Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryon87

félisten

válasz cH1 #10009 üzenetére

S22U kesobb lesz jo, igy ha nem surgos a valtas, nyarig varj vele, addigra mar talan rendbeteszik. Most meg nagyon beta fazisban van (nalam a fotokepessegen bukott, na meg az ar).
    i13 szeria szinten a fotokepessegen bukott nalam, minden masban olyan Almas. Nem ismerem, de a stabilitas (zartkoruen persze, ami nalam szinten kizaro ok) az erossege, meg az uzemidejet istenitik.
    Xiaominal a 12 szeria lehet jo, de tudom, MIUI...
    Erdemes megvarnod meg a Honor Magic 4 szeriat, az egy melto utodjelot a telefonunknak es ugye GMS is van rajta. Sztem aprilisba jon a boltokba, jo dragan sajnos.

En is bajban vagyok az utodvalasztassal, nalam sajnos az arak miatt bukik a dolog.
    S22U, Magic 4Pro, Xiaomi 12Pro egyike lett volna, de mind 450k felett van/lesz, ami szolgaltatoknal sem lesz olcso, raadasul a Telekomnal nagy osszegu eloleget kernek 400k felett, ami szamomra perpillanat megfizethetetlen (S22U eseten kb 150k-t kernek)
    Lemegyek kozepkategoriaba, igy vagy S20FE lesz, vagy Xiaomi 11T Pro, ha meg kaphatoak lesznek juniusban... P40Pro meg ugyis evekig csucsminoseget ad, GMS ide vagy oda.

Új hozzászólás Aktív témák