- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komorgó
csendes tag
Szia, semmi harag nincs bennem, csak éppen ez a termék nem érdemelte meg a mocsárba lehúzást
Gondoltam, hogy a tied nem az, amiről a cikk szól. Ezek szerint ez is T széria, de a 7", ugye?
Nem másztam bele mélyebben a Huaweiekbe, de a 4.4.4 Android és a 2.3 EmUI ebben a 8 LTE-s esetben egészen jó párosítás.Sajnos igaz, hogy a SIM és a nem SIM modellek közt nagy difi lehet, legyen az akárhány G vagy LTE modell, vs. zéró SIM modell. Legalább akkora, mint az M és a T széria közt.
És nem is az a lényeg, hogy van-e bennük SIM, hanem egészen eltérő hardveres felépítésű tabletek.
Más gyártóknál is tapasztaltam, hogy a nagyon olcsóknál sem a magok száma, sem a legalább 1 GB RAM megléte, sem egyebek nem adnak tuti garanciát a gyors és a felhasználót nem idegesítő működésre. Lehet ott még más dolgokon spórolni bőven. Szenzorokon is.A fórumot eredetileg indító cikk szerintem elég jól belövi az LTE modell besorolását, így a Huawei és a Telekom sem csinált rossz boltot, valamint az akcióra rávetődő vásárlók sem jártak rosszul. Különösen, ha figyelembe veszem, hogy tavaly karácsony előtt milyen volt a kedvezményes tablet kategória kínálata a magentánál. Ezért nekem meglepő is volt az akciójuk.
-
Komorgó
csendes tag
Jól elleszel eme őskövület nélkül.
Sosem gondoltam, hogy hype van, és téged félrevezettek itt.
De megmondom őszintén, nem különösebb szempont, hogy egy kalandjáték széria nem fut. Mindnek kell futni? Vagy elég egy is? Nekem az egyik simán megy rajta.
Az applocker vírus kategória pedig androidon nekem értelmezhetetlen. Melyik is ez a vírustörzs? Kifejtenéd, hogy mit hajlamos beszedni még ez a kínai szemét az internetről, ami különösen az ilyen buhera opsys szutykokra jellemző?
Valamint azt is megjelölnéd, hogy milyen nemkínai nemszemét nemmárkásnak hazudott csoda lett vásárlási kedved kitüntetett célpontja?
Most mennem kell. Felveszem a búvárruhám, mert titkos találkozóm van. A kemtrélen már túl vagyunk, egész Mo le van szórva, jelenleg kínai és telekom ügynökökkel találkozom, rengeteg idegenszerű, ürgebőrbe varrt médiapad tabletet kapok, az operációs rendszer, bootloader és a gui gyári betonnal le van fixálva, nekem a víz alatti raktárban néha csak meg kell locsolni azt a pár száz konténernyi szart, nehogy megrepedezzen. Vizet ígértek kínai és magyar részről is. Nagylelkűek az elvtársaim. A szabadkőműves páholyból régről ismerem őket.
Együtt szoktunk ártani a Föld népessége szabad gondolkodóinak, akikben még nincs chip implantátum, ez a közös nevező, valamint a puszta pénzszerzés, mohóság, hatalomvágy, és ártás, ártás, ártás!!!***
Ismered, legalább hallomásból, azt a konceptuálisan relatíve komplex kifejezést, hogy humorérzék?
Köszi a figyelmet és további hasznos ámokfutást! -
randrew
csendes tag
A félreértések elkerülése végett: én örülök, hogy "idekeveredtem"! Nekem megfelel a készülék, de én nem is akarok tőle többet, mint amire képes!
A "buherált rendszert" nem tudom, hogy honnan veszed. Elvileg akkor a Samsung, a Sony, az LG, stb is buherált rendszert tesz a készülékeire (és akkor ezek még csak a nevesebb gyártók voltak...). Neked csak az a bajod, hogy olcsó készüléktől túl sokat vártál. Hidd el, hogy sokan használnak ilyen táblagépet különösebb problémák nélkül. Azok az emberkék, akiknek meg nem tetszik az eszköz rendszere, hardvere vagy kinézete, nyugodtan vegyenek másikat. Amikor én megvettem ezt a táblagépet, akkor senki nem kényszerített rá. Előtte is volt már Huawei készülékem, igaz az egy telefon volt. Azzal is jól kijöttem több éven át, ezzel sincs bajom. Azon a telefonon jelenleg is a 4.1-es droid fut (512 Mb memória mellett) és kapaszkodj meg: lehet vele telefonálni, üzenetet küldeni, fényképezni, emaileket kezelni, videót nézni és zenét hallgatni és a Sudokut is viszi simán. Nos, Pokemon GO meg más népbutító hülyeség nem működik rajta, ami nem is baj, mert nincs rá szükség...
A frissítésekről meg már írtam, hogy azok is csak ideiglenesen adnak biztonságot. Amikor majdnem 2-3 hetente jön az újabb hír a be nem foltozott biztonsági résekről, akkor elvileg minden készülék, amin nem a legeslegutolsó frissítés van, már nem számít biztonságosnak. Az android rendszer használatával ez jár. Amennyiben állandóan friss rendszert akarsz, akkor válts W10M-ra (ott meg a kevés alkalmazás miatt fogsz majd panaszkodni...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Ingatlanos topic!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest