-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FAQtyA
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy érdekes probléma ügyében. Feleségem készített egy videót a telefonnal (Telekom függő, nem piszkált, gyári, single SIM). Otthon megmutatta a lányomnak, gond nélkül lejátszották. Amikor én este hazaértem, én is próbáltam megnézni, de akkor már azt írta ki, hogy nem támogatott hangformátum. Kép volt, de hang nem. Nem sokkal később készült ismét egy felvétel. Az már egyből visszajátszva hang nélkül indult el, ki sem írta a hangformátum problémát. Több lejátszót is próbáltam: VLC, MX Player, stb. PC-re áttöltve is ez a helyzet, kép van, hang nincs. A Mediainfo érdekes dolgokat mutat, a két fájl hangsávja nem is hasonló infókat tartalmaz. Ez valami sérülés lehet?Hang
Sáv száma : 2
Időtartam : 34 mp
Cím : SoundHandle
Nyelv : angol
Kódolás dátuma : UTC 2016-05-09 16:22:04
Jelölés dátuma : UTC 2016-05-09 16:22:04
mdhd_Duration : 34880Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec
Formátum profil : LC
Kódek azonosító : 40
Időtartam : 6 perc
Source_Duration/String : 6 perc
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 17,2 Gbps
Névleges adatsebesség : 96,0 Kbps
Csatornák száma : 2 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Adatfolyam mérete : 827 GiB
Source_StreamSize/String : 827 GiB
Cím : SoundHandle
Nyelv : angol
Kódolás dátuma : UTC 2016-05-20 15:46:21
Jelölés dátuma : UTC 2016-05-20 15:46:21
mdhd_Duration : 413333Van valami ötletetek, hogy mi a gond? Lehet a feleségem nyomkod el valamit felvétel közben? De mit?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest