Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz doriath #10541 üzenetére

Azért az jó lenne, ha nem vinné túlzásba a régió ROM -osítást a Huawei, mert a végén az lesz, mint az LG -nél. Hanyagolják a magyar ROM -okat egy idő után, aztán lehet vadászgatni a biztonsági frissítések miatt más országban. Mivel nem igazán van bennünk potenciál.

Eddig is voltak külön régiók, de jellemzőbben EU -n kívül. Illetve EU -n belül is spec. esetekben, pl. északi régió.

scabiosa82:
    Pl. 3 gombossal, erre is vissza tudsz keresni a hozzászólások között.

[ Szerkesztve ]

• ANDROID???

addikt

válasz doriath #10541 üzenetére

Köszönjük a megosztott információkat, így hogy a Huawei ezt a választ adta számodra megnyugodhatsz, hogy a garancia él.
    Azt is jó ha tudod, hogy a Huaweitől is valaki minden bizonnyal olvas fórumot és elég valószínű, hogy az itt leírtak sem újdonság számukra. Egyébként, hogy a készüléket magyarországi kereskedőtől vetted számlával stb. igazoltan a nem ebbe az országba szánt régiós ROM-al, így természetes, hogy nem fog a Huawei sem saját maga ellen beszélni és elismeri a ROM-ot és a garancia meglétét egyaránt, fontosabb a piaci előrehaladásuk mint a negatív reklám..

"Továbbra is várom az anyázást privátban, és nem találtam fel a spanyol viaszt, mindenki eldönti ezek után, hogy mit csinál, nekem teljesen mindegy, a levelezésem itt található. És üzenem minden privátosnak, hogy NEM észt osztani jöttem ide...." az idézett rész teljesen felesleges zavarkeltésnek tökéletes. :K

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák