- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotor
tag
válasz
Petszol1 #22620 üzenetére
Úgy láttam két panel van egy fent az alaplap és egy alul a SIM+mikrofon stb. A csatlakozó nálam a szalagkabelen esett szét, kihullottak az érintkezők az alaplapi csatlakozónál. Ez a jobbik eset, mert ha az alaplapon lévő aljzat rossz, akkor forrasztani kellene és az szerviz. Ezen megy az ujjlenyomat, a mikrofon és a SIM kommunikáció az alaplap felé, valószínű nálad is ez a tipushiba jött elő. Kérdés eddig mit csináltak a szervizben. Szóval ez a milyen verziót vegyek, amíg nem veszed le a hátlapot és alatta az indukciós töltő modult, addig ki tudja. De szerencsére rá van írva. Cseréltem SIM+mikrofon modult és kábelt+akkut. Van olyan alsó panel, amin nincs mikrofon, találsz képeket róla a neten, hogy be tudd azonosítani. Ha cseréled erre figyelj, különben nem lesz hang. Akkubol pedig lehetőleg gyárit keress. 2021 utáni dátummal nincs csak utángyártott, aztán azt lehet nem annyira fogja szeretni, de ki tudja. Szetszedos videó van a YouTube-on.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Petszol1 #19892 üzenetére
P30-amon tavaly szeptemberben cseréltek akkut + kijelzőt is vele együtt, bár azzal nem volt gond és úgy emlékszem (nem kerestem elő a papírt amit kaptam), hogy a cserélt alkatrészekre a csere napjától kezdődően indult újra a jótállás. Az viszont nem maradt meg bennem, hogy 12 vagy 24 hónap, de a papíron ez is rajta van, amit kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest