Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacusch69
tag
válasz Richie86 #2864 üzenetére
Attól függ mennyiért juttok hozzá.
Nekem Magenta1-ben 40eft volt (4/64GB)...
Az akku papíron nem nagy, de elég jó: nekem elmegy 2 napot (értsd: 48órát), 4óra képernyő idővel. Non-stop bekapcsolva, semmilyen energiatakarékos megoldás nincs aktiválva. (Bár úgy tűnik, hogy a 270-es fw óta mintha jobban merülne)
Kijelző jó, napfényben is megfelelő fényereje van.
Processzor elég gyors azokhoz a játékokhoz, amikkel néha játszok (pl. Blades, Temple Run stb...)
A fényképezőgép viszont szerintem egy kicsit túlertékelt a tesztekben, ennek ellenére használható.
Térerő gondom nem volt eddig (Telekom)
A valós mérete meglepően kicsi.
A gyári fólia elég sérülékeny, foltosodik a használat során.
Xiaomi Mi4c-ről váltottam, ez azért más... 😉Egy Volvóval ütközni teljesen veszélytelen. Ha egy Saabban ülsz...
-
-
punky10
addikt
válasz Richie86 #2874 üzenetére
Vaan aki gyengébb üzemidőt tapasztalt a pite alatt,illetve páran panaszkodtak a fényképezőgép autómata módjának gyengébb minőségére is.Nálam egyik sem jelentkezett.Sőt,a pite megoldotta az otthoni wifire az automata csatlakozást.Valami miatt nem csipázták egymást android 8 alatt.A frissítéssel helyrejött.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz Richie86 #2882 üzenetére
Esetleg még megpróbálkozhatsz a beállítások/alkalmazások/alkalmazások/összes alkalmazás menüben megkeresni a szoftverfrisítés alkalmazást,ott tárhely opciónál adatok törlését és gyorsítótár törlését választani,majd egyel vissza a kilövést,és így újraindítani a telefont.
Maradhat 8-ason is,nem lesz belőle probléma,jónéhányan visszatértek Oreóra,mert nem jött be nekik a Pite.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Richie86 #2884 üzenetére
Igen,a visszaállítás nagy valószínűséggel megoldaná,csak ezt a legvégső esetbe használjuk.Főleg,ha a párod használja a telefont.
Mindent újra belakni,beállítani nem ötperc.Az én feleségem pl az idöhatározó szavakból csak az alábbiakat ismeri:máris,rögtön,azonnal,esetleg népies szövegkörnyezetben az izibe...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
-
bedibazsa
senior tag
válasz Richie86 #3664 üzenetére
Nem voltam elégedett a szoftverrel, kikészültem az agresszív memóriakezeléstől - pedig már mindent próbáltam. Darabos volt a rendszer, akadozott, aztán vettem egy S10-et. Az amoled kijelző nem a kedvencem, de ez van, megszoktam egy hét alatt. A szoftver meg ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest