Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tesz-vesz123 #16498 üzenetére
Letiltod oda a mentést és annyi...
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Frissítést követően alábbi lehetőségeket kínálja fel.
Mit tegyek, van értelme aktiválni vagy figyelmen kívűl hagyható? -
tesz-vesz123
senior tag
A Huawei Cloudot le lehet valahol tiltani/törölni?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #16496 üzenetére
Koszonom a tippeket! Kikapcsoltam az LTE-t, majd vissza, most jonak tunik. Nem tudom, mi lehetett a baja.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
adnoctum18 #16494 üzenetére
Pár hete nekem is szarakodik a Telekom. Nézek egy videót YouTube-on és van, hogy 3-4-szer is megáll. Külön poén, hogy mellettem a torony. :D Rájöttem, 3G-n tökéletes, a 4G szórakozik.
Felhívtam őket, a csaj annyit tudott kinyögni, hogy próbáljam meg másik telefonnal, lehet rossz a SIM kártya. 1 éves a kártyám és amióta beraktam, nem volt kiszedve. Megköszöntem a semmit és elbúcsúztunk.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
adnoctum18 #16494 üzenetére
Ha a két kártyát megcseréled és ugyanazon a foglalaton jelez hibát, akkor Huawei szervíz. Ha a másik foglalaton, akkor Telekom, SIM csere.
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Szerintetek az mitol lehet P20 pronal, hogy a 2. sim kartyamon hibatlanul mukodik a mobilnet, az 1. simrol viszont szakadozik, lassu, a speedtest.net teszt le sem fut, socket hibat panaszol. Mindket sim telekomos, emui 10 van a telefonon egy hete, ma reggelig hibatlanul mukodott minden. Wipe cachet par napja csinaltam. Ujrainditas es network reset megvolt. -
gulyasa
őstag
Na ezt viszont most vettem észre, mert az AoD-t is ritkán használom.
A Beállításokon belül már nem "Mindig a kijelzőn" a neve a funkciónak, hanem "Folyamatos megjelenítés". -
gulyasa
őstag
válasz
hangyász2 #16489 üzenetére
Hát én azt sosem figyeltem.
Mondjuk ennek megvan az oka. A korlátlan Digi miatt nálam csak az itthoni wifi van elmentve.
Az ingyenes, publikus (bolti, mekis, káefcés, stb.) hálózatokat nem használom, így mindig tudom, hogy melyik wifi-re (arra az egy itthonira) van kapcsolódva a telefon. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
NoOne1976 #16486 üzenetére
Nah igen , ez eddig látható volt.
Nálam az Opera szokott randomszerűen befagyni ha nézek egy oldalt , de alul a kérek egy új fület részre klikkelek ,majd vissza a befagyott oldalra , onnantól fogva ismét müködik. Kb 2mp művelet.
És most álljunk meg egy percre néma csöndben azok miatt akik istenitve várták a 10-es EMUI-t.
-
bl0ck
tag
Üdv.
Lehet amatőr kérédés, de valamelyik nap frissítet 10.0-ra a telefon. Én vagyok béna, vagy nem lehet ikon méretet állítani?
Nekem fura, otromba nagynak tűnik, mint valami látás sérült bácsika használná.
Lehet ezzel valamit csinálni? -
válasz
Gabesz87 #16480 üzenetére
Meg az Android One
Nekem a Nokia 9 2főverziót+3év biztonsági update-et kap majd...
Aztán ha beindul a Custom Rom gyártás az Android 11 után,akkor elvileg ezt a teló bootloaderét kód nélkül lehet majd nyitni...Sajnos ezt a választási lehetőséget a Huawei elvette a készülék tulajoktól...
-
merlin201
tag
válasz
tesz-vesz123 #16479 üzenetére
Én is azon voltam hogy HiProxy-val felrakom mert ezt a töketlenkedést nem hiszem el. Lepróbáltam hogy működik e és tényleg egyszerűen beállítható.
Egy hetet adtam volna még a OTAnak de pont akkor dobta be a rendszer a frissítést.
Az egyetlen para hogy ne ragadjanak be a jövőbeli frissítések.
Erre jó lenne egy visszajelzést aki már így felrakta hogy jöttek e új update-ek. -
Gabesz87
veterán
válasz
tesz-vesz123 #16479 üzenetére
Meg az apple
-
tesz-vesz123
senior tag
Én már lemondtam a 10-esről.
Mindenféle lite izére megkapták, nekem csúcskategóriás telefonra semmi. Vicc ez a cég is, tényleg csak a Samsung frissít rendesen...
-
Janaboy
veterán
válasz
tesz-vesz123 #16475 üzenetére
Az is, bár ez tűrhetően működik Operaban is, amit hiányolok az alapértelmezett zoom..
En asztali nezetben hasznalok minden oldalt és mindig attekinto nezetben nyílnak meg. A HTC böngésző tudja ezt, hogy alapbol nagyítva nyiljanak meg az oldalak. -
zoltan77
aktív tag
válasz
gegekutas #16468 üzenetére
Esetleg próbáld meg ,hogy az alkalmazások menüben, alapértelmezett alkalmazások, ott a segédalkalmazások azon belül segédalkalmazás és a nincs-re állítod, eltűnik a google aszisztens, nekem így nem aktiválódnak újra a letiltott alkalmazások, és a google segéd sem csesztet.
-
gegekutas
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #16466 üzenetére
Annyira nem vészes, pár nap alatt beáll. Most már egész jól megy. Egy valami maradt meg ami bosszantó, az a letiltott appok feléledése, ezen belül konkrétan a google fotók.
-
tesz-vesz123
senior tag
Hát, eddig sok pozitívumot nem olvastam a 10-esről. Lehet jobb is, hogy még nem kaptam meg.
-
Spet
addikt
No felkerult nalam is a 10. Erezhetoen laggol kezdokepernyo oldalra huzasnal.
Na mind1, remelhetoleg hamarosan jon egy frissites hozza (8-10 heten belul
)
-
Gabesz87
veterán
Én a 10 óta Chrome-ban többször tapasztaltam részleges fagyást. Egyszerű egy adott honlapon lefagy, semmire nem tudok kattintani, visszalepes sem működik. De be tudom zárni a lapot és újat is tudok nyitni. Érdekes. 2 nap alatt már vagy 3x találkoztam ezzel.
-
Janaboy
veterán
válasz
tesz-vesz123 #16456 üzenetére
Nem, nem szoktam.
-
Janaboy
veterán
Nektek nincs gond a böngészéssel update óta?
Már csak ma 3x lefagyott a Chrome es az Opera is.
De nem maga az app, csak az oldal. Eltero oldalak voltak. -
doddencs
senior tag
Nekem a "Támogatás" appon belul nyomva a frissítésre dobta fel, egy próbát megér.
-
válasz
DonDragonka #16449 üzenetére
Egy adott frissítés kiadástól számítva akár 8hétbe is beletellhet, mire valaki megkapja... Sajnos a Huawei frissítési politikája ilyen... Benne van a Témaösszefoglalóban is,meg a Huaweiblog-on is van róla cikk.
-
pedrobike
aktív tag
válasz
DonDragonka #16449 üzenetére
még nekem sem, de ugytudom h a szolgáltató belenyul a szoftverbe,lehet rosszul tudom. a független telók kapják meg előbb, utána a függő telefonok, vagy nem de az biztos 😂
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Black_Raven #16445 üzenetére
Nekem az nem működik. 🤷🏻♂️
-
Peet91
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #16443 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #16442 üzenetére
Azt hittem a kici kínaiak most telepítik a kici kém appokat.
-
válasz
tesz-vesz123 #16440 üzenetére
patch01... ez után fog elvileg érkezni az Emui10
-
gegekutas
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #16440 üzenetére
Múltkor erről beszéltem
-
kp78
addikt
válasz
tesz-vesz123 #16438 üzenetére
"Már Androidon is a gesztusvezérlés az "alap" egy ideje"
Alap? Mármint benne van a rendszerben. Ez rendben is van, de egy új telefon nem úgy indul, amikor elkezded "belakni". Vagy átállítod gesztusvezérlésre, vagy molyolsz a gombos navigálással."Nekem is fura volt megszokni, hogy minden igénytelenül ki van hányva a főoldalra..."
Ezért sokkal jobb szerintem az alkalmazáslista, mint főképernyő nézet, és ezt a Xiaomi-nál sosem tudnám megszokni, h minden "kihányva" a főoldalra... -
tesz-vesz123
senior tag
Már Androidon is a gesztusvezérlés az "alap" egy ideje. Rendszerszintű, a Huaweinek ehhez semmi köze.
Nekem is fura volt megszokni, hogy minden igénytelenül ki van hányva a főoldalra... Ráadásul annyira buta az EMUI, hogy nem pótolja ki ABC szerint az üres helyeket, hanem nekem kell bohóckodni vele, ide-oda húzogatni az appokat, ha valamit törlök, vagy telepítek. Remélem 10-es Androidnál ez javítva. Viszont lett +1 ikonnak hely a főoldalon.
-
Janaboy
veterán
válasz
Black_Raven #16434 üzenetére
Ennyire nem erolkdotem, nem tudom h az visszarakja-e úgy hogy megmarad mindenem?
Ha nem, bele se kezdem, csak megszokom ami van. -
kp78
addikt
válasz
Janaboy #16428 üzenetére
Gondolom szerintük még mindig kevesen használják a gesztusvezérlést (én sem használom és nem is szeretem), és ezzel akarnak kicsit "átnevelni" arra
De az alkalmazás lista gomb helyett érkezett felfelé suhintást hamar megszoktam, csak sokáig nem tudtam mit tegyek a helyére oda középre, mert sokszor rutinból odaböktem, szóval lezárás gyorsgomb kizárt volt, meg még pár másik is.
De, mint írtam ez nem megszokhatatlan. -
Janaboy
veterán
válasz
maxiszalai12 #16432 üzenetére
Utólag könnyű mondani :)
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Ma kora de. én is meg kaptam a frissítést!
Független, két kártyás! Egy Vodás, szimkártya van benne.
Idáig minden rendben van! -
Janaboy
veterán
Hat nem vagyok boldog a frissítés miatt.
Nem működik tovább a regi kedvenc legjobb böngésző.
Eltűnt az alkalmazás lista gomb.
Miért döntik el helyettem én mit akarok?? -
agabe
addikt
Sziasztok,
Ismerős megkapta a frissítést, és sír, hogy borzalmas, vissza akarja csinálni.
Azt írja a kamera is más lett sokkal közelebb hoz mindent ..... nem lehet ez valami user error ? Nem láttam még a készüléket, de azt sem nagyon olvasom, hogy sokan panaszkodnának a frissítésre.
Aki már használja aszerint milyen lett ? -
-
Gabesz87
veterán
Egy gyors kérdés: update után gondoltam csinálok egy wipe cache műveletet, mint minden update után. Viszont látom, hogy a recovery-ben ennem a helyén egy Update mode opció van. Felette meg a Clear data. Nem merek rányomni, nehogy nekem mindent töröljön. Vagy ezen belül van most a wipe cache?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #16417 üzenetére
A szoftvere naprakész.
-
code1005
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #16395 üzenetére
És ennek tükrében nekem most a vodafone-os frissítést kellene hogy várjam?
-
Gabesz87
veterán
válasz
st3v3np3t3r #16417 üzenetére
Nekem marhára beakadt 96%-on. Nem mozdul innen . WTF
-
-
Gabesz87
veterán
Na végre 10es Androidra ébredtünk
Bár nem értem mi van, mert pár perce már 96%-on áll a letöltés. -
.zSoLTi.
senior tag
Ez az abszolut bt hangerő hogy működik?
-
calvin76
tag
válasz
st3v3np3t3r #16411 üzenetére
Nem is volt bajom a P20Pro-val, nem azért váltottam
Szerencsére családban marad. -
-
calvin76
tag
válasz
WhiteWalker #16387 üzenetére
-
-
poero
aktív tag
válasz
benete #16402 üzenetére
Az egy Belga ROM az ügyfélszolgálat elmondása alapján, és OTA-n nem is fog frissülni. Szervízzel által frissítettem én is múlt héten a telefon váltás után, de ők is majd 4 órát küzdöttek vele mire sikerült a frissítését felrakniuk.
Enyém is Vodás 1 SIM-es készülék az első szállítmányokból. Gyanús hogy ezekkel van ilyen gond, eleve mindig nagyon lassan jöttek a frissítések..... -
benete
tag
válasz
tesz-vesz123 #16401 üzenetére
Ez csak áll mint a cövek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest