-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz Portász #1988 üzenetére
Nem ez az első alkalom, hogy harcosan - és egyébként indokolatlanul - véded a telefonod. Pártatlan észrevételt tettem, ráadásul nem is beszéltem lényeges hibáról (emlékeztetnélek: én is ezt a kütyüt veszem). Egyébként nem top, épp ellenkezőleg, alsóbb kategóriás készülékéhez hasonlítottam a panelt, így nem sok alja van az érvednek.
Nem kell egyből ölre menni, ha valaki negatívumot mer jelezni.
(#1985) MeGabee:
A szűk betekintési szög - az egészen extrém mértéket leszámítva - inkább csak esztétikai nüansz. Ahogy fentebb a kolléga is mondta, nem sűrűn nézegetjük a kijelzőt oldalról. Inkább arról van szó, hogy egy jobb szögekkel bíró panel a kettőt egymás mellé rakva vonzóbb a szemnek, mivel mindenhonnan élénkek és teltek a színek.[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest