- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
frőBácsi
tag
Nem tudom, azóta megvan-e a megoldás a zseb mód problémájára, de engem is érdekelne a beállítás.
Ugyanakkor érdekes, hogy amennyiben a táskában úgy helyezed el a telefont, hogy vízszintes helyzetben van, akkor csak annyira hangosodik, amekkora hangerőt beállítottál, tehát így működik a dolog.
Ezzel ellentétben minden más helyzetben feltolja a hangerőt híváskor.
Mindezek alapján szerintem a giroszkópnak van valami köze a zseb módhoz, de ennél tovább én sem jutottam.
Természetesen ez a módszer zsebben nem működik, és persze táskában is nehezen kivitelezhető -
Quqesz
nagyúr
Köszi mindenkinek én is, jó tudni.
Más
P30
Ma videóztam a gyerek iskolai buliján, ami egy csarnokban volt, fél fénnyel(csak a fele lámpa volt felkapcsolva, kevés fény). Csináltam Auto módban és pro módban EV és AF zárral.Auto: a fókuszt jól kezeli, szép éles minden. Az AE viszont gyorsan reagál minden fényváltozásra, ezért nem teljesen egyenletes(nem vészes, de lehet van akit zavarni fog). Pechemre szemben is volt erős fényforrás(kivetített tartalom)
Pro: egyenletes fényérő, nem változik a zárnak köszönhetően, viszont az AF zárat nem ajánlom. Az auto módhoz hasonlítva nem olyan éles a képe a videónak, pedig több mérési pontot is használtam(kb mind végtelen volt), de még elfogadható bőven.
Kinti videónál a Pro módban a színek mintha mélyebbek lennének(esetleg túlszaturált?), A WB Auto módban volt.
Néztem a bitrátát is, és nem esett 10e alá, de volt majdnem 17e is, kinti videónál 14-15e kbps. Én nem vettem észre minőségbéli különbséget(aztán lehet lesz aki igen). Hangfelvétel sztem rendben, pedig elég xar volt az akkusztika(terem közepén 4 hangfal)Szóval az alapok nem rosszak sztem.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest