- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pista0001
addikt
Jó kérdés. Jelenleg a legnagyobb teljesítményű androidos eszközöm, elvagyok vele. Van Samsung Galaxy tab 7 lite-om is, azt használtam előtte, azzal is elvoltam, igazából akkor döbbentem rá, hogy milyen lassú, amikor ezt megvettem.
Igazából az igényeidtől függ, szerintem alapvetően használható, de a technikai fejlődés iszonyú gyors, és az aplikációk, weboldalak, médiatartalmak elég jól követik ezt a fejlődést, szóval egy újabb készülékkel jó eséllyel jobban jársz. 50-60e forintot (vagy annál többet) biztosan nem adnék érte, ezt az összeget inkább megpróbálnám megtoldani újabb készülék vásárlásához.
-
ghiottone
nagyúr
Snapdragon 855+-os telefonom van, amellett már nekem lassúcskának tűnik az M3 8.4. Aksiban és sebességben nálam most is azt tudja mint első nap és ezért nem cserélném újabbra mert netezésre operával, youtube vanced, + 1-2 app bőven elég.
Ha most kellene vennem, akkor azért venném csak az újabbat, mert annak jobb a támogatása, erősebb a processzor, újabb a rendszer, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest