- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
tothjani81 #18600 üzenetére
Es se nem barna, se nem a hardverapró
Tilos a fórumokban hirdetni
-
válasz
tothjani81 #17952 üzenetére
Szia,
Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobilhálózat -> Adatroaming
-
tothjani81
senior tag
válasz
tothjani81 #16849 üzenetére
De mégis sikeeült köszi szépen. Kicsit bénáztam de mostmár jó
-
Aryon87
félisten
válasz
tothjani81 #16844 üzenetére
-
KZP
őstag
válasz
tothjani81 #16367 üzenetére
Szerintem ez lesz a hozzászólásod.
-
válasz
tothjani81 #16296 üzenetére
Ha az akkumulátoros statisztika alapján nem szűrhető ki, hogy mi okozza, akkor gyári visszaállítás, de az is csak akkor segít, ha utána nem kerül visszaállításra korábbi mentés - ami hordozhatja a problémát -, illetve külsős alkalmazást se telepíts vissza, hanem csak egyesével, mindegyik utána használva kicsit a telefont, úgy megmutatkozhat, melyik után kezdi el.
Ja, és szélsőséges esetben hibás/meghibásodott SIM kártya is okozhatja.Dennis: Nem használsz véletlenül reklámblokkolót vagy olyan bővítményt, ami befolyásolhatja?
IPv6 probléma is lehet - olyankor csak IPv4 kapcsolattal kell rápróbálni -, de annak kicsi az esélye, hogy két különböző neten is megmutatkozik. -
D4ni
őstag
válasz
tothjani81 #16104 üzenetére
Bírja a vizet, fürödni nem mennék vele viszont mostam már le víz alatt, enyhe vízsugár alatt óvatosan. Én nem tudok beázásról, max majrézásról a még ki nem száradt hangszóró miatt. Ha mégis beázik, és nem az ügyfél hibájából akkor bent a szervizben úgyis megállapítják hol eresztett a telefon, ettől függően intézik a garanciát. Beázásos mendemondákra pedig nem alapozok, mert nem tudom a háttérsztorit, plusz sokan megveszik használtként a már nem hivatalos szervizben hátlap vagy előlap cserélt telefont, ami persze a szigetelés vesztésével jár.
-
válasz
IP67
6: Teljes mértékben védett por ellen
7: Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)Kiadós esőben nem ázhatna be, a többi meg egyéni használati mód (és bátorság) függvénye, mert a gyártók nem vállalnak a védelem alapján teljes körű garanciát, ettől függetlenül itt a topikban is sokan megúsztatták már és nem volt gond, meg a neten is találsz olyan videókat, ahol húzós vízterhelést kap és bírja, de ez sem garancia persze semmire.
-
válasz
Nem ajanlott víz alatti fotózás a telóval de rengeteg videó van a neten ahol fürdenek vele es semmi baja nem lesz.Elvileg az ip67 7-es szama jelzi a vízállóságát.Nem cseppálló annál azért jóval több.Egészen pontossan:
"Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)" -
válasz
tothjani81 #16068 üzenetére
Van egy részletes leírás, hogy mit kell tenni a Waer eltávolítása előtt - ha először azzal volt párosítva -, hogy utána csak az Egészséggel működjön, megpróbálom megkeresni, viszont akkor jól emlékeztem, hogy a Messenger problémás, bár annál más telefonokkal és kiegészítőkkel is írták, hogy kaotikus az értesítés, hol működik, hol meg nem. (A Band 2 Pro tiopikban is írták Samsung és iPhone tulajok is, hogy a Waer mellett sem jó, vagy nem mindig jó a Messenger értesítés, de csak az, mással nincs gond.)
-
válasz
tothjani81 #16057 üzenetére
Az Egészség teljes funkcionalitással kezeli már szerintem a Wear nélkül azt is, ott van már a Watch 2 is az Egészség támogatási listájában.
-
válasz
tothjani81 #16053 üzenetére
Kell a Wear?
Nem elég már csak Health?
Megnéztem a biztonság kedvéért, elég utóbbi, a telefonon alapban lévő Egészség alkalmazás, kezeli a Watch 2-t. -
válasz
tothjani81 #16051 üzenetére
Elég tág fogalom a mennyit bír, mert felhasználója, illetve a felhasználói szokások, beállítások, telepített alkalmazások, engedélyezett szinkronizációk, a háttérben futni engedett alkalmazások, a használt fényerő, a környezeti tényezők és még lehetne sorolni, mennyi minden is befolyásolja, így az érték mindenkinél más és más.
Sőt, még azonos tulajnál is születnek eltérő eredmények annak függvényében, hogy a környezeti tényezők milyenek, mint például a mobilos és wifi kapcsolat minősége ("térerő"), fényerő...stb., illetve többet vagy kevesebbet van épp mozgásban a készülék (sokat számít minden telefonnál, hogy milyen sűrűn kell celláról cellára ugrálnia) és még lehet sorolni ezt is.
Az átlagos használat is mást jelent mindenkinél.
Nekem a Mate 9-től is jobban bírja a Mate 10 Pro, még úgy is, hogy több dolgot engedek futni és szinkronizálni készenlétben is.
Az összefoglalóban leírt "i" piktogramos módszerrel érdemes ellenőrizni a készenléti ténykedést - akár minden órában -, hátha valamelyik órában meglódult valami, aminek a használati szokásaid alapján nem kellene és beállítási beavatkozást igényel. -
Kija
aktív tag
válasz
tothjani81 #15646 üzenetére
Nekem is jött ilyen...
-
válasz
tothjani81 #15653 üzenetére
Akkor lenne probléma, ha semmi hangot nem hallanál, mert az azt jelentené, hogy a tagok beszorultak és nem mozognak: Link
-
stnorcy
aktív tag
válasz
De ad ki.
-
D4ni
őstag
válasz
A lencserendszer mozog, annak a hangját hallod.
-
fdisk
őstag
válasz
Akkor ne ütögesd. 😁
-
jézusom
addikt
válasz
tothjani81 #15242 üzenetére
Én a Dunába merítettem pár másodpercre, de elég zavaros volt a víz, úgyhogy nem erőltettem, a halakat akartam megnézni. Vigyázni kell, mert állítólag egy idő után, már képes beázni. Úgy értem van benne valami ragasztó ami x idő után nem tömít úgy. Most még új telefonnál nem gáz, de a raktárban is ki tudja mióta állt.
-
Aryon87
félisten
válasz
Ismerősi körömben 1 beázásról tudok, ami végül jól végződött, új készüléket kapott. Volt biztosítása rá, így valszeg az is közrejátszhatott. Strandolni volt, de hogy mi okozhatta, arról nincs infóm.
Én még ugyan nem fürdettem meg a telefont, bár nem is tervezem. Esőben volt kint, azt jól viselte
Tengerben fog fürdeni, természetesen tokban. -
válasz
Többen is strandoltak már itt a készülékkel, vízben fényképezgettek...stb., beázást nem írt senki, de ettől persze érdemes óvatosnak lenni.
2 év gyártói jótállás van a készülékre (a 3 év a Mate 9/P10 széria után megszűnt), ha megfelelő forrásból származik, hazánkban feltétel, hogy hivatalos hazai viszonteladótól történjen a vásárlás.
A Mate 10 Pro is regisztrálható a HiCare alkalmazásban. -
válasz
tothjani81 #15199 üzenetére
Szia,
Van: Beállítások -> Biztonság és adatvédelem -> Képernyőzár és jelszavak -> Információ megjelenítése mindig
Hogyishijják: Egyelőre még ott tartunk, hogy hardveresen a kamera modulok szabványa van elöl és a kijelzőé utána - 18:9-es kijelzők nincsenek annyira régóta -, de a 8 MP-es fénykép lehet 18:9 is, ha csak a telefon kijelzőjén akarod nézegetni, akkor arra pláne tökéletes.
-
válasz
tothjani81 #14736 üzenetére
Szia,
Nekem volt korábban Mate 9, több tekintetben is előrelépés a Mate 10 Pro (jobb az akkumulátoros üzemidő, kamera, kijelző, wifi, 4G(+) modul, erősebb hardver, dupla tár, több RAM, IP67 védelem, HDR10, USB 3.1 és még lehetne sorolni).
A WATCH 2 ESIM passz, én csak egy Huawei Band 2 Pro-val használom, tökéletes az összhang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest