Hirdetés
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
richies
senior tag
válasz
Sumptuous #6493 üzenetére
Uff!
Pont úgygy néz ki mint a képeken.
Oldala a fekete az ilyen selymes műanyag, hátulja meg tükröződös átlátszó műanyag.
1-1.5mm t kiemelkedik körbe a kijelzőnél s alig moccan,ha a kijelző közepén akarom kifelé feszíteni.
Sokkal jobb a fogása mint a gyarinak.Itt vannak saját képek.
https://drive.google.com/folderview?id=1l9pHepxkeIAwcokRDdWmsQjNkEDZx6PW
-
válasz
philoxenia #6490 üzenetére
Olvasgatom a fórumokat nem csak itt, és sokan belebabrálnak, kínai rom stb, és leírják hogy most ezért nem jó valami vagy azért. Ott nem lehet virust összeszedni? Nem értem hogy ez mire lenne jó, több lesz tőle a telefon, kicsivel gyorsabb, valamivel jobb lesz? Én használom amire kell, nekem minden tökéletes rajta amiket használok!
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkozás után úgy néz ki, hogy a P20 Pro lesz a Honor 8-asom utódja.
Elsőnek a Mate 20 és a Mate 10 pro-t között vaciláltam, de ahogy jobban utánna olvastam arra jutottam hogy sokkal többet tud a P20 Pro.
Ami fontos számomra az az akksi, kamera, kijelző.
Mm-be most 210k körül van, szóval lehet ott veszem meg.Érdeklődnék hogy van valami gyermek betegsége amit figyelni kell vásárlás után? Illetve szerintetek is jó döntés lenne ez a teló, ti mennyire vagytok megelégedve vele mondjuk ár/érték arányban?
A gyári kék tokot lehet még kapni valahol hozzá? Mert az tetszene a legjobban szerintem.
-
V-I-D-A
aktív tag
Tudnátok ajánlani kamerabeállítást nem művészi fotókhoz? Most 10 megapixelen áll, automatán. Érdemes 40 megapixelre váltani?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
richies #6492 üzenetére
Képet lökhetnél be róla, ha nem nagy kérés. Sajnos a legtöbb gyari fotón csak a terméket akarják elpasszolni, de részletes képet már nem közölnek.
Nagyon ritka, amikor olyan tokot veszek, aminél nincs élőképes értékelés. Szerintem sokan vannak ezzel így..Köszi, ha megteszed!
-
richies
senior tag
Ha valaki akar szuper tokot, eg es fold a gyari vekony tingli tangli tok utan
https://www.amazon.de/SUPCASE-Handyh%C3%BClle-Transparent-Schutzh%C3%BClle-Backcover-Schwarz/dp/B07F47P3TF
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azt nem értem, miért gondoljátok biztonságosabbnak a frissített telefont.
Kétféle módon kerülhet rá kártevő:
Böngészés közben erre, ha valaki fél vírusirtót érdemes használni, ami naponta akár többször frissül, nem többhavonta egyszer, a másik mód az app, amit viszont az áruházban kell szűrniük engedélyezés előtt. Olyan, mintha az lenne, hogy a biztonsági frissítést csak a júzer kapja meg, a kártevő írója meg akkor szembesül vele, mikor próbálja használni a priogramocskáját..
A biztonsági frissítésen akkor múlna valami, ha minél több pénzt forgalmazna valaki, annál újabb telefonja lenne. De simán lehet valakinek négyes androiddal százszor nagyobb pénzforgalma, mint a másiknak 9-essel.
A tartalmakat meg sokkal egyszerűbb felhőből lopni, ha érdemes.
Adott egy júzer, aki meztelen fotókat tárol magáról. Legyen bármilyen szép, vagy bármilyen érdekes ember, ha nem híres, csak a környezetét/ismerőseit fogja érdekelni ez a tartalom.
Hiszen a Google, vagy más keresők segítségével mindenféle nemű, korú, magasságú színű emberek meztelen fotóihoz juthatsz másodpercek alatt. Banki adatokat bányászni a föld túlsó feléről megint csak nem érdemes ismeretlenül, mert a meghekkelt készülék tulajdonosa lehet, hogy koldusszegény.
Igazából a telefon elvesztése (nota bene ellopása) sokkal nagyobb veszély adatvédelmi szempontból, az ellen meg nem véd a biztonsági frissítés. -
gegekutas
aktív tag
válasz
retroid #6484 üzenetére
Nekem p10-em van. A telekomnál vettem függetlenül, single simes. A frissítések össze vissza jönnek,most utoljára a gpu turbo frissítést, nagyon későn hetekkel később kaptam meg mint a fórum társak általában. De az utána jövő 381-est, rá 4 napra kaptam, a többiek meg még nem kaptak semmit.😄Előtte novemberben még augusztusi biztonsági frissítés volt a telefonomon, most meg novemberi.
-
retroid
senior tag
válasz
spawn21 #6485 üzenetére
Vagy ott a Sony
Nem Nexus se nem Pixel se pedig Android One mégis képesek erre.... Pont hogy az általam felsorolt opciók is droidos halmazon belül mozognak.. Nem kell iOS csak korrekt hozzáálás nem pedig Huawei/Honor b@lf@szkodás meg telibe sz@rás.... Eddig márkahű voltam de ennyi volt.... -
retroid
senior tag
Ja oke
De valahogy nem érzem korrektnek hogy egy 30 ezres alcatel és egy 250 ezres huawei is ugyan annyi vagy kb hasonló frissitési támogatást kapjon
Azért ezt te se gondolhatod komolyan... Vagy mégis?! Na akkor az baj.... -
janosibaja
őstag
válasz
balazs0102 #6482 üzenetére
Mondhattad volna finomabban is... A fürdőkben dolgozó szexmunkásokhoz pedig azért nem érdemes hasonlítani a csapatot, mert azoknak éppenséggel fizetnek a vinnyogásért, itt viszont mi fizettünk, nem is keveset.
Hagyjuk abba... Szerintem már minden elhangzott a témában pro és kontra.
-
balazs0102
senior tag
Most komolyan. Melyik jóképességű érzi magát veszélyben, mert nem a legfrissebb biztonsági szint van a telefonján. Tudjátok hány Androidos telefon fut nem a legfrissebb biztonsági szint javítással? Kurvára nem történik semmi ne izguljatok. Nekem személy szerint rohadtul nem hiányzik, ha jön majd jön, ha csak a 9es droid jön akkor az jön. Minden faszán működik a telefonon, nem akad, nem fagy, még mindig 1000000X jobban szeretem mint az S9-et amiről jöttem...
Már bocs mindenkitől de vinnyogtok mint a fürdős k*rvák... akinek nem inge ne vegye magára. Soktízmillió androidos telefon fut nem a legfrissebb biztonsági szarokkal mégse hallunk olyat, hogy tömeges adatlopások történtek droidos telefonokról. Pedig azokon ugyanúgy van tárolva jelszó bankkártya egyéb személyes adatok. Túltoljátok a buta kis fejetekben ezt az egészet.
Gyakorlatilag pedig nem hiszem ,hogy nincs kiadva újabb biztonsági szint, egyszerűen lassan érkezik ezekbe a régiókba. -
retroid
senior tag
Át is jöttem Sony Xperia XZ2 re....
Jó is ez a pite meg a novemberi bizt szint -
a.sebi
őstag
válasz
dhcodoki #6475 üzenetére
A bluetooth beállításokon belül, a párosított eszköz mellett kell legyen beállítás gomb! ott próbáld!
utóirat: Skacok búcsúzom, imádtam a p 20 prot, de 6 hónap után vágytam valami újdonságra. Note9 van egyenlőre, de nem tartom kizártnak hogy visszatérek!
Köszönöm a sok jó tanácsot és tippet. Elsősorban Read Only tipus vagyok, de mindig örültem ha új hsz. érkezett!
Ezentúl is követem a csopit.
Köszi skacok, köszi P 20 pro! -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
spawn21 #6474 üzenetére
Ez pontosan így van, a többi gyártó is így áll hozzá. Egyet tudok, aki tisztességesen tartja az ütemet, az pedig a Sony (flagship modelljei havonta frissülnek, főverzió pár hónappal később szokott érkezni).
Amúgy fura hogy így lángra kapott ez a frissítés mizéria, a P20 topik is ettől zeng. Ami részben érthető, részben meg kicsit szerintem túl van tolva. Használni kell és ennyi. Nem ezen múlik a biztonság, gondoljatok bele hány oldalnak megadtátok már a kártya számotokat, lakcímet stb. az előző androidos verziókon, amin még nem volt havi biztonsági javító csomag. iOS-re sem jön ilyen. A mai világban meg nem ezen múlik, ha fel akarnak törni, vissza akarnak élni az adataiddal, akkor meg tudják csinálni, biztonsági szint ide, oda.
-
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
P20 pro-n játszom le a zenét, bluetooth-on küldöm át a transmiterre, onnan meg rádiófrekvencián az autós hifire. Ha hívás jön, a transmitter mikrofonja aktiválódik és ugyanúgy az autóhifire küldi rá a hívófél hangját.
Szeretném kikapcsolni ezt a kihangosítós funkciót, mert a transmitter “el van ásva” a kesztyűtartó aljába.Meg tudom adni a telefonnak azt, hogy hívás ne menjen ki bluetooth-on?
-
spadge
tag
Szerintem, blama 2018ban, hogy egy telefon nem frissül szinte azonnal a Google rendszerén. Itt főként a biztonsági frissítések az aggasztóak. Mindenünk ezekben a szarokban van konkrétan. Bankkártya, mail, fényképek, minden rólunk. Privát dolgok. Azt gondolom, az egy elvárható MINIMUM, hogy a google updatejeit feltolják időben. És nem... Nem az új verza érdekel, mert jó esetben ugyan úgy néz ki, kapunk valami plusz fícsört, és oké. Rendben is van. Letojom. Nade, pl. ez a plasztikdarab(?) is 200 Mátyás. 650euro. Jobb esetben, ezért nem csak telefont kellene kapnunk, hanem supportot is mondjuk. Elvárható lenne. Ebben egyszerűen utolérhetetlen a konkurencia. Ugyan nem látok bele, de mintha többnyire android fronton nem annyira lényeges a felhasználó biztonsága és elégedettsége. Bármelyik gyártót mondhatnám. Úgy is megvesszük az újat. Olyan, mintha csak a keresési szokásaink kellenének a Skynetnek vagy Deepmindnak. 😀Egyáltalán örülj, hogy kapsz szoftverfrissítést, sutyerák.. 😀
Ne értsetek félre, imádom ezt a telefont, droiddal is kibékültem már, csak na... 2019ben lassan, jobban kellene foglalkozni ilyesmivel. A Googlenek kellene jól phycsánrúgni a gyártókat, hogy: "Hé, papikám! Ideje lenne integrálni azt a retkes szeptemberi updatet, mert hemzseg a rendszeretek a résektől.." De leszarják. Minket is. Szomi😪 -
válasz
janosibaja #6471 üzenetére
+1
-
janosibaja
őstag
válasz
feri1014 #6464 üzenetére
Persze, nem létszükséglet a Pie, hogyne, de azért elvárható. A biztonsági frissítés meg különösen. Egyrészt.
Másrészt, ami engem illet, szeretem az újat kipróbálni, érdekel, s nem negyvenezerért vettem egy noname készüléket, hogy beletörődve elfogadjam ezt a "frissítési" gyakorlatot.
Amúgy hogyne, lehet élni nélküle, még ha soha nem frissülne, akkor is. Csak méltatlan ebben az árkategóriában...
-
törölt tag
Hali!
Honnan lenne erdemes venni most P20 Pro Dual-t?
Olvastam huaweiblogon a hivatalos viszonteladókat, viszont több bolt is úgy hirdet, a hivatalos viszonteladókon kívül, hogy hivatalos, gyári 2 éves garanciával. Árukereső link. -
Ernesst
aktív tag
Egyetértek, ebben a kategóriában ez alap elvárás szerintem is. Off, de érdekesség: P10-em volt előtte, ott az egyik build 6 hónapig nem volt hajlandó frissülni. Végül elszakadt a cérna (ügyfélszolgálat szerint normális jelenség, de ha akarom vigyem szervizbe), Firmware Finderrel "löktem" rajta egyet, azóta szépen, havonta jön rá az OTA update (most Párom használja). Azóta az FF már nem is kompatibilis az új EMUI-val, másrészt, hadd ne kelljen már belenyúlkálni egy ilyen kategóriájú mobil "lelkébe".
-
atosan
veterán
válasz
dhcodoki #6463 üzenetére
Szia,
Szerintem itt kérdezz rá a mobilnetes kártyára. Ha jól emlékszem van a Telekomnak feltöltőkártyás 4 giga nem ami több hónapra érvényes. Tehát nem havonta megújuló, de a topikban pontosan megmondják.
Ha az egyik kártyáról megy a navigáció és közben hívnak a másik kártyán, nem szakad meg az internet a navigácinak. Abszolút használható ilyen célra.Akik azt kérdik miért csinálnak egyesek ilyen cécót a frissítések miatt: személy szerint azért nyavalygok érte, mert a gyártó azt ígérte hogy jönnek a havi frissítések, másodsorban szerintem azt is kifizettük. Nem egy alsókategóriás készülékről van szó, annál nem is számítok rá.
-
Steven
addikt
Nekem az a fura , h a telekomos H mate 9 havonta megkapta ,sot meg van meg szvl megkapja a biztonsági frissítést, elvileg a gyártót szerzodes köti , meg hirdeti is az oldalan h 2 evig megkapja a biztonsagi frissiteseket, ahhoz kepest ezen szaron agusztusi van DECEMBERBEN !
Szvl. Pie meg hagyján.. a biztonsagit nem kapom meg...megmeg sokan masok
-
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off a téma, de nem tudom kikeresni a választ google segítséggel sem. Sztem ti tudtok segíteni. Na meg mást is érinthet.1. Független P20 pro DUAL telóm van telenor előfizetéssel, melyhez 400MB netet kapok havonta. Sajna ez időnként kevés. Kb. 1-3 GBra lenne szükségem, de nem minden hónapban. Van olyan lehetőség, hogy egy 2. kártyát használnék, ami csak netezéshez van? S ha 2-3 hónap után elfogy róla az adatkeret, egyszerűen csak feltölteném. Létezik ilyen?
2. Ha létezik, akkor mi van abban az esetben, ha használom a netes kártyát, (pl. navigációs alkalmazás, mely netet igényel), s közben hívásom érkezik az előfizetéses SIMre?
-
ADAM1337
nagyúr
Amúgy mi az amit a pie-ba annyira sok pluszt ad a telefonhoz ?
Csak hogy mindenki várja ?(Én tökéletesen elégedett vagyok vele de ha racionális upgrade-et kap akkor oké, mondjuk a wireless emui desktop jó lenne ha itt is működne)
-
válasz
janosibaja #6456 üzenetére
Alapesetben a gyártó.
Szolgáltatós készülékek esetén adott szolgáltatónak is jóvá kell hagynia és csak utána engedik ki a frissítést.
Erre jön az, hogy a Huawei azonos szekción belül is szelektál még IMEI alapján is, ezért van az, hogy a nem szolgáltatós, de például C432 sem mind kapja meg adott pillanatban, hanem sokszor több napos, vagy akár hetes eltéréssel.
Mivel a szolgáltatós Huawei készülékek függetlenek, ezért bizonyos esetekben lehet azzal trükközni, hogy eltérő szolgáltató SIM kártyáját teszed a készülékbe és úgy felkínálja a frissítést, amíg másik szolgáltatóéval nem, de ez több tényező függvénye, így változó, hogy mikor működik és mikor nem.
Van például olyan hálózati javítás, ami az egyik szolgáltatót érinti, akkor annak a SIM kártájával a többi szolgáltatós készülék is megkap(hat)ja, mert a függetlenség okán bárki használhatja az adott tekintetben problémás szolgáltató SIM kártyájával, ezért a gyártó átenged(het)i úgy a frissítést a többire is.
Vannak továbbá olyan esetek is, amikor egyik vagy másik verziós frissítést nem is minden készülékre adnak ki, egyik vagy másik szolgáltató kihagyja, máskor meg valamelyik szolgáltató olyat ad ki, amit a többi nem kap meg, ennek is sok oka lehet.A Pie frissítést szerintem felesleges kérdezgetni a szolgáltatóktól, nem igazán vannak képben.
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #6456 üzenetére
Nem tudok erre válaszolni. Nekem ez az egész elég ködös.
Egy tuti, nekem Telekomos kártya van bent (sima P20) és még mindig augusztus 1-i biztonsági szintes verziókkal ezelőtti (fw finder szerint) szoftver van a telón, nem jön rá semmi. Másnak Telenoros kártyával már lejött a legfrissebb, megint másnak meg nem. Szóval van itt mindenféle konstelláció. Amennyire meg vagyok elégedve az eszközzel és szeretem, annyira érzem ezt a frissítési rendszert gáznak - legalábbis Samsungon amit évekig használtam előtte, azért ez tisztábban ment - és/vagy lehetett manuálisan frissíteni.
-
-
trichie16
csendes tag
FB-n egy bejegyzés alatt valaki rákérdezett, mikor jön a Pie P20 Pro-ra erre ez a válasz érkezett: "Szia Attila! Az új szoftver előreláthatóan jövő év tavaszára várható. Megértésedet és a türelmedet köszönjük! ^Gabriella"
Hát...durva. Mondjuk számitani lehet ilyenre sajnos.
Nyilván utána irja, hogy ez csak egy megközelitő dátum és remélik, hogy ettől hamarabb is elérhető lesz. Na de na. Azért mégis csak Telekomról van szó, szóval szerintem a tavasznak is örülünk majdEgy kérdés egyébként, a képek cloud-ba történő feltöltése hogy történik? Engedélyeztem meg minden, irja is, hogy már 800mb a galériából ott van, de sok kép thumbnail-én még ott van a kis felhő ikon. Mikor tölti fel őket? Lóf*sz netem van kb 6.5/0.7, szóval gondolom halál lassan tölti, de meg kell hozzá nyitni pl. a galériát vagy ilyesmi? Vagy akármikor, amikor wifi-n vagyok csinálja magától?
-
corvin1984
tag
válasz
janosibaja #6444 üzenetére
Köszönöm, közben a Cloud-ot sikerült "megjavítani"... 4G-ről ment és utána már Wifin keresztül is rendben volt minden. Bár igazad van, sok értelme nincsen, de ezt csak így tudtam kideríteni. Ami zavaró, nyilván megszokás kérdése, hogy a call log-ba kerülnek bele az SMS logok is. Samsung esetén ez variálható volt, itt van valami rejtett mód?
-
válasz
philoxenia #6447 üzenetére
Nem, csak 8.0.
-
válasz
philoxenia #6445 üzenetére
Igen, még a régebbieken is, meg ahogy írtam, Mate 10 Pro-n és View 10-en is néztem, azokon is adott.
-
janosibaja
őstag
válasz
corvin1984 #6443 üzenetére
Szia, üdv köztünk!
- nem tudok róla, hogy lenne gyűjtőoldal, sőt, sajnos közülünk sem vette még senki a fáradtságot, hogy összefoglalót írjon
. Ha nem ismernéd, érdemes ránézni néha a Huawei blogra, aztán ennek a frissítési oldalára, az XDA megfelelő topicjára.
Másról én nem tudok, majd a többiek kiigazítják a válaszomat.
- szerintem egyszerűen vacak a Huawei Cloud (én feladtam a vergődést vele), semmivel nem nyújt többet, mint a végtelen és ingyenes tárhelyet biztosító Google. Végtelen, már amennyiben megelégszel a képenként max 8MB, videón a max HD mentéssel.
- a Find my phone-nak nem tudom, van-e Huawei változata (de fölöttébb logikus lenne, hogy GPS-t használjon helymeghatározásra).
Nem tartozik ide, de negatív tapasztalatom, hogy mikor az előző telefonomat külföldön ellopták, ott a rendőrség a füle botját sem mozdította, holott a Google eszközkeresője egészen pontosan beazonosította, hol van. Sok értelmük nincs szerintem ezeknek a játékszereknek
-
corvin1984
tag
Jó reggelt!
Új p20 pro felhasználó vagyok (Samsungról tértem át), így van néhány kérdésem, hozzátok.
- Van esetleg bármi gyűjtőoldal ahol a követendő "praktikák" találhatóak? Mit érdemes beállítani stb.?
- Az appgalery-vel meggyűlt a bajom (nyilván annak érdekében próbáltam működésre bírni, hogy a gyári app-ok is frissüljenek). Állandóan a "cannot connect to server" hibaüzenettel elszállt a program. Majd a gyári oldalról az app-ot frissítve már működik rendesen. Viszont a Huawei Cloud meg mindig nem megy, ezzel a hibával száll el. Rájöttem, hogy a "File" app része a Cloud szinkronizáció, így azt már frissítettem, dobtam a cache-t stb., de még mindig ugyanaz a hiba. Kíváncsiságképpen megpróbáltam desktopról belépni a https://cloud.huawei.com/ oldalra, de az sem működik, jobb esetben elfogadja a username/password kombot, de utána tölt a végtelenségig és az oldal sosem jön be. Valakinek hasonló gondja ezzel?
- Korábban a Samsung "find my phone" alkalmazását használtam, de ahhoz nem kellett állandó GPS kapcsolat (nyilván a háttérben bekapcsolta, amikor lekértem), de most a Google féle app-hoz a GPS-nek állandóan bekapcsolva kell lennie. Ez normális így?Köszönöm előre is!
Üdv. Zoli
-
Bruce1967
tag
Jöhetne már az uj rendszer azt irták november elejétől..
-
Harcsai
senior tag
Az AP38 autós töltő tudja a super chargeot? Vagy használ valaki olyan autós töltőt ami tudja?
-
Rotyi
aktív tag
Magyarul:[link]
-
válasz
_Moriarty_ #6435 üzenetére
Érdekes, ha a P20 Pro-n nincs, mert sok más Huawei telefonon van rá külön kapcsoló.
-
_Moriarty_
aktív tag
Utánanéztem és arra jutottam, hogy a zsebben erősödő csengés feature, amit nem lehet kikapcsolni. Hátha mást is zavar.
Azért remélem lesz majd változás e tekintetben a közelgő frissítésben. -
Steven
addikt
Ezek szerint mar itt 9 ... Remélem hamar engedelyezik ebbe a regioban is
-
válasz
_Moriarty_ #6420 üzenetére
Az opciókat a három pöttyre értettem/írtam.
Fejből írtam, Mate 10 Pro-n és View 10-en tudtam most megnézni, azokon ott van alul: [kép]
Ha a beállítások főoldalán beírod a keresőbe, hogy zseb, arra sem dob ki opciót? -
nylontacsko
senior tag
válasz
_Moriarty_ #6423 üzenetére
-> Hangvezérlés -> Gyorshívás
Köszönöm
A vicc, hogy be volt kapcsolvacsak nem tudtam, hogy a Kikapcsolt képernyő - Halkítás gombra jön elő
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
nylontacsko #6422 üzenetére
Sztem ez lesz. Beállítások -> intelligens asszisztens
-> gyorshívás -
nylontacsko
senior tag
Korábbi Nokia (valamelyik e szériás volt) készülékem tudta azt a funkciót, hogy hangbemondásra felhívott a Névjegyzékemből bárkit.
Na most biztos vagyok benne, hogy a p20pro is tudja
Egyszerűen nem lelem ezt a funkciót. Sokat ülök autóban és nem szeretem menet közben guberálni a telefont.
Tud valaki erről valamit (beállítást)?
Köszönöm előre is. -
janosibaja
őstag
válasz
balazs0102 #6416 üzenetére
@balazs0102 @philoxenia: Köszönöm, sokat segítettek vele
-
válasz
_Moriarty_ #6418 üzenetére
Itt nézz rá: Tárcsázó -> Opciók -> Beállítások -> Zseb mód
-
_Moriarty_
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy azt hol tudom beállítani vagy lehet-e egyáltalán, ha táskában, zsebben csörög a teló, akkor is a beállított, nálam elég halk hangerőn csörögjön? Mire előveszem már mindenki engem néz, mert üvölt a telefon.
Nem lelem a beállítások között. Köszönöm -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
janosibaja #6415 üzenetére
Tárcsázó - beállítások - tiltottak -beállítások.
-
balazs0102
senior tag
válasz
janosibaja #6415 üzenetére
Ne zavarj > speciális beállítások > "csak sürgős megszakítást engedélyezi " ~>ezt kell
beállítani. Utána alatta be tudod állítani mik azok a sürgős megszakítások. Hülyén van fogalmazva. Nekem is csak a hívás kivétel a ne zavarj módban... -
janosibaja
őstag
Sehol nem találom a beállítást - Samsungban volt -, hogy a "Ne zavarjanak" üzemmódba lehessen adni kivételeket (ott a Kedvenceket lehetett), hogy azoknak a telefonálása mégis át tudjon jönni.
(Családtag kéne hogy tudjon riasztani az éjszaka közepén is.)
Nagyon kösz, ha van tipp, hogy miként lehetne bekapcsolni.
-
spadge
tag
Szerintem, a Porsche 2 - már csak a falon lévő felirat miatt is zseniális. Ugyan, én ezt máshogy ismerem: "A pince bor nélkül csak egy dohos gödör." Porscheval jobban is tetszik. 😀Az erdei út profin elcsípett, tök jó hangulata van, és az esti városi képed is tetszik. Még sok ilyet kívánok! 😀 👍🏻
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Tudna valaki ajánlani alcantara bőr tokot, ami bevált?
[link]Én ezt néztem, használ ilyet valaki esetleg?
Köszi -
Bferibörs
addikt
-
balazs0102
senior tag
Engem onnan kitiltott az a jóképességű modi
Jók a képek, nekem tetszenek. 100%ba belenagyítva van hiba bőven, nekem egy pixel rajzolata, részletessége sokkal jobban tetszik, de az csak 100%os belenagyításnál jön elő, aminek egyébként nem sok értelme van. Akkorák már ezek a képek, hogy belenagyítasz és nem látsz semmit csak egy kis részletet, aminek semmi értelme. Kinyomtatod ezeket, tök szépek. Fotós topicban meg mintha haragudnának erre a telefonra. Mindenki harsogja, hogy de fel lett hypeolva ez a telefon, ahhoz képest elég gyenge... Én sose láttam azt a nagy hypeolást.... -
Balage180
tag
válasz
dajkapeter #6371 üzenetére
Ha témát cserélt és a magazin feloldást elállította akkor megszünnek a lezart kepernyő értesítések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest