- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pista0001
addikt
Jó kérdés. Jelenleg a legnagyobb teljesítményű androidos eszközöm, elvagyok vele. Van Samsung Galaxy tab 7 lite-om is, azt használtam előtte, azzal is elvoltam, igazából akkor döbbentem rá, hogy milyen lassú, amikor ezt megvettem.
Igazából az igényeidtől függ, szerintem alapvetően használható, de a technikai fejlődés iszonyú gyors, és az aplikációk, weboldalak, médiatartalmak elég jól követik ezt a fejlődést, szóval egy újabb készülékkel jó eséllyel jobban jársz. 50-60e forintot (vagy annál többet) biztosan nem adnék érte, ezt az összeget inkább megpróbálnám megtoldani újabb készülék vásárlásához.
-
ghiottone
nagyúr
Snapdragon 855+-os telefonom van, amellett már nekem lassúcskának tűnik az M3 8.4. Aksiban és sebességben nálam most is azt tudja mint első nap és ezért nem cserélném újabbra mert netezésre operával, youtube vanced, + 1-2 app bőven elég.
Ha most kellene vennem, akkor azért venném csak az újabbat, mert annak jobb a támogatása, erősebb a processzor, újabb a rendszer, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest