- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szoke1982 #555 üzenetére
Kameraban a samu jobb, mind fenykepezoben, mind videozasban.
Kiprobaltam a mate 10 pro-t, de nekem.a.kamera az egyetlen resz, ami hat hogy is mondjam, gyengecskenek tunik.Esetleg, aki mar rendekezik ilyen telefonnal, esetleg probalta a google camera app-ot, amiben van mar hdr+ funkcio?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
elekreg
tag
válasz
Szoke1982 #533 üzenetére
Akkumulátoros üzemidőben jobb lesz a Mate 10 pro, mint a Note 8, íme egy korrekt teszt:: Link - Link
Összességében is számít az a 4000 mAh - 3300 mAh különbség, de készenlétben és böngészéskor pláne megmutatkozik külön, nekem ezért is esett ki a Note 8, pedig amúgy nagyon bejönne, de sovány az az akkumulátor bele.
Videózásban jobb a Note 8, nem tudom, hogy a Mate 10 Pro esetén mikor javítják a stabilizálást, a Mate 9-nél is hónapokat kellett várni rá, de fényképezésben már nem ilyen egyszerű a helyzet, ott nincs nagy különbség, legalábbis szerintem.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Szoke1982 #528 üzenetére
Egyikkel se lősz mellé.
Ebben a topikban a mate 10 pro-t ajánlja majd mindenki.
De szerintem mind a 2 nagyon jó telefon.technikai összehasonlító [link]
röviden:
note 8 ha kell nagyobb felbontás, ceruza, bővíthetőség, jobb videó minőség.
mate 10 pro, jobb kamera, kisebb kompaktabb méret, emui, és az npu előnyei.(ami kb kamerában kimerülnek)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest