- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Mivel egy overlay-t tesz a záróképernyőre. Vagy duplaklikk, vagy gesztusvezérlés esetén oldalra húzásra bejön a záróképernyő.
tibcsi0407:
Nekem pl. eleve nincs T-s FW-em, más tippem nincs, minthogy azért, mert ott csak 8/256-ost lehetett kapni, nekem pedig 6/128-as van... -
Geri89
aktív tag
Nekem eddig még mindegyik telefonnál ha éreztem, hogy tényleg gyengébb az akksi, és elküldtem garanciában javításra, akkor új akksival jött vissza.. (Lumia 920, HTC M7, HTC M8, illetve a Huawei P9-en 2x is cserélték már, ott még 3 éves garancia volt..). És itt most pont arról volt szó, hogy egyesek attól félnek, hogy idő előtt elhasználódik az akksi ha "össze-vissza" töltik. Ezért mondom, hogy nem kell félni, és a töltére különösen figyelni, mert ha az akksi 2 éven belül meghal, akkor úgyis kapsz bele újat garanciában..
Dreimus: Pontosan, érdemes elolvasni
[link] : "A 151/2013 (IX.22.) Korm. rendelet alapján, az abban foglalt kötelezõ (12 hónap) jótállási idõn felül, (ide értendõek a felhasználó által nem eltávolítható, beépített akkumulátorok is) társaságunk további 12 hónap önkéntes jótállást vállal a termékeire". Egyértelműen le van írva, hogy ha a telefon beépített aksival rendelkezik (mint pl. a P30 család), akkor 2 év garanciva vonatkozik a beépített akkumulátorrra IS!.
Az 1 éves akku garancia csak azokra vonatkozik, ahol házilag eltávolítható az akksi. Szóval a P30-nál (ha rendes, gyártói garanciád van), akkor 2 év van a teljes készülékre, beleértve az akkut is.. És hidd el, ha te 1 év 10 hónaposan visszaküldöd akkuhibával, akkor tuti, hogy ki fogják neked cserélni..
-
Sumptuous
senior tag
Nem kell, inkább csak 'lustaság'-ból és kivancsiságból nem kapcsolom ki. Meg amúgyis. Nem megy a gps folyamatosan, csak ha valamelyik alkalmazás használni akarja pár másodpercre. Engem nem zavar ez a lehallgatós/ kémkedős mizéria. Másképp biztos nem ezt a márkát használom :D
A wifi nem fogyaszt sokat, vannak különböző powersave megoldások mind router mind telefon oldalon. Szintén olyasmi, hogy be van kapcsolva, de csak akkor fogyaszt, ha adatforgalmazás van. A mobilnet meg szintén nem fogyaszt többet a sima rádiókapcsolatnál, csak ha forgalom van rajta.@knox83: Nekem nagyon szokatlan :D Pedig a P20 Pro sem volt rossz.
@K Norbi: Biztosan nem fogod megbánni!:)
Ha nem nyomkodod, 57-60 perc alatt kikapcsolt 2%-ról 100%-ra megy :D
Ha nem kell a 100, akkor 70-ig azthiszem 30 perc. De ebben nem vagyok biztos, nem szoktam 100 alatt kihúzni. (Bár fölötte sem)
10V 4A a max, de van más érték is.
USB-s mérővel nem tudom megmérni, mert szerintem elolvad :D Az enyém max 10W-ra van tervezve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest