- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
-
Balcsix
senior tag
Illetve az akadozás alatt mit értesz? Megfagy az egész applikáció (új lapot sem tudsz nyitni, stb...), vagy mondjuk egy adott weboldal böngészés közben nem tölt be/nem frissíti az adott webhelyet?
Nagyon ajánlom, hogy csinálj egy full FR-t recoveryből (először wipe cache/data, majd onnan mehet az FR). Aztán semmit ne tölts le a telefonra (a felhőből se állítsd vissza az alkalmazásokat egyelőre), hanem a gyári böngészőt kezdd el használni-tesztelgetni hogy előjön-e a probléma a teljesen friss rendszeren!
-
Balcsix
senior tag
Én Chrome-ot használok amióta megvan a telefon, de eddig még nem figyeltem fel a problémára.
Tudnátok linkelni egy videót, vagy egy másik fórumot, ahol prezentálva van a probléma? Én se videót, se más fórum topicot nem találok ez ügyben.
Nem tudom elképzelni így, de közben lehet hogy nekem is jelen van, csak nem figyeltem még fel rá.
Nem lehet, hogy valami bővítménnyel, vagy más appal akad össze a böngésző, vagy esetleg lehet, hogy valami nagyon eszi a memóriát...?Esetleg egy adott szolgáltató firmware-ja okozhat gondot (lehet hülyeség).
Akinek fenn áll a probléma írja már meg, hogy milyen SIM-mel használja a telefont. -
Pendragon911
aktív tag
Igen, nekem Mi Band 3 van, amíg az előző Sony telefonom volt, ott rendesen működött, az új rendszernél viszont eleinte gyakran megszakadt a bluetooth kapcsolat, de utána beállt, lehetséges, hogy már a következő frissítés után kicsit módosítottak, mert azért sokan panaszkodtak arra, hogy nincs kapcsolat a két eszköz között. Emögött valami olyasmi lehetett, hogy a karkötőhöz tartozó alkalmazás a háttérben fut, csak energiatakarékosság szempontjából akkor aktív, amikor megnyitod a telefonon és akkor a bluetooth is újra bekapcsol. Vagy valami ilyesmi
Alapvetően rendben van, mást nem vettem észre.
-
törölt tag
Én úgy tudom ,hogy lehet függő. De ha már nincs rajta tartozás(vagy lehet hogy a hűségnek is le kell járni hozzá) ,akkor kötelesek kérésre ingyen függetlenné tenni.
Ha függetlenül kapod az azért van ,mert nekik így egyszerűbb. Később nincs vele plussz munka és adminisztráció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest