- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Kína jobb Honor 400-at kapott
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Csak nálam nem megy fel az antutu? Hicare-ben korai hozzáféréssel vagy mivel (nem találom egyszerűen, katasztrófa ez az app) frissítettem egyet, emui update után csekkolni akartam mennyit dobott a sebességen, de nem tudom telepíteni, play store 501-es hibával rendre leállítja. A vicc az, hogy a frissítés előtt fent volt a telefonon az antutu és a 3dbench majd az update után eltűnt a 3d, az antutu meg nem indult el.
Gondolom a 8.0-nak lehet hozzá valami köze, próbáltam külső forrásból apk-val telepíteni, úgy sem. Kíváncsiságból megpróbáltam a geekbenchet felrakni, play store ugyanúgy 501-et dob rá.
Hol lehet a gond? Láttam feljebb mást is, hogy 8.0-ra váltott de ment neki az antutu.build: mha-l29 8.0.0.361 (c432)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest