Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pista0001
addikt
Jó kérdés. Jelenleg a legnagyobb teljesítményű androidos eszközöm, elvagyok vele. Van Samsung Galaxy tab 7 lite-om is, azt használtam előtte, azzal is elvoltam, igazából akkor döbbentem rá, hogy milyen lassú, amikor ezt megvettem.
Igazából az igényeidtől függ, szerintem alapvetően használható, de a technikai fejlődés iszonyú gyors, és az aplikációk, weboldalak, médiatartalmak elég jól követik ezt a fejlődést, szóval egy újabb készülékkel jó eséllyel jobban jársz. 50-60e forintot (vagy annál többet) biztosan nem adnék érte, ezt az összeget inkább megpróbálnám megtoldani újabb készülék vásárlásához.
-
ghiottone
nagyúr
Snapdragon 855+-os telefonom van, amellett már nekem lassúcskának tűnik az M3 8.4. Aksiban és sebességben nálam most is azt tudja mint első nap és ezért nem cserélném újabbra mert netezésre operával, youtube vanced, + 1-2 app bőven elég.
Ha most kellene vennem, akkor azért venném csak az újabbat, mert annak jobb a támogatása, erősebb a processzor, újabb a rendszer, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest