- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebuci
tag
Én mint már többször leírtam, csak ezek miatt a ficsőrök miatt veszem a note-ot. Én sűrűn használom a pen funkciókat, nekem nagyon fontos. Nem lévén más alternatíva, marad a note 8. Ha megszokod és használod, akkor nagyon rossz eme ficsőrök nélkül élni. Vagy hogy egy csoporttársunkat idézzem: "használtál már iPh... Izé... Note-ot?" 👹😁
-
malor
aktív tag
A kamera mizéria itt pont azért érdekes, mert éppenséggel az átlag felhasználók nem olvasnak ilyen teszteket és trükköket hogyan lehet vele fotózni. Az átlag azt várja, hogy bekapcsolja és minden működik frankón. De itt koránt sincs így, főleg nem a fotózás esetében. Ez meg egy kameramobilnál már nem ciki, hanem igen erős feketepont. Használd csak a 12 megapixeles szenzort és csak raw-ban fotózz, máskülönben a te képeid lesznek a legkínosabb minőségűek 2017-ben, azért egyelőre minden csak nem "ajánlott", de még nem is "tetszett" kategória.
Hiába van jó hangulata a tesztnek, ha ezek mellett meg simán elmegy.
-
-
Szakiii
addikt
Note-nak egyelőre nincs vetélytársa, teljesen különálló kategória. Az hogy méretben közelít semmit sem jelent. Ez a teló határozottan s8+ vetélytársa nem a note-é.
Egyébként ha még az alap specifikációt nézem se érzem teljesen azt hogy vetélytárs lenne. Jó teló lett de kijelző gyengébb, nem bővíthető, vízálló? (ezt nem tudom), fotózásban gyengébb, videóban gyengébb, nincs vezetéknélküli töltés,5.0-s Bluetooth nincs, jack nincs és még biztos tudnám sorolni de szerintem elég.
Viszont a nyitó ár jó!
-
bebuci
tag
Ajánlom neked Android fronton a HTC-t is. Én annó a note4 miatt váltottam samsungra HTC-ről, és tényleg csak az s-pen és a kamera volt az ami miatt megérte. Rendszer sebességben a HTC köröket vert a note-ra. Szerintem az u11+ egy igen jól összeállított telefon. Szerintem számodra az is érdekes lehet.
-
bebuci
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest