Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ratobi
senior tag
Sziasztok! Nincs semmi megoldás, hogy a tárcsázó betű méretét növeljem? Jó lenne ha a hívás rögzítés lehetősége megmaradna... 🤔
-
gulyasa
őstag
válasz
tesz-vesz123 #15796 üzenetére
Nekem a Honor 6-ossal volt egy olyan szoftver frissítésem, hogy nem csináltam factory reset-et, mert nagyon be volt lakva a telefon és nem volt kedvem az újra beállítgatásokhoz.
Onnantól az ébresztő rendszeresen elfelejtett ébreszteni.
Igazából mindig előtte már felébredek, hogy fel kellene kelnem és amikor figyeltem, amikor a telefon nem ébresztett időben, bekapcsoltam a kijelzőt és akkor indult el mindig az ébresztés.Szóval amikor ismét volt rá egy kis időm és türelmem, megejtettem egy rendes frissítést, minden lépést betartva, ami elő volt írva és a probléma megszűnt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #15788 üzenetére
Világos
Pedig leváltanám a Drive előfizetést a Huawei Cloudra
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #15791 üzenetére
Hű, szerencse, hogy nekem ilyen bajom nincs. Utoljára a HTC-nél volt ilyen, egy frissítés után megbolondult az ébresztő. Vagy ébresztett, vagy nem, vagy random csilingelt nap közben. Párszor elkéstem miatta, kölcsön telefont használtam ébresztőnek. 😂
-
-
gegekutas
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #15793 üzenetére
Nekem is van kettő... a szomszéd szobában
Egy 9 éves,meg egy 5 éves
.
-
-
gegekutas
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #15791 üzenetére
Nálam fordítva volt, 5kor nem ébresztett, csak az értesítési sávba beírta, hogy elmulasztott ébresztő
-
Most mit csinálhak?! Megbolodnult megint a telóm. 5:30-ra volt beállítva ébresztő. 5kor már felkeltem, 5:29-kor kikapcsoltam az ébresztőt,erre 5:30-kor megszólalt a kikapcsolt ébresztő
-
janosibaja
őstag
válasz
st3v3np3t3r #15784 üzenetére
Köszi, bénáztam
-
válasz
WhiteWalker #15787 üzenetére
Ami nincs,azt ne keresd
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #15784 üzenetére
Jó ez a Huawei Cloud , csak egy baja van: nincs benne megosztás opció
Vagy csak én nem találtam meg
-
Rotyi
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #15785 üzenetére
100GB 690Ft/hó
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
janosibaja #15783 üzenetére
Egyszerűbb lenne a Google Drive szerintem. Szinkronizál PC-vel is. Ráadásul, ha telefonról törlöd a képeket, videókat, Drive-on megmarad. 1500 forint kb. havonta a 200GB tárhely, ha nem elég az alap (nyilván nem).
-
válasz
janosibaja #15783 üzenetére
Fájlkezelőből eléred a Huawei Cloud-ot...
Fájlok,alul Huawei Drive és elvileg ott kell lennie -
janosibaja
őstag
Egy ügyetlen szinkronizálási beállítással feltoltam majd 5GB képet a Huawei felhőtárolóba - megtelt és azóta állandóan hülye riasztásokat küld, hogy vegyek még helyet.
És most akárhogy keresem, nem találom azt az opciót, hogy miként lehetne a felhőből letörölni ÉS a mobilon megtartani a szinkronizált anyagot. Bár már azzal is boldog lennék, ha valaki megmondaná, hogy kell a felhőből kitörölni, akár vesszen a mobilról is, előtte majd kimásolom PC-re.
-
DonDragonka
őstag
válasz
ADAM1337 #15780 üzenetére
OnePlus 1-2-3 után lett a P20 Pro... Most vettem meg a P30 Pro-t és nem bántam meg, pedig pont ezeken agyaltam, amiket most írtok. amire nekem kell egy teló azt bőven tudja a P30 Pro, és mivel 8/256-os ezért egy ideig nem is nagyon van szükségem másra... Szerintem P20 Pro után a 30 még egy jó alternatíva... Két év múlva? Ki tudja i lesz. Talán béke az USA és Kína között, bár ebben én se nagyon hiszek...
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Ugye az Emui-ban nincsen lehetőség az asztali ikonok méretezésére, mint a Miui-ban?Köszönöm
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
janosibaja #15779 üzenetére
Oneplus-t én imádtam a rendszere miatt, nagyon gyors fürge volt, a p20 pro-m lassabb volt, de kamerában meg mérföldeket vert.
-
janosibaja
őstag
válasz
ADAM1337 #15777 üzenetére
Tudom, ők sem tévedhetetlenek, de várom, mit mond a dxomark majd a OnePlus 8 Pro kamerájáról, két éve ők hozták ki a P20 Pro-t is győztesnek. A Tech2-s srác is arra váltott.
(Mondjuk én még kivárom ennek a válságnak a végét, meg a 8 Pro árának a némi árcsökkenését. Szerencsémre felpúposodott pár hónapja a kamerája a mobilomnak, kaptam új hátlapot, meg új akkut garanciálisan - ezt most baromság lenne leváltani. Pedig viszket...) -
gegekutas
aktív tag
válasz
janosibaja #15769 üzenetére
Nézegettem én is OnePlust, ami jó az még mindig nagyon drága! Nagyon sokáig sony telefonjaim voltak, de azt nem akarok,ezért gondoltam a samura, mert még nem használtam, de ez csak a végső megoldás.Nézegelődök még, az iPhone-tól meg írtózok😁
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Én is néztem, de volt op-m anno nem volt nagy eresztés kamera terén, közép kategória teteje volt.
-
Gabesz87
veterán
válasz
janosibaja #15774 üzenetére
Jó hát ez az oldala nekem sem szimpi. Mármint a sok sznob divatmajom, aki sátrat ver a megjelenés napján a volt előtt, hogy mindig a leghamarabb magáénak tudhassa a legújabbat. Nekem nem ezért kéne. Feleségemmnek (illetve mindkettőnknek) volt előtte Lumia, volt valami Samu, régebbi droidos, de neki nem jöttek be, az Apple meg kezelhetőségben igen, ő ezt szokta meg. Az ilyen "buherálások", mint pl. gyári luncher tiltása, cseréje meg megint c sak hidegen hagynak. Nekem jó úgy a kinézete ahogy van, sosem váltogattam. Szóval számomra ez sem szempont.
OnePlus-al én is szemeztem, de k.va nagyok már azok is. Nekem a P20Pro is súlyos néha egy kézzel tartva, ágyban fekve.
No de ennyi OFF elég is lesz. -
maaniac
aktív tag
válasz
janosibaja #15771 üzenetére
Nekem is valtanom kéne, p20p hátlapját idegállapotba ripityára törtem, megjavíttatni nem érdemes sztem, egyébként működik, csak már nem olyan stabil a készülékház és zsebben ha picit meghajlik, a Bluetooth pl elkezd szaggatni, lehet a térerő is. Megrágott alma nálam se jöhet szóba a marketingjüket utálom, mintsem a rendszert. Remélem elérhető lesz a IQOO neo 3, ígéretesnek tűnik, de a realitás sokszor más.
-
janosibaja
őstag
válasz
Gabesz87 #15772 üzenetére
Az almás logóhoz köthető sok nagyképű hólyag (nyilván nem a feleségedre gondolok, nekem is van a családomban iPhone-os), aki bizonyos anyagi színvonal fölött csak azzal tudja elképzelni magát... Ahogy a kijelzővel lefelé teszik az asztalra, hogy jól látszódjon a logó - ezek megalapozzák az ellenszenvemet, pedig nyilván gyors, pontos, korrekt cucc, látom én. Meg a személyre szabhatóság szinte teljes hiánya - igaz, ez már a P 20 Pro-nál is tapasztalható: csak a gyári launchert letiltva tudtam belenyúlni a kinézetbe. Brrr.
Ezért tűnődöm a OnePlus 8 Pro-n - csak nehogy arra is jöjjön a kínait tiltás.
@WhiteWalker:
Azt meg abszolút bánnám. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Én csak a vásárolt appokat bánnám...
-
Gabesz87
veterán
válasz
Én is ugyanígy voltam vele...Feleségemnek 6S-e volt, utáltam...de amióta XR van neki, valahogy megszerettem. Pedig maga az OS nem sokat változott nyilván. Inkább a gördülékenység, összeszedettség fogott meg, a frissítések szinte percre pontosan érkeznek, amikorra beharangozzák, illetve ami még nagyon megfogott, az iStyle-ban tanusított vevőközpontúság, kiszolgálás milyensége, minősége. Engem sajna csak egy valami tart vissza: az autóm csak Android Auto-t tud, ezért nem szívesen váltanék Applre-re. JÓ nem mondom, azért néha, ha keresek valamit a telóján, fel tud idegesíteni még most is
-
janosibaja
őstag
válasz
WhiteWalker #15770 üzenetére
Azt biztos nem, ki nem állhatom.
Ezen kívül vagy tíz éve vásárolok meg minden androidos appot, összegezve egy csomó pénzem is belement, s hibáival együtt is szeretem a droidot. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Android fronton bezárul a kör... Ki kell jelenteni hogy az iPhone marad mint alternatíva
-
janosibaja
őstag
válasz
gegekutas #15768 üzenetére
Én a OnePlus 8 Pro-n tűnődöm, hátha év végére lemegy az ára (akkor már lesz AOD is rajta), már volt régebben OnePlusom, csak a kamera miatt nem maradtam a márka mellett, most kíváncsi vagyok, hová helyezi a listáján a 8 Pro-t a dxomark...
Csak már félek kínait venni, a Xiaomi-t is jól kitiltja majd Trump, meg a többit. Feleségemnek viszont S10+ van - hát, nem nagy durranás a Samsung sem. Plusz azon az idióta Bixby van Google Feed helyett.
Mi a csudát lehet vásárolni ma? -
asprey
tag
Sziasztok! A51 után boldog tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak. Nagyon tetszik és szeretnék egy kis segítséget kérni. Volt egy olyan gesztus a A51-ben de szerintem minden Samsungban, hogy az értesítési sávot ha le akarom húzni nem kell felnyúlni a képernyő tetejére hanem egy lefele irányuló ujjmozdulattal le lehetett húzni. Van ezen a készüléken ilyen beállítás? Nem találom sehol. Előre is köszönöm!
-
-
gegekutas
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #15763 üzenetére
Keresem az utódját de igazán jó alternatívát eddig nem találtam! Amíg bírja ez marad!
-
-
ADAM1337
nagyúr
Közel 2év után búcsúzok a telefontól ma adtam fel foxposton a leendő tulajának.
Eddig ez volt a legstabilabb telefonom, jó ideje oneplus 3 óta talán.
Egyedül a 120hz és a videózás ami zavart, emiatt is váltottam.
Az aksitól félek, hogy a leendő nem lesz annyira kezes, a huawei optimalizáltsága marha jó volt 2év mindig hozta a másfélnapokat, navival is. -
Sumptuous
senior tag
válasz
GordonSamway #15760 üzenetére
A témaösszefogaló alapján: nincs.
-
válasz
st3v3np3t3r #15758 üzenetére
*mindig
-
És már megint kémkedik a Xiaomi, most a saját böngészőjén keresztül origo pcx mobilszervizpont gsmring ipon
Ez már nagyon gáz a márkára nézve. De hát mit várunk?! 2012-14 óta folyamatosan próbálkoznak különféle módszerekkel,de mindog lebuknak. -
gulyasa
őstag
válasz
Forestgreen #15754 üzenetére
Szakemberre bíznám, de itt egy videós segítség. Döntsd el magad, te ezt be tudnád-e vállalni?
https://www.youtube.com/watch?v=ouKW-nAunOs -
Steven
addikt
válasz
freeapro #15743 üzenetére
Összes ismerősnek beszart a Xiaomi akkuja, én fázom tőle nekem nem kéne.
P20 prom is azért lett mert mate 20 pro nem volt mikor össze törtem a matet 9et
mate 30 meg már nem jön be sőt őszinte leszek, nekem a p20 -p30 p40 sem jön be
főleg ezek a csili-vili színes csillogós szar hátlapokkal...Mate 9 volt fasza sima alu és egyszerű hátlappal.
Samsung vonatról meg azóta jöttem le amióta tele kurják a menüt mindenféle okossággal... no meg az sem tetszik... párom is megvette 330 ért a note 9 et és full műanyag semmi minőség érzet.
Legjobb a google gyári lenne ,de ők meg nem tudnak mostanában egy értelmes telefont ki adni amire azt mondom hogy OK.
-
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok! Valaki cserélt már hátlapot a telefonon? Bonyolult procedúra, vagy inkább bízzam szakemberre? Honnan érdemes rendelni?
Köszi!
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Odaköltözött a telefon az ágyamhoz a Sleep as Android miatt. Eddig nem tűnt fel és a fülem is rossz, hogy zakatol a gyári töltő. Ha nincs rádugva a telefon, akkor eléggé hangosan, ha rá van dugva, akkor éppen hallhatóan. Visszahalgatva az éjszakai zajokat, a telefon a töltőtől kb., 30cm-re, eléggé jól hallható a folyamatos zakatolás. Nálatok is ilyen?
-
ratobi
senior tag
válasz
WhiteWalker #15749 üzenetére
Miui 10-el már nem. Ha jól rémlik...
-
gulyasa
őstag
válasz
freeapro #15745 üzenetére
Egyik se.
De ha nem lennének olyan drágák (még mindig 150-160e) a tavalyi Mi Note 10 Pro-k, azok már egész "okosaknak" tűnnek.
Bár ez relatív. Én a P20 Pro-mat pont egy éve vettem 168 ezerért, de egy Huawei-ért inkább kiadok annyit, mint egy Xiaomi-ért...Vagy az idei 5G változatok... De akkor már 250-260 ezernél tartunk (már ahol lehet kapni és nem szürke import), annyit meg nem adnék egy telefonért sem.
-
freeapro
senior tag
válasz
Steven #15741 üzenetére
Nekem majd Xiaomi lesz újra. Korábban is elégedett voltam velük, csak a fotózási képességek miatt váltottam. De a fotózásban már ők nagyon feljöttek. De a váltás nem holnap lesz, még bőven jó a P20. Általában az akku romlása miatt váltok, de a Huawei akku eddig meglepően jól bírja .
-
Steven
addikt
válasz
st3v3np3t3r #15723 üzenetére
Nem mintha számítana....
Nálam már az USA el temette a huaweit amióta az új telefonoknál le tiltotta a google appokat.
Ötletem nincs mi legyen az új telefonom a jövőben.
-
-
válasz
st3v3np3t3r #15737 üzenetére
Az egyik 10V 4A a masik 4.5V 5A tud. Nem ugyanaz a ketto technologia.
-
-
válasz
st3v3np3t3r #15735 üzenetére
Köszönöm a linked. A kérdésemre nincs benne a válasz.
-
Sziasztok!
Autós töltőt kell vennem. Elvileg az AP38 a hozzá való. CP37 típussal is működne a gyorstöltés?
-
bghistvan
senior tag
válasz
🤣 🤣 🤣
-
-
zoltan77
aktív tag
Szerintem meg csak biztonsági frissítéseket kell kiadni a telefonhoz. Úgy jó így a telefon ahogy van, lehet a 10-s frisítéssel csak rosszabb lesz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #15728 üzenetére
Ez igaz , az ígérgetés tényleg bosszantó , ezzel egyetértek , de ez a sopánkodás amit néhányan művelnek hihetetlen...
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Nem hiszem el😁! És még így akarnak, globálisan google nélkül, felhasználókat megtartani, szerezni.
-
válasz
WhiteWalker #15725 üzenetére
Az a bajom, hogy már csak a folytonosan ígérget a Huawei... Hivatalosan márciusban kellett volna megkapnunk... Utána lett május a koronavírus miatt, most meg Június... Júniusban meg azt írják, hogy majd szeptemberben, aztán írják majd, hogy mégsem kapja meg a P20 Pro,mert már túlkoros hozzá
A legszánalmasabb dolog az, hogy a középkategória jóval előbb frissült 10-re, sőt a P Smart 2019 az EMUI10.1-et is megkapja...
Ez a bajom...
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
WhiteWalker #15725 üzenetére
Ezt én sem értem, p20p- n 9- et használok,p30p-n 10- et, van némi különbség, de van mínusz is ami hiányzik.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nem épp tőled kérdem , inkább általánosságban.
Miért várja mindenki ezt az EMUI 10 frissítést?
Egetverő változást nem hoz.
Igazából "érdemi" változás a 10.1-be van , az meg úgy se jön. -
Bferibörs
addikt
válasz
Bízom benne,hogy túl éled.
-
Most telt be a pohár a Huawei-jel!
Júniusra halasztják az EMUI10 frissítést Európában -
-
Gabesz87
veterán
válasz
st3v3np3t3r #15717 üzenetére
Nekünk egy Lenovo P8 (Tab 3 8Plus) van, nem mai darab ez sem, de ma is teljesen jó. Csak wifi-s, gyereknek van a kocsiba videózni. Snapdragon 625 soc, 3GB RAM, fullHD kijelző, faxa akksi. Android nyilván nem mai darab rajta, dehát a használat céljából eredően ez mindegy is.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #15719 üzenetére
Én azt hittem, hogy ajándékok terén a villogó szemű, lambadát kínaiul éneklő, lila, plüss unikornisnál nincs lejjebb.
Erre kap egy ilyet...
-
-
Rotyi
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #15717 üzenetére
Lenovo Tab 7 Essential...
A nyolc éves lányom kapott karácsonyra nagymamától.
Engem üldöz vele, amikor behal. Katasztrófa. Gondoltuk el lesz vele egy darabig, de már az utódját keresem. -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #15714 üzenetére
Munka ünnepe
Hajrá ferde szeműek -
gegekutas
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #15714 üzenetére
😁Május...... Június.... Július.....
-
Itt van már május... Az EMUI 10 osztásának hónapja
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
andor80 #15709 üzenetére
Honnan tudod, hogy melyik videóbeállításnál melyik lencsét használja?
Nekem most piszkálta a csőröm és ellenőriztem. Alsó és fölső lencsét letakartam. Alapból minden videóbeállításnál a középsőt használja. Zoomoláskor vált a fölsőre, kivéve a 60 fps beállításnál, ott végig croppol a középsőről. -
Hát, a Manual Camera DSLR app kicsit bugos. Bizonyos zoom értéknél csak feketeséget mutat.4K-nál próbáltam ki.
Ez számomra kicsit aggasztó.
De pozitív előnyére váljon az appnak, hogy 40Mpixeles felbontásnál van benne max.10X-es zoom, míg a gyári kamera app ekkora felbontásnál nem zoomol.De mondjuk a Huawei szégyenére váljon az, hogy korlátozta a Camera2Api-t, ugyanis csak a gyári kamera app ment DNG-be, a harmadim fél által fejlesztett kamera appok ezt a képességet nem használhatják, holott korábban működött a teljes értékűen működött.
-
andor80
senior tag
válasz
philoxenia #15690 üzenetére
Erre nem kell link hidd el EIS így működik.
aAnual kamera nem tudom támogatott e P20 pron p30pron használom mert ott is csak azzal van stabilizálás 4K alatt.Pattintsd fel kapcsold be az eist a beállításaiban 4Knál és indítsd el a felvételt.Minden linknél jobban fogja demonstrálni amit ítt írok meg a srácok ezerszer előttem. -
Tybor99
tag
válasz
Sumptuous #15707 üzenetére
Mate 30 pro fájna a fogam de 200 többet nem fogok telóra adni hát ha most 70e eltudnám adni a p20prot akkor a maradék részletet kifizetném a p30 pro pedig teljes áron jönne
Tudom nem éri meg lehet megnyomkodok egy ívelt kijelzős p30 prot és lehet nem fog kelleni az ívelt kijelző -
Sumptuous
senior tag
válasz
WhiteWalker #15706 üzenetére
Ez az egy hiányzik a P20P-ből nekem. Semmi más..!
@Tybor99: Én egy bő fél éve (vagy több.. ki számolja?) váltottam P20Pro-ról P30Pro-ra. Egyáltalán nem bántam meg..sőt. Jobb akkumulatoros üzemidő (jó, nem sokkal..) gyorsabb töltés (20W->40W). Kb. 65 perc 3%->100%-ra egy hűvös szobában. Egyértelműen jobb kijelző, magasabb fényerővel (napon nagyon jól jön). Frissebb emui (a p20 pro is megkapja majd, csak később..) Újabb BT verzió. (Nekem óra/hangszóró/füles miatt előny, de nem nagy a különbség... ) Jobb kamera, de ez evidens. (Bár videóban szerintem a P20 jobb volt..)
Egy szubjektív dolog: "szebben" rezeg. Nem olyan fura, nokiás hangja van a rezgésnek, hanem visszafogottabb, minőségibb. De lehet csak az én telefonom rezgett furán..Erősebb hardver! És ez nem az antutu meg miegymás miatt..hanem tényleg! Ha megnyitsz egy egyszerű alkalmazást, már az is gyorsabb.. ha görgetsz valami weboldalt/instagramot kevésbé akadozik. (microlag, nem mindenki veszi észre..) Itt diskuráltunk erről: [link]
Egy szó, mint száz; Ha jó áron tudsz kiszállni a P20Pro-ból, vagy jó áron tudsz beszállni a P30Pro-ba, szerintem megéri a váltást. Ha teljes áron kell megvenned a P30-at, és maradna a P20-ad a fiókban, akkor viszont nem.. azt a 130-170kFt-ot nem éri meg a váltás. Remélem segítettem valamennyire..
-
gulyasa
őstag
válasz
Tybor99 #15704 üzenetére
A RAM/ROM-on kívül is van még egy-két előnye a P30Pro-nak, na de hogy megéri-e azt a kb. 170-180 ezer forintot, amennyibe mostanában kerül, az más kérdés...
Ízlések és pofonok - ahogy mondják. Valaki pl. szinte szexuális izgalomba jön az ívelt (szélű) kijelzőktől, másoknak meg kifejezetten nem jön be.
Az mindenképpen a P30Pro mellett áll, hogy még csak 1 éves típus és jönnek még rá akár Android főverzió frissítések is egy jó ideig. -
Tybor99
tag
Sziasztok p20 Pro érdemes p30 pro váltani? Jelenleg p20 pro 128gb 6gb ram változat van és gondolkodok p30 pro 8gb ram váltásra. Sose volt még ívelt kijelzős telom és ez birizgalja az agyam illetve a zoom képesség.
-
Kezd meghülyülni a P20 Pro-m... kikapcsolt wifi hívásnál is aktiválja a wifi hívás funkciót
Letiltottam sms által... most már nem tudja aktiválni magát...
-
Jacques
csendes tag
válasz
ratobi #15696 üzenetére
Soha nem használtam hívásrögzítést. Viszont fura volt, hogy a Google play-en sokkal régebbi verzió van fent mint amire frissült. A Huawei app gallery frissítette. Nem is gondoltam, hogy az is frissítget a háttérben. Letöröltem az appot és visszaraktam a google-ös verziót, letiltottam az automata frissítést a Huawei-nél. Remélem most már jó is marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest