Hirdetés
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Gyerekek, ennyire jó telefonom még sose volt, és nehéz elhinni, hogy valaha lesz. Én ameddig lesz hozzá alkatrész és megy, le nem cserélem. Ma 200 napja, hogy újra lett indítva. Ez alatt az idő alatt, mindenre volt már használva. Ugyanolyan pörgős minden nap, nem lassul, nem akadozik. Nem látom értelmét még újraindítani se. A legjobb telefon, ez biztos!
-
emerzee
aktív tag
válasz
Imilenni #17724 üzenetére
Nekem 106 napja nem volt újraindítva. A rendszer még mindig gyönyörűen, gyorsan működik, napi használat mellett. Nem nagyon szoktam bezárogatni a programokat, feltelepítettem egy csomó mindent és töröltem is, ment asztali módban hub-bal, csatlakozott hozzá új eszköz nem is egy, játszok rajta, dolgozok, YT, böngészés (Chrome jelenleg 36 "füllel", de volt 49 is), zene hallgatás (Spotify), film nézés, volt kinthagyva hidegben, semmi extrát nem veszek észre rajta, ami miatt újra kéne indítanom. Az akksi is tök jó, pedig sokszor van rátöltve, de ha nincs, akkor is bírja a strapát! Azt hittem a Mate9 a legjobb telefon, de ez még annál is sokkal-sokkal jobb. Eladni sose fogom az biztos, de még nagyon sokáig lecserélni se. Ha ránézek, még mindig nagyon sokszor eszembe jut, hogy hihetetlenül jó ez a telefon és nagyon szuper választás volt. Sok telefonom volt, amire azt mondtam, hogy szeretem, de ennyire még egyiket se!
-
emerzee
aktív tag
Nekem úgy tűnik, nagyon temetitek ezt a telefont, de szerintem, ez egy baromi jó teló, és én nem látok rá különösebb okot, hogy cserélni kelljen. (hacsak nem az "újdonság varázsa" miatt, de az emberi tényező, nem telefon hiba.) Részemről, sose frissítettem a rendszert, főleg nem érdekeltek a "biztonsági frissítés'-ek. Megtanultam M$ alatt, hogy egy frissítés elronthatja a rendszert és Android alatt, akár el is vehet a működési időből. Hajdanán mókoltam a főzött romokat, pl., Samu alatt, hetente többször "belaktam" a telefont, de ez a rendszer ami ezen a telőn megy a megvásárlása óta, atomstabil és szuper gördülékeny. Nekem is "hiányzik" időnként az újdonság, de egy idő után rájöttem, hogy hiába cserélgetem a telefonokat, mind ugyanaz az Android marad. (Volt így is szar ügy, pl., mikor lezárták a jogosultságokat és csak a rendszert megkerülve lehetett a harmadik fél programjainak jogosultságokat adni. Had döntsem el mit akarok.) A vas már Mate 9 óta elég ütős, bár abban tényleg gáz volt a kamera, de ebben már az is szuper. Az egyetlen ami hiányzik, a rádió, de csak ezért nem cserélnék. Szerintem ez a telő még mindig nagyon szuper, erős, ütős telefon, bárki bármit mond.
-
emerzee
aktív tag
válasz
piocasember #16155 üzenetére
Első benyomásokat! Használati tapasztalatokat! Képernyőképeket! Bármit, amit fontosnak, vagy kevésbé fontosnak tartasz! Minden érdekel!
Én csak akkor frissítek rendszert, ha mások belakták, használták, jó a tapasztalat. Mate9-en se lett nálam 9.1, mert annyit nem adott, hogy a stabil telefont lefrissítsem. Régi számítógépes mondás: Bios-t akkor frissítünk, ha muszáj.
-
emerzee
aktív tag
válasz
gegekutas #16138 üzenetére
Igazad van stabilitás ügyben! Nekem ilyen jó telefonom mint ez, még nem volt. Ma 124 nap után lett újraindítva, mert beakadt egy hívás. (szerintem szolgáltatói hiba miatt, mert nem csak nálam volt gond abban az időben) Nem lassult közben, ugyanolyan pörgős volt végig a 124 nap alatt. Talán hetente, kéthetente nyomtam az alkalmazásváltóban a kuka ikonra, de lehet, hogy ritkábban. Közben telepítettem, frissítettem és leszedtem egy csomó alkalmazást, volt desktop mód sokszor, lassú és gyors töltés vegyesen, navigáció, netflix, spotify, távoli asztal, játék mindenféle... Nem lassult. A frissítés nálam ki van kapcsolva. Én biztos, hogy még nagyon sokáig nem fogok váltani. Ez egy szuper telefon! <3
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Odaköltözött a telefon az ágyamhoz a Sleep as Android miatt. Eddig nem tűnt fel és a fülem is rossz, hogy zakatol a gyári töltő. Ha nincs rádugva a telefon, akkor eléggé hangosan, ha rá van dugva, akkor éppen hallhatóan. Visszahalgatva az éjszakai zajokat, a telefon a töltőtől kb., 30cm-re, eléggé jól hallható a folyamatos zakatolás. Nálatok is ilyen?
-
emerzee
aktív tag
válasz
janosibaja #15407 üzenetére
Igen, osztom a véleményed. Amúgy is alig van hely odafönt. Újabb ok amiért utálom a vodkát...
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Megjött a volte, de nem szeretném a nagy ikonját állandóan látni. El lehet tüntetni? Hogyan? Köszi a választ!
-
emerzee
aktív tag
Hali! Hogy tudom bekapcsolni, hogy hangvezérlésnél (Ok Emy!), ha egy szám tárcsázására utasítom, akkor a beszélgetés létrejöttekor kihangosítva legyen a telefon. Jelenleg, amikor felveszi a másik fél, nincs kihangosítás, pedig az lenne az életszerű.
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok a P20 Pro-ban. Azért vásároltam mert a Mate 9 után szükségem van egy porálló telefonra, ami tud Desktop módot. Valaki használta már esetleg ez utóbbi funkciót VGA-t is tudó hub-al? Amire szükségem lenne, hogy legyen rajta VGA, HDMI, 3 USB, és lehessen a töltővel tölteni közben. Ha van ajánlott/kipróbált hub, annak a típusát esetleg elérhetőségét is megköszönném! Esetleg ha tudtok jó átlátszós szélű üvegfólia lelőhelyet, azt is megköszönném. Amit kaptam hozzá, annak kicsi a mérete sajnos (viszem is vissza). Eddig nagyon kellemes meglepetés a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- ASUS routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest