-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szoke1982 #555 üzenetére
Kameraban a samu jobb, mind fenykepezoben, mind videozasban.
Kiprobaltam a mate 10 pro-t, de nekem.a.kamera az egyetlen resz, ami hat hogy is mondjam, gyengecskenek tunik.Esetleg, aki mar rendekezik ilyen telefonnal, esetleg probalta a google camera app-ot, amiben van mar hdr+ funkcio?
-
elekreg
tag
válasz
Szoke1982 #533 üzenetére
Akkumulátoros üzemidőben jobb lesz a Mate 10 pro, mint a Note 8, íme egy korrekt teszt:: Link - Link
Összességében is számít az a 4000 mAh - 3300 mAh különbség, de készenlétben és böngészéskor pláne megmutatkozik külön, nekem ezért is esett ki a Note 8, pedig amúgy nagyon bejönne, de sovány az az akkumulátor bele.
Videózásban jobb a Note 8, nem tudom, hogy a Mate 10 Pro esetén mikor javítják a stabilizálást, a Mate 9-nél is hónapokat kellett várni rá, de fényképezésben már nem ilyen egyszerű a helyzet, ott nincs nagy különbség, legalábbis szerintem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Szoke1982 #528 üzenetére
Egyikkel se lősz mellé.
Ebben a topikban a mate 10 pro-t ajánlja majd mindenki.
De szerintem mind a 2 nagyon jó telefon.technikai összehasonlító [link]
röviden:
note 8 ha kell nagyobb felbontás, ceruza, bővíthetőség, jobb videó minőség.
mate 10 pro, jobb kamera, kisebb kompaktabb méret, emui, és az npu előnyei.(ami kb kamerában kimerülnek)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest