- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
J.J. András #499 üzenetére
-
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok. P40 vásárlásan agyalok, ezen a készüléken ugye nincs google, de milyen navit lehet használni rajta?illetve viber müködik rajta?
-
jeni
félisten
Skype-n van valami jelzés a nem lekapcsolt kijelző , éber állapotban a hívás fogadásáról?
Lehet a mostani frissítés az oka?
Nem voltam passzív láttam a másik oldal jelzését de a P40 nem jelzett a Skype való fogadásáról. Ellenben én tudtam azon a másik felet hívni gond nélkül. -
jeni
félisten
Jött frissítés a telóra. Első negatív észre vétel a dologgal, hogy kisebbek lettek a betűk alapból.
-
jeni
félisten
A P40 telót ha a Samsung töltővel töltöm akkor gyors töltést ír ki,ha viszont a Huawei SuperCharge töltővel töltöm akkor viszont szuper töltést ír.
Van különbség kettő között? -
jeni
félisten
vagyis a sufni Google felrakása sem megoldás.
nekem a Phone Clone alkalmazással a Simple és az Energiapp ami még nem megy.
bár az Energiaapp kikerülhető,de a Simple hiánya az amit még nem lehet helyettesíteni.vagyis csakis hivatalosan hitelesített Google engedéllyel lehetséges a P30 széria előtti állapottal megfelelő működés.
reménykedjünk,hátha a Donald kacsa mégis szabad utat ad a Google-k.
most is tett engedményt,hogy az Intellel már üzletelhet a chipek ügyében. -
apitta83
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég ruháztam be egy P40-re. Igazából minden fontos app-ot sikerült feltennem, egyetlen dologgal nem boldogulok, mégpedig a Simple app-on belüli érintéses fizetés. Esetleg működik ez valakinek?
-
jeni
félisten
A P40 örökölte a Nova 5T hátrányát (esetleg fordítva) ,hogy kikapcsolt állapotban töltésre dugva bekapcsol a mobil,vagyis kikapcsolt állapotban elsőre dugva a sím kérésig betölt a teló. Viszont ha folyamatosan töltőn hagyva, a telót kikapcsoljuk utána már töltés módban mehet a töltés a P40 mobil újra indulása nélkül is.
A Phone Clone alkalmazásával mehetnek egy androidról átmásolva a nem HMS programok is vagyis a Google alkalmazásokat is átmásolva,működőkepés lesz a Huawei mobilon is a simán nem feltelepíthető Google alkalmazások. pl. OTP Smartbank,Szépkártya,Simple, PayPal,Messenger,MyVodafone. -
jeni
félisten
A Huawei Share alkalmazás csoportban nincs benne a messenger (Facebook). Ezt hogyan lehet betenni abba a csoportba kép küldése esetén is lehessen használni.
-
jeni
félisten
Üdv.
Megjelent az új verzió frissítés a P40 nem szolgáltatói mobilon.
Van aki már feltette?
10.1.0.154 -
jeni
félisten
Üdv!
A háttéralkalmazások gyors ellenőrzése és leállítása ezen,hogy működik? -
jeni
félisten
Az appgalery-t most újra próbáltam a P20-n alkalmazni.
Még mindig hiányoznak a fontos dolgok ahhoz,hogy rászánjam magam egy P40 mobil megvételére. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Ki milyen fóliát és tokot használ a telefonhoz? Gyári tokból alig van választék..
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Play áruházat ki hogyan varázsolta fel a telora?
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége ennek.
-
GAPZC96
csendes tag
Egy hónapja vettem egy p40 Lite telefont,csak hogy tényleg teszteljem mit merre hogyan Google nélkül,most vettem egy sima P40et is mert abszolút nem érzem hátrányát hogy csak hms fut a telefonokon.
Csak nagyvonalakban,minden működik mindenfajta mokolas nélkül.Egyedul a Google pay-t és a vele való fizetést nem tudom működésre bírni.De a teljesség igénye nélkül: Facebook, Messenger,Viber , WhatsApp digi online,horizont go ,mobil bank, YouTube eBay,RTL most, wazze,Google térkép,gmail, Windows live ezek mind működnek hibátlanul.(Hirtelen ezek jutottak az eszembe de a p30 után semmi hiányérzetem nincs .A készülék gyönyörű,és végre nem egy peklapat mind minden más mostani új androidos készülék.
Ja és 590 euroert sikerült hozzá jutni 2 év garanciával. -
Ja, persze, most működőképes
Úgy, hogy mókolsz most egy kicsit, meg mókolsz a jövő héten egy kicsit, aztán két hét múlva már többet kell mókolni, egy hónap múlva meg már nagyon sokat kell mókolni.
A google dolgozik ám azon, hogy ne lehessen olyan könnyen megkerülni a tiltást, nem érdekük csendben asszisztálni a tiltás komolytalanná válásához.
-
Aryon87
félisten
válasz
Donki Hóte #458 üzenetére
P40pro topikban írtak szerint működőképes a mókolásos verzió.
-
-
Elkerülő megoldások vannak, de elég macerásak és senki nem tudja meddig működik.
Ha nyitott vagy az új dolgokra ne erőltesd a Google cuccait (böngészőben működnek egyébként). Lesz néhány dolog ami nem akar működni, de nem lesz használhatatlan a telefonod.
Messenger pl működik a telefonon.
Alkalmazásokat az Appgalleryben találsz (play áruházhoz hasonló), ami ott nem található, az Apkpure - ban mindent megtalálsz, és ugyanúgy tudod telepíteni mintha a play-ből csinálnád.
És kérdezz bátran a P40 lite [link] topikban is, szívesen segítenek, hogy elégedetten tudd használni a telefonod google nélkül is -
lufl
csendes tag
Sziasztok! Szőke nőként vettem 1 Huawei P40-t. Nincs Play áruház, nincs Messenger-, Google-letöltési lehetőség. Tudtok vmi kerülő megoldást ? ( Utólag dereng vmi, hogy az USA letiltotta....)
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
7Heads Drago #448 üzenetére
Szerintem én nem írtam azt, hogy az egyéb weboldalak hazudtak volna. Annyit írtam, hogy a Huawei oldala szerint - az én ertelmezesemben, bár korántsem biztos, hogy az jó - nincs ois a főkamerán. Amúgy szerintem annyira nem fontos ez, hogy vitazzunk rajta.
-
mizoli
addikt
válasz
Cyrusgrissom #452 üzenetére
Egyáltalán nem hülye kérdés.
A Huawei már elég régóta tiltja a bootloader nyitását, így a root, custom recovery, custom rom felejtős.
Google cuccokat egyelőre még fel lehet varázsolni a csak HMS-sel érkező telefonokra is. Hogy ez a lehetőség meddig fog élni nem tudom, és azt sem, hogy mi, mennyire fog működni. -
Cyrusgrissom
kezdő
Sziasztok, lehet, hogy hülye kérdés, de azért felteszem.
Ha van egy új p40es teló, ugye android fut azon is, a google apps et miért ne lehetne rátenni?
Anno még tettem főzött ROM ot mindenféle telefonra magamnak rootolás után persze,
és volt olyan amire a google cuccait utólag kellett rátenni recovery ből.
Ez ma már nem megy? -
válasz
7Heads Drago #450 üzenetére
Lehet, hogy van a P40-en, nem néztem utána. Csak a P30-hoz hasonlatosnak mondta, és abban nincs a főkamerán ois. De nem is hiányolom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- NBA és kosárlabda topic
- Politika
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest