- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
válasz zojjektum #12481 üzenetére
A készülékek között is van szórás és belefuthatsz okosságokba. Pl.:
1
Haloványabb térerőnél a modemed többet fogyaszt a kelleténél. Most elmentél nyaralni és lehet, hogy a 4G-3G-2G között vergődik teló...
2
Lejött egy automatán hagyott alkalmazás frissítés, majd be is akadt...
3
Simán lehet a "vas" hibája. Akku vagy akár a panel is. Anyám lumia 535-e 100%-ról visszajelzés szerint lement 11% mindössze 2 óra alatt, majd ott is marad és 3-4 nap alatt merült le teljesen. Második nekifutásra a komplett telefont gariban cserélték...Sajnos ezek csak próbával szűrhetők ki, de ha meg tudod oldani mindenképp egy tiszta telepítéssel vissza kell menned egy korábban jól működő verzióra és 1 hétig tesztelni. Ha azzal is csinálja mehet a szervizbe, ha nem kihagynám az aktuális ROM-t...
Xiaomi MI2S-ről váltottam és azon elég sok rom-t megéltem a bő 2 év alatt. Ott aztán volt egy-két elbaltázott verzió. Random merülések, ez-az nem ment stb., de az új MIU8-t elég jól eltalálták, oly annyira, hogy a P8L csak az B565-l tudott felzárkózni hozzá gördülékenységben és üzemidőben.
Az OIS-ről, meg van a privát véleményem. Anno 3 hétig bírtam, majd eladtam a 4S-t, mert olyan érzés volt nap mint nap használni, mint amikor egy JÓ autót vettél volna, de kiderül hogy a 180 cm és 85 kg emberekre beállították, majd lecsavarozták az állítható ülést és a kormányt. Ha 200 cm és 120 kg nyomorogsz, ha 160 cm akkor meg el sem éred a pedált.... A következő körítéssel: "Ez mind a Te kényelmedet és BIZTONSÁGODAT szolgálja!!!"
A kollégák 4S-ire köröket ver a MI2S-m és az akkujuk is elhervadtak, míg az enyém 2,5-3 óra beszélgetést + mail szinkron stb. és este mindig volt benne kraft. Ennyit a hosszabb élettartamú készülékeikről.xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
zolnagy
őstag
válasz zojjektum #12481 üzenetére
OKOK, nem is azért írtam
Ha nem bírná ki egy napig sem, én sem örülnék neki.
De nekem átlagban 2 napot simán kibír. Most is 30%-on van este a 2. nap.
Igaz nem lógok rajta egész nap (meló közben nem is érnék rá). Néha ránézek fórumokra, meg keresek vmit. Melóba és hazafelé TuneIn-el netrádió hallgatás az autorádióra kötve, kis email, ennyi.
Nyaralás alatt, amikor a gps-t is használtam nekem is csak egy nap volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest