- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
tothferenc #1974 üzenetére
Nem tudom mennyit bír az akksija, naponta kb 1 órát használom, akkor sem aktívan.
Hogy érted, hogy milyen visszajelzése van? Nincs háttérvilágítás, ha erre gondolsz, a gomb nyomása hasonlít a számológépekéhez, tehát NEM egy laptop vagy nagy klaviatura nyomásérzetét kelti.
Ha csatlakoztatva van, akkor nem dobja fel a virtuális billentyűzetet.Úgy használtam már, hogy mivel mágneses a billentyűzet, hogy levettem, hátrahajtottam a klaviatúra tartót, és arra támasztottam ki a hepe-hupás ágyban a tabletet.
-
merqree
őstag
Tok témához annyit tennék hozzá, hogy olyan tokot kerestem, amelyhez van billentyűzet is, és kitámasztható.
Az ebay-e találtam olyat, amilyet gondoltam. 4 hét alatt megérkezett, számomra tökéletesen megfelel. -
merqree
őstag
válasz
BornToBePuli #1759 üzenetére
Én ilyet vettem, igaz, nem biztos, hogy Neked is erre van szükséged.
-
merqree
őstag
Ma vettem egy M3at elsősorban video nézésre. Kíváncsi vagyok hogy fog muzsikálni.
Másnak is 4 GB RAM van benne?Ezek szerint rosszul láttam a webshopokban, mert láttam 3GB RAM-osat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest