- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia,
Ez nehéz ügy, mert lcd kijelzőt fotózni telefonnal hogy ugyanazt adja vissza nem egyszerü. Megpróbálom.
Ez amit a mate 10 fotózott:
linkItt pedig ugyanez a kép a saját kijelzőjén, ugyanazon az asztalon, egy G4-el fotózva:
linkIgyekeztem olyan dolgokat rakni a képre amiknek a színeit mindenki ismeri, egy fehér vérnyomásmérő, a fehér gyári huawei töltő, egy ikeás lámpa, egy uncle beans üveg mindez megvilágítva egy halogén(?) ikeás lámpával.
Itt most nem az a lényeg hogy g4 vagy mate 10, hanem hogy a mate 10 automatán olyan képet lő jelen esetben mintha minimum tábortüz lenne az asztalomon (minden tök narancsos árnyalatú). Ugyanez figyelhető meg azokon a képeken is amiket korábban említettem. -
Milyen gyakorlati megvalósításra gondolsz?
Kérdezem azért, mert amikre én gondolok, azoknál több hibalehetőség is adott.Tisztelettel kérnék minden érintettet, hogy az egyre inkább durvuló vitát, a személyeskedésbe hajló megnyilvánuláyokat, továbbá minden kapcsolódót, ami a fórum alapelveivel ellentétes, befejezni szíveskedjetek, folytassátok normális hangnemben a fórumozást! Köszönöm!
-
Az nem kellemes, mármint újra belakni nulláról a telefont, de ha megoldotta a problémát, akkor megérte.
A gyorsítótár törlése bármelyik alkalmazásnál:
Beállítások - > Alkalmazások és értesítések - > Alkalmazások - > Gmail (vagy bármi más) - > Tárhely - > Gyorsítótár törléseapezka: Én is így gondolom, hogy nagyon sok alkalmazás nincs még (rendesen) ráfaragva az Oreóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest