- Magisk
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
tudnék rá választ adni, de lavinát indítana el, ha a haterek utána vérszemet kapnának. Tehát csak annyi, ahogy azt a előző kommentben is megpendítették: attól, hogy máshol van hiba, ez kevésbé lesz gáz vagy zavaró a tulajoknak? nem hinném... persze lehet én gondolom rosszul, mert már 2 ember is felhozta a topikban, hogy ott is van baj. meg ugye a samuval is példálóztak sokan. ha tévedek, az viszont szomorú.
-
Kavinton75
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Dettó! 1 órája elálltam vásárlástól, emiatt nem kellett visszaküldeni, elég volt bevinni a legközelebbi MM-ba.
Bár az enyémnek nem volt zöldülő kijelzője, de a srác (egyébként ismerős) már így fogadott, hogy ez is bezöldült?
Mondom, ez (még) nem, de én biztos nem várom meg, főleg, hogy ekkora hibaarányú ez a szarság ennél a készüléknél, meg egyébként sem éreztem magam lenyűgözve az 1 hét alatt.
[kiszállt] -
KaitouP
nagyúr
Ha online rendeltem a készüléket, csak postázással állhatok el a vásárlástól, vagy helyi üzletbe is bevihetem - e célból? (Vodafone)
(#2399) Krinyo
Akkor viszont elállás lesz, csak a gond az, hogy ennyi pénzért ilyen készülék nincs még egy a piacon jelenleg. Samu Note 9 túl van árázva, ennyit nem vagyok hajlandó kifizetni érte, a Mate 20 Pro 280-ba fáj nekem, és ingyen kaptam egy 70-80 ezer Forintos órát is, óráért ennyi pénzt viszont én nem adnék. Az órát viszont elállás esetén tuti fix hogy vissza kell adjam, amit nem igazán szeretnék, mert imádom.
Iphone nem játszik, a többit meg hagyjuk. -
A 14 napos elállás keretében indokolnod sem kell, hogy miért döntöttél úgy.
A távollévők között kötött szerződés adott, mivel írtad, hogy online rendelted (az nem számít, hogy miként vetted át).
Fogyasztónak kell még lenned (a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy), sarkítva; nem céges, cégre eszközölt rendelés.
A termékek köre is számít, de adott esetben az rendben van. -
KaitouP
nagyúr
Hát én sem, mert nem akarom hogy hetekig a telefonomon csücsüljenek, addig meg ne legyen semmim. Régi telefont muternak adtam, nem akarom tőle elvenni újra. Viszont rossz készüléket sem vagyok hajlandó használni, nem ezért fizetek ki rengeteg pénzt.
Huawei nem vállal/rendelt el azonnali készülékcserét a hiba esetére?
-
Szeko2
tag
iPhone esetében "Képernyőidő"-nek hívják. Én iPhone 6S-ről térek át Androidra.
Amúgy én is rendeltem Mate 20 Pro-t, a MediaMarkt-nál rendeltem meg, PickPack pontos szállítással. 2018.11.03-ra írta a futár az érkezés dátumát, de még mindig csak érkezik a csomag.
Talán holnapra ideér..."Nincs sehol az a bizonyos telefon használat monitorozás (nem tudom Iphonéknál, hogy hívják)"
-
Dare2Live
félisten
De mért szaggat ennyire?
Ez így nagyon durva lag, 5éve volt ilyen (telefonon kivül másra kb nem használható) also kategóriás mobiloknál.... oké tudom óra de akkor is.Najó végleg elengedtem P20 prot. Marad S7 evan.
Remélem Samsung S10el vmit alkot mert azért röhely lenne, hogy 3+éves mobilla rohangálok és nem látom semmiben azt a pluszt, miközben régen évente cserélgettem.@S. Zolika: Persze azárt válaszolgatsz még mindig...
-
-
A Note9-hez is adtak, a Telekomtól még a készülék forgalmazásának kezdete után egy hónappal is kaptam mellé ajándékba DJI Osmo Mobile 2-t, nem volt rá szükségem, nagyon gyorsan el is kelt bontatlanul 25.000 Ft-ért.
A Mate 20-ak mellé adott óra kapcsán fordítva lesz, én fogok nézelődni az aprón és ha lesz jó áron, akkor venni, mert csak ezért nem rendelek Mate 20 Pro-t is. -
-
Pedig sajnos vagy nem sajnos, a Note9 képességei vitathatatlanok a Mate20Proval szemben, és a fotós képesség mint olyan az is a Note9 felé billenti a mérleg képzeletbeli👅!
De mindegy is mivel ez KB olyan mintha kimennék egy Újpest/Fradi meccsre és fradisként átmennék az Újpesthez hangoztatni, hogy ugye milyen jó a Fradi😀
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest