- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskis2
csendes tag
válasz
#86973952 #11452 üzenetére
Köszönöm a válaszod,már hívtam a cégemet(rajtuk keresztül vettem),de sajnos aki ezt el tudná intézni ,a garanciális javítást,szabin van,csak a jövő héten lesz...
az például viszont meg oldotta a segítségetek,hogy át állítottam 2G re,és a hang jó lett,de a wifi kuka.. -
kiskis2
csendes tag
válasz
#86973952 #11445 üzenetére
igen így,és teljesen egyforma mind a kettő.már az agyamra megy az új teló,meg csináltam rajta mindent ,amit mondtatok,de csak ki írja,hogy hozzáférés a hálózathoz meg tagadva......nálam ment rendesen,most egy pár napja kezdte ezt és ez egy boltból vett új teló,nem a 66.gazdától.....
-
kiskis2
csendes tag
válasz
#86973952 #11439 üzenetére
Szia,nekem nem mobil net van,hanem vezetékes,és van egy wifi ,de nincs olyan ikon sem a telón.ha a lányom haza jön,ki próbáljuk a wifinek az ujra indítását.azt viszont nem tudom hogy honnan lehet be szerezni a ROM ot,szívem szerint én is azt tenném újra(de nem is tudom azt hogy kell),a számítógéphez egy kicsit jobban értek,mint ezekhez nálam sokkal okosabb telókhoz
ott is újra szoktam rakni a rendszert ,az a biztos.
elnézést ANDROID ??? gazditól ,hogy nem egyszerre köszöntem meg a segítségetde majd csak bele jövök itt is az ilyesmibe
-
csaba1203
addikt
válasz
#86973952 #11369 üzenetére
Sokat utána olvastam a témának és osztom,amit írtál.A nagy beharangozott doze,ami az akku időt kéne javítsa úgy látom nem durrant nagyot.Apróbb hibajavítások vannak de alapvetően nekem stabilan megy minden és nagyon elégedett vagyok a telefonnal. A rom pedig a 170 gyári rajta,ami nem mai gyerek.
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #11173 üzenetére
Igen, így van. Én mindenhol tiltom magát a guglis appot, ha nem kell, és ahol lehet, maradéknál a modiladatot és a háttéradatot is. Én úgy vettem észre, pl. Google Partner Setup is szív valamiért, bár önmagában nem jelzi. Transportnál viszont a hátteret nem lehet tiltani, akkor nem értesít pl Gmail rendesen.
-
Aryon87
félisten
válasz
#86973952 #11143 üzenetére
En majd kesobb szerzem be, kivancsi vagyok mennyire forrja ki magat. De eddig ugy tunik jo tapasztalatok vannak rola.
On:
Nagyon tetszik a kicsike, es meg vagyok lepodve, hogy hozza a G4 smoothsagat.
Meg kicsit szoknom kell az Emui-t, de mondhatni, otthonosan mozgok benne
Jo szemem van, de fel se tunik nekem a QHD utan, hogy egy HD kijelzot nezek.
Fogasa stabil, nem erzem hogy ki akarna esni a kezembol.Joban leszunk
Egy aprosagra felfigyeltem, nemtom mennyire normalis: Kolleganomet kellett hivnom delutan, es arra lette figyelmes, hogy erosen viszhangzott a hangom.
Ez bug, vagy csak veletlen? Akit hivtam, annakis P8 Lite van. -
gianone
őstag
válasz
#86973952 #11145 üzenetére
Én csak úgy értettem, hogy biztos azért kérdezi, mert látja, hogy itt mást írtunk az előbb, mint amit ő a magyar oldalon lát. Legalábbis ezt tippelem. Engem is érdekelne, ha nem tudnám.
Én már újrahúztam a német blogról.
A kijelzőidő még nőtt, a készenlétben viszont jobban merül, akármit csinálok. Nem vészes, de nem 0, mint volt. Lehet, valami beállítás nem rémlik rendesen.
-
-
-
-
elektrotank
aktív tag
válasz
#86973952 #11028 üzenetére
Ez is az, csak a Lite-t nem írtam oda, így kicsit félreérthető. ALE-L21 modell.
Hm, még garanciális, csak azt nem tudom, hogy új rendszer esetén (6.0 android, 4.0 emui) nem e ejtik a garanciát. Tudtommal a kernel verzió megváltozása miatt szoktak reklamálni, az meg ha minden igaz, maradt ugyanaz.
UI: a másik Lite is frissítve lett 6.-ra, minden gond nélkül működik az. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#86973952 #10878 üzenetére
Persze, hogyne.
S7E-n ment is, telón keresztül le is frissítette az órát. Viszont p8 lite-on az alkalmazáson keresztül párosítani sem tudom. BT menüből odáig eljutok, hogy párosítsam, viszont csatlakozni már nem hajlandó a telóhoz semmiféle módon.
Holnap lesz időm, szerintem írok majd nekik, hogy akkor most mizu van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
draco31
veterán
válasz
#86973952 #10857 üzenetére
Főzögetve, stb nem lesz, marad majd a gyári rendszer, edigitálon lett véve, bár még jó egy hét mire megérkezik, mert netes hitel, aztán míg beér a papir az pár nap. Frissítve csak akkor lesz, ha jelez a mobil, nincs már kedvem a mókoláshoz.
Most a C7-est nyúzza még, az akku nem bírja csak, egyébként semmi baja.
Egy ismerősnek van ilyene, tegnap csak kézbe vettem, és meglepődtem, hogy milyen könnyű. -
mcll
senior tag
válasz
#86973952 #10667 üzenetére
Igen ezt már én is rég feladtam, nincs értelme ezt figyelni. Beszereztem egy powerbankot 11ezer mAh-s, több mint elég. Ez mindig nálam van, és ha kell, rádugom a telót. Kocsiban meg van töltő telepítve (sőt ha kell van ott 230V is), így sosem maradok hoppon.
Powerbank nagy segítség!
-
Namelesske
addikt
válasz
#86973952 #10645 üzenetére
Állítólag ha berakod a Vibert meg a Hangouts-ot a védett appok közé folyamatosan wake-lock-ol a telefon. G+ on ment a vita, hogy most akkor van vagy nincs doze emui alatt vagy csak szimplán bugos. Szerintem a Huawei nem hagyta volna ki ezt a killer feature-t a Marsmallowból inkább bugról lesz szó mintstem a funkció hiányáról.
-
Debilon
addikt
válasz
#86973952 #10605 üzenetére
semmit nem csináltam, elmentem motorozni, végig a zsebemben volt, 1x telefonáltam 2-3 percet mikor megálltam pihenni... de az időket nézve, már itthon voltam amikor rendbe jött, nem is volt nálam kinn az udvaron tettem-vettem
max annyi, hogy bekapcsoltam a wifi-t, de az nem hiszem, hogy számítana, mert amikor durván merült akkor is ugyanígy be volt
-
kutga
félisten
-
Debilon
addikt
válasz
#86973952 #10586 üzenetére
ja, nálam is éjszaka óta az android OS ami a stat alapján folyamatosan ébren tartja a telót
este ébresztő beállítva 68% akku, reggelre 12 %, és a grafikonon látszik, hogy folyamatos ébrenlét
(eddig is ugyanígy használtam, tehát, wifi on (nem marad bekapcsolva ha lezár a telefon), sync on, tehát semmi nincs korlátozva, eddig este 11 éjféltől reggel 6-7 óráig 3-4-5%-ot merült)aztán töltőről levettem délelőtt és a 2 óra 30 perc alatt 10%-ot merült és az android OS 2 óra 23 perces ébrentartást csinált, cpu idő meg a maradék idő (voda, B140-es rom, 5.0.1)
-
törölt tag
válasz
#86973952 #10203 üzenetére
Ismét egy kis adag build, amiket találtam. Csak hogy ne legyen kavarodás. HA valami észrevétel lenne szóljatok.
L21
Béta:
- 556 (single)
- 524 (dual)Rollback:
- 300Dual:
- 560
- 550
- 200
- 194
- 190
- 188
- 170
- 160
- 150a
- 132
- 052
- 010Single:
- 551
- 171
- 136a
- 133
- 130
- 049
- 041cSzolgáltató:
- 185 Telekom
- 140 Voda
- 133 Voda
- 130 Telekom
- 130 VodaSzolgáltató külföld:
- 181 német DT
- 181 spanyol Telefonica
- 065a spanyol Telefonica
- 014 spanyol Orange
- 009a spanyol VodaEgyéb régió:
- 150 orosz
- 132 észak-európa
- 120 uae
- 120 ázsia
- 046b nyugat-európa
- 044 Hong Kong
- 037 orosz -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest