- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazsss
csendes tag
Még egy kérdés: a visszaállítás után, sok mással egyetemben leállítottam/lekapcsoltam a Huawei Home-ot is.(eltávolítás gomb nem volt, így ott van az app listában)
Ez mennyire gond? Ha gond, hogyan tudom visszakapcsolni, mert nem sikerült.
Előre is köszi mindenkinek!
-
Balazsss
csendes tag
Tiszteletem!
Újra jelentkezem, mégpedig a P30 -am gyári visszaállítása után.
Nagyon úgy fest, a Google Chrome lesz a ludas, az fagyogat még most is. Csak nehezen akartam elhinni, mert hosszú évek óta használom és sosem volt ilyen gond.
Firefox-ot is teszteltem, gond nélkül megy. Plussz minden más funkció, alkalmazás hasít, ahogy az elvárható.
Remélem, találnak erre valami hibajavítást minél előbb. Hmmmm.... vagy már mindegy is, ha végleg letiltják a Guglit a Huawei-ekről?! Kár. Maga a teló nagyon tetszik, szeretem.
Remélem lesz valami megoldás a helyzetre.
Mr. Szemesi69 - mégegszer köszönet a részletes segítségért!!! Üdv mindenkinek!
-
Balazsss
csendes tag
Szemesi69:
nagyon köszönöm a konstruktív és részletes hozzászólásod.
Azt gondoltam, hogy gyári visszaállítás csak évek óta használt, telítődött mobilokon segít.Meg fogom próbálni a javaslatodat, de előtte le kell húzzak minden fontos adatot, fotót.
Hardveres problémára nem gondolnék, mert minden más funkciót csinál, mint a villám. Probléma mentesen.Köszönöm, s később jelentkezem a tapasztalatokkal!
Ja és igen, 9-es Android volt rajta, mikor kivettem a dobozból
Már nálam frissült 10-re + az új EMUI-ra.
Köszi!
-
Balazsss
csendes tag
Nagyon köszönöm a visszajelzéseiteket.
Kicsit csodálkozom a "gyári visszaállítás" javaslaton. -> Dehát zsír új a telefon.
Ha valakinek lenne még plussz ötlete, szívsen fogadnám.
-
Balazsss
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Remélem, tudja valaki a megoldást a következő problémámra.
Készülék:
- Huawei P30, ELE-L29, RAM : 6GB - ROM: 128GB, Build: 10.1.0.140, DT.HUN 10.1.0.6(CT)
- 2 hónapja vettem Telekom-tól, frissítések jönnek rendesen
- Ringke X tok + Ringke üvegfólia van rajta
Probléma:
a képernyő megáll, érintésre nem reagál. Majd van, hogy fél perc - 1 perc elteltével magához tér ott ahol abbahagyta. Viszont többször van, hogy nem tér magához egészen addig, amíg bele nem húzom a "többi futó alkalmazások" ablakba és ott elengedem. Ha ez után rányomok, újra megnyitja teljes ablakba és minden megy tovább, mintha soha nem lett volna fagyás.
+1: video lejátszásnál ha mondjuk fekvőből, állóba fordítom a telefont, akkor is képes lefagyni- ez 99%-ban netezés közben jön elő, amihez Google Chrom-ot használok, próbáltam Firefox-ot is -> abban is előjött
- tegnap az Index.hu legörgetése végén fagyott meg, meg, akkor fél perc után magához tért
- 1x sikerült a YouTube applikációban is összehozni, kis ablakok automatikus videó lejátszása görgetés közben
- gyakori a dolog, ha automata előnézetes video van beillesztve az oldalra- Teló nem melegszik
- cache nincs tele
- ellenőriztem: a 6GB-ból 2,8 GB átlagban szabad, a fejlesztői android mód szerint nem az fogy elVan valakinek ötlete, mi lehet a hiba és hogyan lehetne orvosolni? Vagy ismertek valakit, aki tud segíteni a témában?
Minden szempontból nagyon szeretem a telefont, de ez a dolog egyre jobban zavar.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest