- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
Nyersszotyi #609 üzenetére
De van EMUI 12.0.0.370 biztonsági javító csomag, és az AppGallery-ben CURVE, amivel lehet NFC-vel végre fizetni....
Én tökéletesen el vagyok ezzel a telefonnal.... kompaktabb méret a többinél.
Szeretem a Huawei-t, a "kémkedést" nem értem miért így csinálták, hogy elkaszálták őket....
Amúgy meg az Android és Google is állandóan adatot szed össze rólad, az is kémkedés.
-
fekomat
tag
Sziasztok!
Melyik a legutolsó hivatalos firmware a telefonra?
-
Nyersszotyi
tag
EMUI 13 még mindig nincs. Se emui, se 13, semui, sesemmi.
-
J.J. András
őstag
válasz
siemensfun #574 üzenetére
Tedd át a régi (vagy egy másik régi GMS-s telefonról) Phone Clone applikációval amit szeretnél, és kész. Nekem olyan progi is fut, amire azt mondták, lehetetlen, és most, 2023 elején vettem egyet a LEICA kameralencsék miatt, és amire én használom, tökéletes.
WAZZE, CHAT, TELLME, EMAIL...., Office is fut, de az állandóan NET-et kér.peace
-
Csaszi87
tag
Osynho: Én most direkt kipróbáltam ezt, nálam működik...
-
Csaszi87
tag
válasz
donjohnson #604 üzenetére
Szia!
Van alapból a telefonon egy gyári e-mail alkalmazás. Annyi, hogy abba belépsz a gmail címeddel és ugyan ott vagy. Használható tökéletesen.
Bármi kérdésed van akkkor inkább gyere át a P40 pro topikba mert az sokkal jobban pörög, a rendszer meg ugyan az -
donjohnson
addikt
sziasztok,
olvastam az összefoglalót, de inkább kérdezek is vásárlás előtt:
ha nekem nem fontos a gmail-nél a levelek automatikus szinkronizálása (push üzenetek stb), akkor mókolás nélkül feltehetem a gmail apk-t apkpure-ról és működni fog a gmail alkalmazás p40-en?
vagy ez nem ilyen egyszerű?úgyis csak manuálisan "felülről lehúzva módszerrel" frissítem néha magamnak app-on belül, hogy jött-e új levél.
köszi előre is. -
gthomma
senior tag
50.000 -ért vettem a telefont 4 hónapos, pontosan elég és megfelelő lenne nekem, megcsináltam a mókokat, eddig a Microsoft Autenticator, Soundcloud, MS Office programok, Here Drive, sírt hogy valami nem jó. Az időjárás widgetem, (Sense) valamit kiír 2 másodpercre és kilép.
Böngészőből megy sok minden nem úgy nem az igazi
Azt sem találom hogy hogyan lehet beállítani hogy a zárképernyőn semmilyen értesítés se jelenjen meg az "enyhe" értesítések sem. -
gthomma
senior tag
"Előbb-utóbb tehát egyáltalán nem lesz meglepő, ha a P40-nél az ikonsávban felbukkan az 5G felirat"
Még soha nem villant fel.
"Gyárilag rajta van, és minden megy rajta. Persze huawei app galeryből, nem playről, de van gmail, youtube, drive, tulajdonképpen minden"
Se gmail, se youtube se drive nincs az app galeryben, te hogy csináltad ? -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy érdemes még P40-et venni! Igazából a gsm és a kamerák miatt kérdem! Jobb a kamerája pl egy Galaxy S21 ultránál?
Köszönöm a válaszokat! -
Harcsai
senior tag
Vetünk egy p40pro-t. Nincs rajta GMS. Vagy nemtom. Most tulajdonképpen mi ez az "Alkalmazás gyorsindító"? Gyárilag rajta van, és minden megy rajta. Persze huawei app galeryből, nem playről, de van gmail, youtube, drive, tulajdonképpen minden. Vagy időközben feloldották a korlátozást, csak mi nem tudtuk?
-
eclipse19
senior tag
"Sikeresen frissítettem GMS-re."
Részleteznéd kicsit?
------
Valahol láttam egy videót egy (másik) lehetséges módszerről, ahol egy app klónozó alkalmazással oldották meg a Play áruház és a GMS-t igényló alkalmazások telepítését és futtatását, mivel az (a klónozó app) tud olyat, hogy saját GMS-t futtat a virtuális környezetben.
Ilyesmit próbált már valaki? Ha igen milyen eredménnyel?
Köszönöm.(Mielőtt megkapnám, hogy miért nem próbálom ki én, hát azért mert nincs ilyen mobilom. Viszont az esetleges vásárlás előtt szeretnék informálódni. )
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
A készüléken a gyári naptárt applikációt használom, melyben a munkahelyi naptáram exchange-en keresztül szinkronizálva van, minden megfelelően működik. Emellé a vállalkozásom gmail naptárát is szinkronizálnám, de nem tudom, hogy hogyan tudnám. Az email-eket letölti, kezeli. Jelenleg nem használok GMS-t, de korábban GMS-el sem működött. Életre tudnám valahogy kelteni?
-
-
fekomat
tag
Sziasztok!
Sikeresen frissítettem GMS-re.
Viszont nem találom sehol, hogyan tudnám beállítani, hogy a főképernyőn balról söpörve a Google DSiscover jöjjön be. A Home Screen beállítások között csak a Huawei Assistant engedélyezésére van lehetőség.
Más: nem állítható be, hogy a sötét téma napnyugtától napkeltéig legyen érvényben, napközben pedig a világos mód? Egyedi inetrvallum megadására sem találtam lehetőséget, csak a sötét mód "főkapcsolóját" találtam meg. -
Quqesz
nagyúr
Sziasztok. Aki használja a Chrome böngészőt ne frissítsen pl apkpure-ban, mert nem fog működni. Bár mediapadon, de behalt. A beáll/alkalmazások/chrome ablakot dobja be indítás helyett...
-
jeni
félisten
nálam is azok a hibák jöttek ki.
a hangerő esetén lehet a médiagomb nem volt felerősítve.
újra tesztelve már a hangerő nem jelez hibát,de továbbra is hálózatra panaszkodik vagyis nem lát 5G-t,hiszen arra nem fizettek elő.
a hálózat szerint lehetséges,hogy még nem tudja az 5G-t elérni mert nálam egyelőre csak a 4G-re fizetek elő.
amúgy egy vacak program,nem hiteles szerintem. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
A Támogatás applikáción belül lehetőség van egy telefon diagnosztikára. Ezt lefuttatva 2 hibát ír ki a telefon, egyik hangerő, másik a hálózat. Esetleg valaki le tudná futtatni, hogy milyen eredményeket kap?
-
Fehercsoki
aktív tag
Vásároltam egyet és kipróbáltam. A főkamerában nincs optikai képstabilizáció. Elég feltűnő, hogy pl. a 3x-os telephoto kamera sokkal stabilabb (ott ugye van OIS), de egyébként is látszik, hogy a legkisebb mozdulatra is mozdul az egész kép, nagyon könnyű olyan képet csinálni, amelyen motion blur van, valamint van amikor kiírja, hogy tartsd a telefont, mert "élesíti" a képet, ha túl sokat mozog a telefon (akár csak sima kézremegéstől), akkor ennek teljesen elmarad a hatása (mivel nyilván így már nem tudja felhasználni amit rögzített). De pl. másik telefonnal összehasonlítva (S10e) is nagyon remegős a kép. Egyébként közben megtaláltam a hivatalos honlapon azt, ahol egyértelműen le van írva, hogy nincs benne (a sima adatlapján kicsit homályosan fogalmaznak, ott nem egyértelmű, de összehasonlításnál írja, hogy a másik kettőnél van OIS a főkamerában, ennél pedig nincs). Ettől eltekintve rohadt jó képeket csinál, nem kizárt, hogy P40 Pro-ra fogok váltani. Ha lenne OIS akkor megtartanám, mert egyébként nagyon bejött a telefon (mondjuk az nem tetszik, hogy az AppGallery megnyitásánál 5 seces reklámot kell nézni).
-
Osynho
addikt
válasz
Fehercsoki #583 üzenetére
Miből gondolod, hogy a P40-esben nincs OIS?
-
jeni
félisten
válasz
Fehercsoki #583 üzenetére
Azon az áron a Huawei P40 Pro van.
Biztos a sima P40 telefont vetted meg? -
Fehercsoki
aktív tag
Az interneten sok egymásnak ellentmondó info kering arról, hogy van-e OIS a főkameránál, a mobilarénás cikk szerint igen, de valójában NINCS. A mobilarénás cikk íróját inkább nem minősítem, csak azért írom ezt le, hogy más ne járjon úgy, mint én. Szerencsére 14 napon belül el tudok állni a vásárlástól (így csak 2 megvásárolt tok árát bukom). Elég gáz, hogy egy 300 ezer forintos telefonba nem tudott a huawei OIS-t tenni, egyébként az egész GMS hiány nem akkora probléma, azzal simán tudnék élni, de a kamera miatt vettem a telefont, és így bizony már nem kell
-
GAPZC96
csendes tag
Remélem nem gond ha egy P40-es sztorit megosztok,talán tanulságos is lehet.
Néhány napja eladtam a makulátlan 2honapos garanciális P40-es készüléken.Fizetes Paypalon keresztül történt vevő biztosítással.
Hétfőn délelőtt kb 15 percel a csomag feladása előtt a készüléket vissza állítottam ,becsomagoltam és útnak engedtem.Ma jön az értesítés a paypaltol H a vevő kérésére a pénzt lezárták mert a készülék nem működik...
Email a paypalnak screenshot szerencsére volt H a készülék feladas előtt 20 percel még működött.Kozben chat a vevővel,mi történt?(a telefon szar nem kapcsol be nem működik mondja a vevő)
Oké légyszi rakd töltőre ki tudja 4 nap utazás alatt hideg stb...
Nem működik semmi mondja,oké légyszi egy hardreset hátha a vissza állítás után valami gebasz történt.
Semmi még mindig.Atmentem kissé idegesbe hogy ne haragudj több mint 10 éve adok veszek soha senkit nem csaptam be a telefon működik.
Csend..... Majd jön a válasz:Ez a telefon szar nincs Chrome,nincs Drive nincs maps és ez neki mind kell ez a telefon nem működik nem lehet rá letölteni......
Ember hol élsz hány éves vagy kérdem én,veszel egy használt telefont azert mert Huawei és utána se olvasol??
Azt mondja én nem mondtam H ezen nincs Google.
(Sztem egy használt P40-es széria mellé senki nem írja oda H nincs rajta gms)
Mondom neki légyszi akkor írj a paypalnak H nem a készülék rossz hanem a Google hiányzik neked és ezer azt írtad H nem működik telefon.Erre jött a válasz H ő ezt nem csínalja meg.
Jól van akkor a beszélgetésünk mentésre került és elküldve a paypalnak.Szerinte neki van igaza és vissza jár a pénz....
Szóval vigyázzatok inkább írjatok oda a hirdetésben Ohne Google -
Quqesz
nagyúr
válasz
Occon adom #577 üzenetére
ApkPure és ott a Pokemon......a google maps is mehet fel(nekem tabon van fent, teljesen müxik, csak bejelentkezni nem tudsz, de nem is kell a navihoz sem)
-
Occon adom
aktív tag
Egy IGO-t,
Pokemon Go-t
sem lehet tenni erre a 3 kilós telefonxarra, a fene enné meg az egész cuccot. -
jeni
félisten
válasz
Occon adom #575 üzenetére
Google play tovább sem aktiv.
A másik tagnak írom.
A Phone Clone programot kell használni!
Az esetek 95% át is veszi.
Amúgy goggle szolgáltatásokon szinte minden más már muxik -
Occon adom
aktív tag
Remélem az Új Amcsi elnök törli ezt a butaságot is...Huawei visszatérhet a többi teló közé!
Ezzel a telefon szofttal lehet programot klónozni? Google payra fel tudok menni?
-
Osynho
addikt
Hello. Google Chromecastot használnék Spotify, Tidal applikaciókkal. Tegnap tudatosult bennem, hogy Google Home alkalmazás hiányában a továbbiakban nem fogok. :) Tudtok erre valami megoldást? Egyelőre HMS-re.
-
jeni
félisten
Továbbra sem megy végig a folyamat az OTP Telekom előfizu befizetésnél. Megerősítésnél elakad.
-
jeni
félisten
válasz
#42308056 #565 üzenetére
így sosem lesz jó neked az android nélküli Huawei mobil számodra azok amelyek P40 szériától indulnak,hogy csak kiveszem a dobozból és használni akarom.
most odáig eljutott a HMS dolog,hogy már 95% müxik nálam mobil.
persze most is vannak egyes területek hol még nincs alternatíva a Google képest a HMS applikációk közt.
a P30 sorozatig bármit megvehetsz Honor vagy Huawei mobilt,addig androiddal vannak ellátva. -
törölt tag
Srácok, a GMS hiánya mennyire zavaró? Youtube, Maps, ezekről le kell mondani? Mi a helyzet külős appokkal? BKK Futár, CIB, Twitch, Snapseed, Facebook, Instagram, Twitter pl. van? Ha igen, mennyire használhatóak.
Játékok abszolút nem érdekelnek.
-
sharp4
őstag
Emui 11 megérkezett tegnap este. Nem örülök, hogy az android 11et nem kapjuk meg..
-
Osynho
addikt
válasz
#72445440 #553 üzenetére
Szerintem nincs ezzel baj, érdemes a dolgokat átbeszélni egy szakmai fórumban, aki ide téved, leszűri magának, amit szeretne.
Mind a 2 telefon jó áron kapható már. Egyébként az a szomorú, hogy ennyi pénzre azt kell manapság mondani, hogy "olcsó", annyira elszálltak az árak. Aktív vagy a Pro topicban, a HMS-sel kapcsolatos dolgok nekem is segíteni fognak, amint megkapom a P40-est. -
gombasm
aktív tag
Nézz körül a hwaprón, én nemrégen 105e -ért vettem egy P40 -et 20 hónap garanciával, számlástól, mindenestől, karcmentesen, fóliázva - ennyiért ajándék volt. Nagyon jó telefon, iszonyat jó a kamerája is - biztosan nem ér annyival többet a pro, mint amennyivel többet kérnek érte. A P40 mérete pedig nagyon kézreálló, előző telefonjaim után szinte kicsinek érződött.
(GMS simán működik rajta, némi mókolás után másodszorra simán fenn volt. Privátban szívesen segítek benne, ha gondolod.) -
efegyke
tag
Ennek örülök...😀😀 ha nem kapok valami őrültnagy cáfolatot akkor sima P40 lesz.
Ami a scannelést illeti: megsárgult,bebarnult B4 méretű kottákat csinálok meg fekete-fehér A4 méretű pdf-be hogy olcsón lehessen sokszorosítani.van hogy emailben kapom a pocsékul,ferdén,duplaoldalasan fotózott nyersanyagot,ilyenkor kiteszem TV-re a képet és magát a képernyőt fotózom(nincs villogás)Nekem az 1db fő kamera a lényeg,a többi nem fontos.meghogy a filtert gyorsabban rátegye a telefon és ne homokórázzon sokáig.
-
Osynho
addikt
válasz
#72445440 #540 üzenetére
Ezt azért tegyük tisztába. Ezek megítélése nem szerintem kérdése, hanem tények. A P40 és P40 Pro ugyanazt a Sony IMX700 CMOS szenzort használja a fő kamerában, 1/1.28-inch méretben és 1.22 μm pixelmérettel. A "pixel binning" technológia segítségével kisebb felbontás használata mellett több pixelt használ a képalkotáskor, aminek sok előnye van. Emiatt tünteik fel az általad linkelt oldalon a 2.44µm pixelméretet (ami ugye a P40-nél szerepel, tehát eszernt a P40-esnek jobb az érzékelője, mint a Pro-nak). 4x4 elrendezésben 4.48μm méretet kapunk, de az alap szenzor ugyan az a két telefonnál. Mint ahogy a képeket feldolgozó hardver és szoftver is. Természetesen az optikai képstabilizálás is ugyanúgy megvan a ksiebb modellnél. A Pro-hoz képest gyengébb többi kamera nyilvánvaló, a 8 megapixeles tele kamerában is van OIS és 3x-os optikai zoom is a Pro 5x-ösével szemben.
Szövegek szkenneléséhez pedig nincs szükséges brutál kamerára, valószínűleg normál fényviszonyok között fotózza az amúgy is kontrasztos szöveget. Nem gondolom, hogy ha az S8+-szal megoldotta, akkor a P40-nek gondoz okozna.
Sokszor érzem, hogy a P40-et, mint valami csúnyán butított, túlárazott telefonnak kezelnék. 300e Ft környékén valóban drága volt, de most a felébe kerül! Szerintem egy nagyon jó kompromisszum a Pro-hoz képest.
-a vezeték nélküli töltés nem érdekel, ahogy a még gyorsabb töltés sem (18W-al töltöttem a mostani 4000mah akksis telefonomat, ez megfelelt, a P40 ennél gyorsabban tölt, de egy napot ki fog bírni, szóal majdnem mindegy is.)
- a fő kamera ugyan az, mont a Pro-ban, az esetek 90%-ában ezt fogom használni
- nem teljes az IP védettség, enélkül is megleszek
- nem kerekített a kijelző, ami nálam előny, mert jobb a fogása simának és kevésbé sérülékeny, kapok rá fóliát (hiába látványos és lehet, hogy hasznos is valakinek a hajlított él)
- a 90hz valóban látszik a kiejlzőnél, próbáltam a 2 telefont egymás mellett, de enélkül is tudok élni
- és számomra a lényeg: a kompakt méret! Bár még mindig nagynak tartom, de a nekem elsődleges szempont, hogy ne legyen tégla méretű, mivel egész nap futkosok, zsebre vágom, előveszem, telefonálok, egy kézzel használom. Egyszerűen nem szeretnék nagyobb telefont használni. Mindebből az következik, hogy számomra nincs alternatívája jelenleg a P40-nek, még a GMS hiányával együtt sem. -
efegyke
tag
111500 nettó vs 177800 nettó összegről van szó.azért nem mindegy,mégha tervezett kiadás is. A kiváltó ok az, hogy a munkámból adódóan Camscanner programmal szoktam scannelni.20-30oldal simán megy a Samsung-al.Az elmúlt 1 hónapban volt rá példa többször hogy 80+,100+ oldalakat kellett beolvasnom,feldolgozni a telefonnal és az S8+ 4GB RAM-ja nagyon belassította ezt a folyamatot és 15percig csak állt a telefon és nem tudtam hogy sikerülni fog e a művelet.Azt irta ki hogy ne lépjek ki a programból,betettem inkább repülő módba,nehogy felhívjanak mert akkor 1óra munkája megy a kukába.
Úgyhogy az erős processzor,8GB RAM elég kéne hogy legyen a javuláshoz.A jobb kamera meg jól jön a családi képekhez,videókhoz,hosszabb eseményeket mindig gimballal veszem mert ha elkezd remegni a feltartott kezem azt a legjobb OIS se kompenzálja már... -
efegyke
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és a fotós képességek miatt a sima P40 telefonra esne a választásom. Jelenleg Samsung S8+ telefonom van,a hajlított kijelzőnek semmilyen előnyét nem tapasztaltam viszont a nem hajlított kijelzős mobilokra könnyebb védőüveget tenni.
A google hiányát át tudnám hidalni,amiket használok programokat benne vannak az App Galleryben...
2 kérdésem maradt:
1: A P40 és P40 Pro főkamerája 1:1ben megegyezik vagy van valami amit nem vettem észre az "apróbetűs résznél"? Az esetek 99%ban erre az egy kamerára támaszkodnék,a Samsungnál sem hiányzott másik látószög.2: Vannak egy olyan feature-ök amik miatt áttolnátok a P40 Pro térfelére noha az 60ezer forinttal többe kerül? vagy jól látom hogy nekem elég a sima is.
Köszi!
-
jeni
félisten
válasz
#72445440 #518 üzenetére
a teló széléig majdnem kiér,de ott a széle hajlított,nem megy tovább.
amúgy is nekem gyári eredeti flipes tokban van a teló.
amit a sharp4 mutatott az nekem nem tetszik mert alul fölül van fekete sáv vastagon.
-
jeni
félisten
válasz
J.J. András #510 üzenetére
hello
átviszi
kell a Bluetooth kapcsolat és a P20-ra is kell a Phone Clone applikációt telepíteni.
jó pár applikáció is lesz majd a P40-n ami majd arra fog hivatkozni,hogy Google hiánya miatt nem indítható el.
a magyar OTP sincs az appgalleryben de a clone phone keresztül másolva,utána el is indul és használható.
a Simple még nem aktív a Huawei-n.
a mobilszolgáltatók azok mind mennek legalábbis a 3 nagyra értve.
digiról nincs infóm. -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Egy gyors kérdés gondolom már milliószór feltették, de most szeretnék rendelni és lecserélni a P30-am.
Nekem a legfontosabb alkalmazások: Viber, Face, Messenger, Insta, HboGo, Netflix, meg email-ek....saját gmail, hotmail és természetesen a céges Exchange, de ezeket gondolom a gyári email kezeli pont mint a P30-on.
És egy játékkal játszom, de anélkül megvagyok.Harry Potter Puzzles&SpellsElőre is köszönöm
-
jeni
félisten
Nem inkább a P40 Pro-ra gondoltál?
P40-re nem tudok arról,hogy lenne wireless kivitelben hátlapi töltős tokot akár flipes kivitelben.
UGYANIS maga a P40 nem tud wireless töltést fogadni.Mokolással egy ilyennel talán megoldható,de szerintem csak rontana a dolgon!
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Van, aki vett a telefonra gyári qi töltős gyári tokot?
Ha igen, milyen sebességgel tud tölteni, illetve hol lehet/érdemes beszerezni?Köszi a válaszokat!
-
jeni
félisten
válasz
J.J. András #501 üzenetére
van aki trükkel megoldotta,de az hozz-e majd eredményt az passz.
állítólag ha frissítik valamely részét akkor bizonytalan lesz a működése bármely app-nak a Google rávarázslás után is.
ezért inkább alternatívát kell inkább keresni vagy addig örülni míg a Clone Phone által még használhatóak maradnak az átmásolt Goggle alkalmazások.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Megújult a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest