy az értesítéseket megkapd.)
Nekem a háttérben a Facebook Lite nevű program fut, az értesítések miatt. Nem erre a telefonra készült, hanem gyengébb, kicsi ram-os készülékekre. Ezen nem is fut jól, nálam akad, laggol, de keveset fogyaszt és az értesítéseket jól küldi. Így amikor ez értesít, csak akkor nyitom meg a nagy fb appot, vagy a messengert, így ezeknek nem kell állandóan futni, csak a Lite-nek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
daniiel09 #3589 üzenetére
Az nem tudni, de fel kell tenni a 133-ast és akkor várható a frissítés.
(#3590) e_r_i_c
A fényképzője amire ki találták arra tökéletessen megfelel, ha profi képet akarsz akkor fényképezőgépet használj, mert azt meg arra találták ki...
(#3588) feketepeti
Melyik van fent neked a 132-es? Ha esetleg gondolod akkor team wiewer-en ránézhetek.
HiSuite fennt van, a fastboot driver fent van?
Esetleg nem ártana az adb driverek ez (Win 10-en is működik) alapján fel telepíteni.
-
sonye
senior tag
válasz
daniiel09 #3219 üzenetére
Nekem bebújtatós van, mert a szilikon sem véd csak elölről, az alu keret is olyan, hogy szétkopik.
Ráadásul mindegyik tok csak csak pont azt az élményt veszi el, hogy milyen vékony készülék.
A kicsúsztatós meg mindenütt védi. Ha leesne a tokban, nem lesz baja. Ha használom a telefont, akkor a kezemben, ha nem, akkor elvan a tokjában. -
alberttt
tag
válasz
daniiel09 #3160 üzenetére
Működik már!
A gond az, hogy a Telekomos készüléken a Default téma nem az (legalábbis nálam), amit a többiek mutattak. Le kell tölteni a Default (Magazine) témát, azt át kell nevezni, Default 2-re pl. és bemásolni a témák mappába. Ezzel működik az értesítés a zárképernyőn is.
-
MeGabee
senior tag
-
e_r_i_c
csendes tag
válasz
daniiel09 #2817 üzenetére
Ez nekem meglepő. Este mindig felteszem töltőre, mikor leveszem 100%-on van ugyebár. Reggel felkelek legrosszabb esetben is 99%. Elindítom a Powerampot (ha dolgozni megyek ugyebár), akkor szokott olyan 96-ra lemenni.
Nekem a napközbeni dologgal van bajom, ugyanis napközben (főleg munkában) nem szoktam nyomkodni, s mire végzek, az alatt a 8 óra alatt simán lemerül vagy 20-30%-ot úgy, hogy max 15 percet netezek munkaközi szünetben.Még én sem tudtam rájönni, hogy vajon mi az, ami ennyire fogyasztja az akksit. Bízom benne, hogy érkezik egy szoftver frissítés, ami majd javítja az üzemidőt (vagy valaki dob egy tuti biztos megoldást).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest