-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladapower
tag
Szóval akkor azokban jobb csak amiket már én is említettem csak nem kaptam megerősítést. Kamera, üzemidő, töltés. Kb ennyi.
Telefonnal fürdés nem számít viszont van egy 1 éves kislányom így már mártózott meg a telefonom. Szerencsére az S7 Edge bírja a vizet :) Na én erről nem szeretnék lemondani, a kamera annyira nem érdekel mert manapság bármelyik csúcsteló tud normális képet lőni.Pompi:
van már éjszakai mód(bár teszteket még nem néztem)
Amúgy köszi a válaszokat, még mindig picit vacilálok a kettő között
-
ladapower
tag
Oké, a 86-os hozzászólásod alapján a P30 inkább az S10 ellenfele merthogy az S10E többmindenben gyengébb. Még mindig nem derült ki, hogy mi az a sok dolog amiben az S10E gyengébb a P30-nál. (Eddig az üzemidőt említetted)
Valóban érdekel mert a P30 megjelenése előtt már-már elhitettem magammal, hogy nekem is P30 lesz!
-
ladapower
tag
Említetted, hogy több dologban is gyengébb az S10e. Szerintem pont fordítva van.
P30 mellett:
Akksi, kamera(?), gyorsabb töltésS10e mellett:
Qi, ip68, stereo hangszóró, wifi ax, jobb ujjlenyomat olvasó, sd bővíthetőség, one ui.Ez alapján inkább az S10e a jobb. De ez picit szubjektív ugyanis lehet neked más a fontosabb. Pl kamera?
Egyébként a tesztek alapján az üzemidő sem rossz, a sima S10-el van pariban.
-
ladapower
tag
Nagyon vártam ezt a készüléket de sajnos amíg annyiba kerül mint az S10e addig eléggé kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest