- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Nálunk a lányom használta, de már átált telefonra. Egyébként elégedett volt vele. Most azt a sorsot szánom a tabinak, hogy elviszem a Muternak. Butatelót használ, szlovákiai, veszek neki ottani netes kártyát bele, így talán olcsóbban megússzuk a kapcsolattartást valamelyik chat-tel.
-
jksx
senior tag
Hát egyenlőre még megvagyok vele, mert nem kapkodnak érte, még úgy sem, hogy adok hozzá tokot 9H-s üvegfóliát SD kártyát.
A kalandjátékkal meg úgy vagyok, ha már megvettem jó-párat és ehhez a tablethez képest fele erős őskövületeken szépen futnak, úgy butuska fejjel azt gondoltam, hogy ezen minden szép és jó lesz.
Bevallom, igazad van abban, hogy túlzó az elvárásom eme csodás masinériával kapcsolatban.
Részemről az is elfogultság és túlzás, hogy értetlenkedek a csodálatra méltó gyártó hozzáállásán, (t.i.) hogy az egyszerre megjelentetett két modell (az LTE-s és a mezei wifi-s) közül az egyiken miért van frissebb android, meg UI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sorozatok
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest