Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
klrt
tag
válasz
tomcat1987 #2240 üzenetére
Sokáig nekem se jött semmi, aztán egyszer csak megindult.
-
klrt
tag
Ismét jött valami!
12.0.0.295
Ez is csak annyit ír, hogy felhasználói élményt javít bizonyos alkalmazásokban. -
klrt
tag
válasz
tomcat1987 #2236 üzenetére
Nem biztonsági frissítés volt, rosszul írtam!
A telefon névjegye nekem 2023 május 1 et ír biztonsági szintre. Szerintem az volt a 12.0.0.285
A 291 végűre azt írja, hogy felhasználói élményt javít bizonyos helyzetekben.
-
klrt
tag
Üdv!
Ma kaptam biztonsági frissítést.
12.0.0.291 -
biega
aktív tag
válasz
diablo1984 #2232 üzenetére
Köszi a választ, végignéztem a menüt, de nem találom, hogy hol tudnám kikapcsolni.
-
biega
aktív tag
Mostanában egyre jobban zavar, hogy beszélgetés alatt nem zárja le az érintőpanelt és hívás közben a fülemmel nyomkodom, vándorol a menüben.
Van erre valamilyen megoldás? -
klrt
tag
válasz
diablo1984 #2227 üzenetére
Úgy néz ki, hogy meg kell lennünk biztonsági frissítés nélkül. Vagy veszünk valami új készüléket.
-
klrt
tag
Szia!
Bocsi, de nem vettem észre, hogy írtál!
Ez 2023 májusi frissítés volt. Azóta itt állok és nem talál a telefon frissebbet.diablo1984: neked is lite van? Te melyik verziónál tartasz?
-
klrt
tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy meddig kapunk biztonsági frissítést?
Most a 12.0.0.285 van, azóta semmi. -
kirusz1
őstag
Hello.a minta feloldást hol tudom beállitani?
Sehol nem találom.köszi -
Zóra
csendes tag
Sziasztok! Ha valaki a Vanced helyett keresne masik alternatívát, (sajnos az enyem tegnap valahogy megszűnt létezni, nem játsza le a videókat) javaslom neki a Revancedet. Dettó ugyanez mint ez a Vanced, mint ahogy a nevükön is latszik.
Innen töltöttem le:
-
MR ME
aktív tag
Az Aurora store-nál be lehet valahogy állítani hogy frissítésnél ne dobálja fel hogy letöltötte és telepítsem hanem automatikusan telepíti esetleg?
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Van olyan Vanced tudású alkalmazás, melybe be jelentkezve Google fiókkal TV-re át tudom játszani a zenéket?
-
MR ME
aktív tag
Nem vagyok otthon a témában, de az megeshet hogy 2 sim kártyával gyorsabban merült a telefon? Vhol ésszerűnek tartanám végülis....
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg működő Google Play-t Emui 12-re?
Köszi
-
berobi78
tag
Sziasztok! Azt nem tudja valaki, hogy a Huawei P40 lite-on megy-e a Diginél a VoLTE és a VoWifi?
Köszi! -
MR ME
aktív tag
Csak egy kis spam
Lenne egy 64GB-os NM SD kártyám amire nincs már szükségem, érdekelne esetleg vkit? 5000Ft-ért odaadom, nem agyonhasznált, kb fél éves Lexar kártya... -
gps76
őstag
válasz
feloman #2191 üzenetére
Nekem volt már mindkettő, a P40 Lite IPS létére nagyon jó színhűségű, és fényerejű kijelzővel rendelkezik. S21 FE-nek egy baja van, eléggé melegszik, meg 888 ellenére nem az a "hű, de gyors" érzetre. Meg hát az üzemidő "fájni" fog. Próbálgattam egymás mellett őket, átlagos használat közben alig volt észrevehető a különbség.
-
gergo8080
csendes újonc
Sziasztok!
Újratelepítettem a telefont és megszünt a gyorstöltés lehetősége.
Hol lehet esetleg ezt beállítani?
Már mindent végignéztem benne. -
MR ME
aktív tag
lenne egy kérdésem, hátha tud rá vki vmi okos megoldást....
van egy app, jelen esetben az asus armory create applikációja, amit ha elindítok, használom, majd kikapcsolom, kilövöm a memóriából (elvileg), vmiért mégis tovább működik az app, és küldözgeti az értesítéseknél a jelzést h az applikáció jelenleg fut....vmi okos ötlet, amivel rá tudnám bírni, h ugyan már, ha én kilövöm a memóriából akkor ne fusson már tovább? csak úgy tudom leállítani ha belépek az alkalmazásokba, kikeresem és manuálisan leállítom...nézegettem engedélyeket vagy ilyesmit, de sehol nem találtam semmi érdemlegeset...
előre is köszimivel az applikáció automatikusan csatlakozik bluetooth-on az asztali gépemhez, érzésem szerint ezért lehet vmi hiba a gépezetben, mert gondolom a bluetooth csatlakozást ilyenkor nem lövi le....azt még nem néztem, hogy ha utána eltakarodok a gépemtől és megszakad a kapcsolat, akkor leáll a program...
-
feloman
aktív tag
Hát én a GMS mókolásnak nem fogtam neki, céges volt a telefon, nem akarta téglát gyártani véletlenül belőle... Régen volt telefonom, amire telepítettem mindenféle rendszereket, de ehhez már itt nem volt nagy volt kedvem, az előzőkben leírtak miatt főleg. Tényleg, az e-mailek sem jöttek már úgy ,mint régen... Ezek miatt untam rá erre a telefonra...
-
MR ME
aktív tag
válasz
feloman #2192 üzenetére
biztonsági frissítésen kívül mást már nem nagyon lehet várni rá az biztos...engem a gmail/outlook és hasonló alkalmazások nem létező szinkronizációjának hiánya zavar a legjobban, meg az h nem merem újra telepíteni, minimálisan is basztatni a rendszert, mert rohadtul nincs kedvem még1x végig zongorázni hogy visszavarázsoljam rá a GMS-t, főleg hogy már emui 12-ről is rollback-elni kell az elején...
a gmail üzenet értesítéseket úgy oldottam meg, hogy a petal mail alkalmazáson csináltam egy fiókot, és oda átirányítom az összes gmail üzenetemet, és az rendesen jelez, de volt egy hét amikor vmiért az sem működött, na akkor én is csak azért nem hoztam ki a vodától egy új telót, mert irgalmatlan szar az informatikai rendszerük, de már be volt rendelve...bár így visszanézve nem bántam meg hogy megmaradtam ennél, csak tényleg szomorú hogy egy politikai döntés miatt kell szopnunk, na meg szépen le is írták vele magát a huawei céget is, legalábbis a mobiltelefonos részlegét....pedig kurva jó kis teló ez a mai napig!a múlt héten miután töröltem a play áruház alkalmazás adatait, vissza is tért a kedves nem google licenszelt applikációs üzenet, majdnem el is sírtam magam, de meg tudtam oldani szerencsére nagyobb gond nélkül...
-
feloman
aktív tag
válasz
diablo1984 #2190 üzenetére
Nagy gondom nekem sem volt, mokolással majd minden ment, de pár app, pl Garmin Google térképe nem töltött be, gépen tudtam megnézni az utvonalaimat edzés után, a telefonon meg nem. De a Google hiányzott a banki alkalmazásnál például, nem volt push üzenet. Jó lehetőség meg adódott hogy olcsóbban vegyek friss telefont , P40 lite meg lassan kifut a támogatásból szerintem...
-
feloman
aktív tag
Szia! Másabb, jobb is talán, de nekem az ips-sel sem volt bajom. De napfényben az amoled biztos jobb lesz majd.
-
-
feloman
aktív tag
Én elköszönök a fórumtól, másik készüléket vásároltam, meguntam az applikációkkal mókolni, sok app frissítés után már csak macerásan működött. De le a kalappal a Huawei előtt, mert egy nagyon jó kis telefont rakott össze ezzel a telefonnal anno, mert még ma is jól és pörgősen működik, az üzemidő is rendben van, a fotók minősége nekem elég. Sajnálom hogy google nélkül maradt... Ezért kellett mennie. Nektek jó használatot hozzá!
-
plaszy
őstag
Ma lett 12.0.0.247 is!
-
Garfield.37
tag
Sziasztok!
Jön a huawei telefonokra a Harmony OS [link]
-
breeemaster
csendes tag
Sziasztok! Cseréltem p40 light ban akkumlátort de nem indul el vele. Csak a huawei felírat jön be aztán kikapcsol? Mit lehet vele csinálni? Köszi a válaszokat! =)
-
Zóra
csendes tag
4 gigás volt az enyém is. Az előbb jött. Hanem mostanaban újraindításkor a pin kódomat nem fogadja el a rendszer, pedig jól írom be mindig. A puk kódot viszont igen. Tapasztalt vki hasonlót? Vagy lehet elállítottam vmit?
-
MR ME
aktív tag
most meg egyik pillanatról a másikra minden működik megint megfelelően....
-
MR ME
aktív tag
történt vmi frissítés a háttérben mostanában? én eddig a gmail értesítéseket úgy játszottam ki, hogy csináltam egy petal mail címet, ami ugye alapból benne van a telefonban, és átirányítottam oda a leveleimet, de tegnap óta vmiért már ez sem működik, sőt 3-4 email klienst kipróbálva sem kaptam egyiktől sem értesítéseket, a hms-el basztak el vmit, vagy van rá vmi épkézláb ötlete vkinek? esetleg vmi alternatív megoldás ötlet? csinálnék factory resetet, de olyan kurva bonyolult volt feltenni rá a gms-t, főleg h már emui 12 van a telón hogy nem merem megtenni
de az emaileimről fontosak lennének az értesítések :/
köszi ha megosztjátok ti mit használtok
-
MR ME
aktív tag
kicsit talán off, de idegesítő jelenségre lettem figyelmes mostanában, ha rá dugom a telót a gépre, akkor megjelenik szinte egyből egy "fantom" ablakkeret,
és a gép újra indításáig ott is marad rendületlenül...jelenleg HiSuite sincs a gépre telepítve, és full friss win installálás után vagyok, szóval nem tudom mi kavar be, vki találkozott már esetleg hasonlóval? elég idegesítő számomra
-
MR ME
aktív tag
nektek megjött már a frissítés? nekem a mai napig nem....
-
MR ME
aktív tag
Nekem mondjuk a mai napig nem jött meg a frissítés....de majd csak elér hozzám is, az EMUI 12-ről meg más a véleményem, nekem pl full bejön, a értesítő sáv lehúzását kellett kicsit szoknom, de összességében sztem pofásabb lett tőle a készülék....
-
Gordiann
őstag
válasz
#61872278 #2151 üzenetére
Hát nem tudom, ennyire létkérdés, hogy egy használati eszköz a legfrissebb legyen?
Mi történik ha nem? Szerintem inkább a tudat nem tetszik. Mert kétlem, hogy enélkül támadás áldozata leszel, vagy bármiben hiányt szenvednél....
(ez nem az az árkategória, ahol elvárható lenne mindenből a legjobb, legújabb. Én speciel örülök hogy baromi olcsón lett egy nagyon gyors telefon, amire a 12-es legújabb rendszert is kihozták, abszolút nem vagyok elégedetlen.) -
törölt tag
Megkapta az EMUI 12-öt a telefon,januári biztonsági csomaggal és azóta pápá frissitések? Mindjárt nyár lesz...
-
MR ME
aktív tag
válasz
Oldman2 #2146 üzenetére
nekem sajnos a gmail nem működött rendesen, illetve a banki alkalmazás (KH) sem küldi a push up értesítéseket...gmail ment egy darabig macrodroid megoldással, de az emui 12 óta az is lehalt, végül egyszerűen úgy oldottam meg h regisztráltam egy petal mail címet, és a gmail leveleimet átirányítottam oda, az korrektül küldi az értesítéseket, a leveleket utána meg a gmail alkalmazásban kezelem tovább...
-
MR ME
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #2138 üzenetére
nekem ami óta ezt felraktam nem volt gond vele, ez több hónappal ezelőtt volt
-
MR ME
aktív tag
Itt azt írják a kínai megfelelőjének a telefonnak van Harmony OS,
Itt viszont már nem szerepel a listában, szóval valszeg nem leszvki egyébként harmony-val árulta a telót amikor én vettem itt hardveraprón
-
-
MR ME
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #2126 üzenetére
Szia!
Nekem is volt az elején ilyen gondom, ez alapján a videó alapján sikeresen megoldottam a dolgot, azóta is tökéletesen működik! Nem kell az egészet újra kezdeni
-
PAtr0n
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2126 üzenetére
Szia!
Volt itt rá megoldás, egy app fix amit utána rá kell telepíteni, és újra jó lesz. Elvileg. Keress rá. Nekem úgy nem működött, sajnos újra kellett raknom a rendszert a hekkel együtt, de azóta jó, pedig új EMUI is jött rá. -
guftabi96
addikt
válasz
tomcat1987 #2127 üzenetére
-
tomcat1987
tag
Sziasztok!
A megfojtott youtube vanced-re van már valami alternatív megoldás? Tud valaki valamit, amit én nem?Eléggé hiányzik, mióta lelőtték.
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
2 éve megcsináltam a google hacket, azóta nem kellett hozzányulnom, minden priman működött, egészen a tegnapi napig, amikor is lefrissitettem a google szolgáltatásokat félálomban... Lehetséges visszacsinálni valahogy egyszerűen vagy full 0ról kéne a telefont újrahúzni?
Nagyon rossz igy, most járok hűségidő váltásnál, gondolkodom is új telefonon, pedig nagyon megszerettem ezt a kis készüléket, de egy teljes újratelepitéssel nem szeretnék már szenvedni.
Köszi! -
BigManus
addikt
válasz
szabzoltan1 #2124 üzenetére
Tudom, nálam is. Csak azóta volt frissítés nem kevés a telefonhoz...
-
BigManus
addikt
válasz
szabzoltan1 #2121 üzenetére
Szia!
Én is CIB-es vagyok, nem tudod megoldani. Minden funkciót tudsz használni, de az értesítés, pl. pénz érkezésről nem fog menni.
-
MR ME
aktív tag
válasz
szabzoltan1 #2121 üzenetére
sajnos HMS alatt nem működnek megfelelően a push értesítések, én sem kapok a kh-tól üzenetet, nálam meg lehet úgy oldani, hogy belépek a banki alkalmazásba fizetés után, és ott vagy egyből kidobja h erősítsem meg az internetes fizetést, vagy az internetes tranzakciók menüpont alatt tudom ezt megtenni, nem tudom cib banknál van e ilyen lehetőség....
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Nekem nem sikerült feltennem a gms-t és már nem is probálkozom, de
a Ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi, esetleg tud e valaki rá megoldást.
A problémát az okozza, hogy a banki alkalmazástol nem kapok push üzeneteket.
(Cib)
Már mindent probáltam amit 1 laikus ki tud probálni, zároltam az alkalmazás, frissitettem, kézi vezérlésre is átváltottam, de semmi.
Aktiváltam a fejlesztői modot is, de ott csak azt látom, hogy az alkalmazás nem fut a háttérben.
Valaki tudna rá megoldást?
(jah a bank sem tudja mi lehet a hiba mert már telefonon és személyesen is beszéltem velük) -
MR ME
aktív tag
Van itt olyan esetleg, aki szintén a MacroDoid-os módszerrel szinkronizáltatja a gmail appot? Az EMUI 12 óta nálatok is akadozik a dolog? nem igazán folytonos a szinkronizáció, van hogy órák telnek el 2 szinkronizálás között, nem működik megfelelően....vkinek vmi tipp, hogy mit lehetne vele tenni?
-
BigManus
addikt
Ha valakinek kellene esetleg...
Vanced app -
Gordiann
őstag
Megérkezett nekem is az EMUI 12 reggel.
A nagy kívánalmam teljesült, hogy a jegyzetek app-ban lehet változtatni a kategóriák sorrendjét, így használhatóvá vált jegyzetelésre az app! Plusz mappákat is kaptunk, ami további plusz pont.Egy Matepad 10.4-vel is benne vagyok az ökoszisztémában, egyre jobb lesz az egész, azon kevesek közé tartozok, akinek még tetszik is ez a "különcködés".
Sok minden olyan Apple-szerű érzés Android alapon. Nem értem miért nem nyomják magukat a cégek az AppGallery-be jobban.
Egyébként ami nem megy az eszközökön, azt megoldom a GSpace appon keresztül. (Egyelőre ez áthidalásnak tűnik)
Egy kisebb probléma mostanában, hogy a YouTube Vanced meg fog szűnni, nem értem miért kellett nekik nyomtatni az illegál featureöket, előfizetve nekem teljesen jó lett volna az alap app tudás. -
MR ME
aktív tag
Nektek nem szokott gond lenni mostanában a gmail értesítésekkel? Macrodroidos megoldást használok, eddig működött is tökéletesen, de az elmúlt 2 napban vmiért nem mindig jelenik meg ha új emailt kapok...vmi ötlet hogy mi kavarhat be esetleg?
-
samu2062
senior tag
válasz
szabzoltan1 #2109 üzenetére
Egy HR esetleg?
Nincs jobb ötletem. Ha nem probléma, mentsd le, ami kell és állítsd vissza, majd tiszta lappal indulj. Tehát újból lakd be a telefont és ne állíts vissza semmit biztonsági mentésből. Hát ha... -
PAtr0n
addikt
Srácok!
Aki feltette az új EMUI-t, és GMS mókolt a telója, elszarta a frissítés a GMS mókot? -
szabzoltan1
tag
válasz
samu2062 #2108 üzenetére
Én már mindent probáltam.
amikor megvettem a telot akkor küldött üzenetek,utánna egyszer csak elmaradtak.
már probálta a bankal is beszélni,de a kérdést sem értik.szoval teljessen tanácstalan vagyok
Tegnap találtam egy push service appot a telon (vagy valahol) lehet az app galeryben,de azt nem engedi elinditani mert a mi régionkban nem támogatott. -
samu2062
senior tag
válasz
szabzoltan1 #2107 üzenetére
Ez összességében nem HMS függő. Van ugyan néhány alkalmazás, nálam például a kréta, ami nem küld értesítést, de majdnem mindnek mennie kell. Nálad egyáltalán semmi nem küld?
Próbáltad a beállításokban az értesítéseknél megadni az alkalmazásoknak az engedélyt, illetve eleve az értesítéseket bekapcsolni? -
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogyan tudnám rávenni a telefont( p40 lite)
arra hogy push üzeneteket kapjak.
Az én telomon még a hms van mert többszöri probálkozásra sem sikerült gms t varázsolni és belefáradtam a probálkozásokba. Azért remélem hogy igy is kapok értelmes válasz.
Köszönöm -
samu2062
senior tag
válasz
#61872278 #2105 üzenetére
Én is megkaptam.
Hát, nekem baromira nem tetszik ez a módszer. Előtte csak rányomtam alul a lefelé mutató nyílra, és már nyomtam is a következő műveletet. Wi-fi, mobilnet, be-kikapcs stb. Most erre a nyílra, csak az értesítések jönnek elő. A többihez húzogassam le felül, az sem mindegy hol. Talán megszokom majd, de most egyelőre jobb volt a régi.Na, hogy a kérdésedre is válaszoljak, települt egy MeeTime alkalmazás is, amivel videohívásokat (is) tudsz bonyolítani és közben a képet meg tudod osztani más eszközökkel. A Device+ ehhez ad segítséget. Bekapcsolja a wi-fi-t és Bluetooth-t, meg megkeresi a lehetséges eszközöket és gondolom csatlakozik is hozzájuk. Lehet, hogy van más funkciója is, én egyelőre ennyire jöttem rá.
-
törölt tag
Nem lett nagy durranás a frissités. Ez az értesítések a bal oldalt lehúzva jelennek meg kényelmetlen valóban,viszont az új állapot panel tetszik. Ha van ujjlenyomat beállitva akkor amikor kéri hogy érintsd meg fehér dobozban jelenik meg az ikonja. A hangerőszabályzó csúszka is rosszabb lett mint volt.
A Device+ az mi a beállitások menüben?
-
DraXoN
addikt
válasz
guftabi96 #2102 üzenetére
Ez az "új módi" androidban általánosan, ha nem itt akkor más modellnél kell majd megszoknod.
Én mondjuk ezt anno szerettem Xperia P-mben.. (bekapcsolható volt ilyen módon ott, bár alapból nem így ment benne.. még 4.0-4.2 droid alatt.. huh vagy 10 év eltelt azóta).
Xperia Z1 Compactomban 4.4 alatt még benne volt, 5.0-nál már elfelejtődött ez a működés. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Frissült nálam is az EMUI. Van rá mód, hogy ne legyen szétválasztva az értesítések menü és a control panel?
Iszonyat idegesítő, hogy a képernyő bal oldalát lehúzva lehet csak megnézni az értesítéseket. Csókoltatom azt, aki ezt kitalálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest