- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
S7e gyönyörű telefon. Húsos kezem van a hajlított részén mindig benyúltam. Facebook messenger csak úgy dobálta a lájkokat
. Tok valamennyire megoldotta de utána is előfordult. Vízállóság mindig is menő lesz. Viszont könnyen törik. Feleségem öléböl esett le és nagyon csúnyán összetört. Mate 9 nagyobb persze de hamar meg lehet szokni. Sebességre ugyan ott vannak de az emui jóval gyorsabb jobban optimalizált. Kamera szerintem szebb a mate 9-é főleg, hogy ál előlapi kameránk is autófókuszos. Úgy hogy volt sgs7e a tulajdonomban úgy is azt mondom hogy mate 9. Igaz sgs7e után P9-re váltottam még azt is jobbnak éreztem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Villanyszerelés
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Windows 10
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest