- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tisztában vagyok a jobb hardveres adottságokkal, de gyakorlatban nincsen akkora különbség, mint papíron a honor 8 - hoz képest. Főleg nem 150 ezer forintnyi. De mint mondtam, számomra ez tökéletes készülék,bőven kiszolgál majd a következő 2 évben. A kamera az 10 /9 szerintem . Az a kicsi plusz hiányzik csak, amit egy jobb éjszakai fotós képesség adna. Amit talán egy p20 pro tud. De az a noch és a kiálló kamera miatt lett felejtős.
-
Petiqe
tag
Köszi az eddigi válaszokat!
Próbáltam több alkalmazást is erre a célra.
Viszont az a furcsa amit előbb nem írtam, hogy mikor elkezdte ezt akkor egyszer az elforgatás gomb sokszori nyomkodása után újra működött kb egy napig, majd utána megint nem.Sajnos szürke importos készülékről beszélünk úgyhogy a hivatalos huawei szerviz nem hajlandó foglalkozni vele.
Egyéb szervizek amiket pedig eddig találtam szintén nem vállalják a javítást, kb kijelző,kamera modul meg csatlakozó cserében kimerül a szolgáltatásuk.Egy láma kérdés :
Menüből a "gyári adatok visszaállítása" ugyanazt csinálja mintha kikapcsolt állapotból ébresztem fel a telefont hangerő fel és bekapcsoló gombbal ? -
bajnokpityu
félisten
most, h keresgéltem, én is láttam ilyen videot. valami jbl boom-al mutatta a különbséget. hát, egyelőre nálam nem mutat semmi jót átalakítón keresztül. a gyári fejese meg kényelmetlen nekem, plusz nem izolál.
beyruth: nekem is van egy olcsó bt-s, kb ingyen kaptuk a tcomtól. azzal se szaggat, ellenben bénán szól: Awei A920BL. de még midnig sokkal jobb, mint egy komolyabb akg a jack átalakítóval
-
bajnokpityu
félisten
Tény,h elég macerás a kenwood rendszere, és mással nincs gondom. De elég sok helyen olvasom,h a különféle aftermarket fejekkel nem működik a mate.
Nálam legjobb esetben caatlakozik, majd kb 10mp után szakad, és ennyi. Satuban is látszik, mennyire instabil, a támogatott kibekapcsolhato funkciók kikiszürkülnek.
Szóval kettőn áll a vásár, de azért eddig valahogy csak össze tudtam szenvedni minden más telóval.
-
bodeesz
tag
Hát minimum választhatóvá jó lenne ezt varázsolni, mert mikor zsebre rakom a kezem komolyan figyelnem kell hogy ne tapizzam meg. Mindemellett van annyira jó és reszponzív is az olvasó hogy (szerintem) életszerűtlen (nyílván megszokás kérdése) már a zsebben feloldani a telefont. Én kb a zsebből kivevés és az arcom elé lendítés között szoktam, ez gyakorlatilag ezred másodberces bukó a feloldásban.
-
KZP
őstag
-
Laki
tag
Oké persze,de mikor már kiidegel valami idegesebb vagy.Ráadásul pont azért mert egy xar redmi5 el meg G6 al szépen megy a fejegység a 240 ezres telóval meg nem.A minibázis sem teljesen jo vele sajna,de elöbbiekkel meg ment,ezért nemértem mi a fene van evvel a telóval.Ráadásul tönkrement a töltökábelem,hát vettem eggyet,de meg se nyikkan vele,gondolom gyári kell neki azt szereti
-
Aryon87
félisten
Telekom simmel fullos a 4g terero.. akkor a telenorral lesz valami gikszer.
Ill a Wind nevu helyi szolgaltatoval..Tibyke: Note9 nem kell, ha mar Samu, akkor inkabb az S10+ probalnam ki, de megse, mert az elott mar meglesz az ujdonsag vagy egy U12+ vagy egy Mate20Pro tarsasagaban
-
Aryon87
félisten
-
-
freemanone
addikt
Nade a duplakopp nem rögtön "asztalra" visz, hanem a zárképernyőre. A biztonság ugyanúgy adott.
Az arcfelismerés nem rossz, de nekem túl sokszor feloldott, amikor valójában csak az időt akartam megnézni, mert always-on display-t használok. Olyankor pedig le kellezz zárni mindig, ami elég kényelmetlen volt.
Viszont ez már az ízlések és pofonok része a dolognak, csak meg akartam jegyezni, hogy a duplakopp nem feltétlenül jár a biztonság feladásával. -
kromatika
veterán
Köszi mester többször is frissíttet és végül fent van a 145-ös. Esetleg valami infó a telóval kapcsolatban,hogy milyen progit érdemes ki lőni ami gyárilag fut,és az esetek nagy részében felesleges,és galibát okozhat?Illetve amiben kréném a segítségeteket,zene hallgatáshoz milyen progit ajánlotok,ami jó minőségű,és flac fájt is le játszik,ill a fényképező van e valami jó fajta be vált be állítás?
-
-
Sterilzona
senior tag
-
tothjani81
senior tag
Ezt ok vágom bár eddig a 9 et egy lem 5 proval használtam ezt pedig egy Huawei watch 2 es el. A wear os folyton aktív éy nagy fogyasztásúnak kezeli a telefon. Lehet ez az oka. Filyamatisan komunikál az órával. Végül is 1 napot agyon nyúzva is elmegy majd töltöm minden este
-
wwhy
veterán
Aktiválás után extra jó volt kb. 2 hétig. Azóta random old csak fel, pedig semmi extra vagy új app nincs a rendszerben. Sokszor van úgy, h nem old fel, behozza a mintát, felette azt, hogy frissíteni lehet az arcfelismerést, és ha 1-2-3-X-szer próbálkozom, akkor felold. És mindez nem este, szürkületben, roszz fényviszonyok között, hanem fényes nappal.
-
golyós
addikt
Nincs változás sajnos. Továbbra is feldobja.
Észrevettétek, hogy a 145-ből törölték a Recoveryből a Cache törlést?
+ egy idegesítő dolog: napi szinten fényképezek a munkám miatt, minden nap közli a galéria, hogy létrehozozz nekem egy emlékalbumot a tegnapi képekből. Ki kérte?
-
imi4199
tag
Köszi előre is! Más. Nekem a PC-s változat sem jött sajnos össze. Megakadt a letöltés a kisebb OTA-fájlnál 99%-on és nem hajlandó tovább menni, helyette kiírja: "internet connection error" és bezár a Hisuite... Hogyan lehetne újra letöltetni? Bezzeg a Full-OTA az lejön, de ugye nem települ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest