- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pista0001
addikt
Jó kérdés. Jelenleg a legnagyobb teljesítményű androidos eszközöm, elvagyok vele. Van Samsung Galaxy tab 7 lite-om is, azt használtam előtte, azzal is elvoltam, igazából akkor döbbentem rá, hogy milyen lassú, amikor ezt megvettem.
Igazából az igényeidtől függ, szerintem alapvetően használható, de a technikai fejlődés iszonyú gyors, és az aplikációk, weboldalak, médiatartalmak elég jól követik ezt a fejlődést, szóval egy újabb készülékkel jó eséllyel jobban jársz. 50-60e forintot (vagy annál többet) biztosan nem adnék érte, ezt az összeget inkább megpróbálnám megtoldani újabb készülék vásárlásához.
-
ghiottone
nagyúr
Snapdragon 855+-os telefonom van, amellett már nekem lassúcskának tűnik az M3 8.4. Aksiban és sebességben nálam most is azt tudja mint első nap és ezért nem cserélném újabbra mert netezésre operával, youtube vanced, + 1-2 app bőven elég.
Ha most kellene vennem, akkor azért venném csak az újabbat, mert annak jobb a támogatása, erősebb a processzor, újabb a rendszer, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BMW topik
- Futás, futópályák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst 1 év garancia Apple ajándék tok
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest