Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy itt, úgy a Samsungnál is volt úgy nem egyszer, hogy a szolgáltatós hamarabb kapott frissítést, mint a nem szolgáltatós, én is többször belefutottam régebben, hogy a Telekomosom hamarabb frissült, ráadásul nem is csak néhány napos különbségről volt szó.
Az utóbbi időben változott ez a Samsungnál, mióta nem követem olyan részletességgel?
Változó ez, a Mate 10 Pro-nál is ha konkrétan visszanézem, hol a szolgáltatós, hol a nem szolgáltatós kapta meg hamarabb a frissítést.
Mivel iPhone-om is volt nem egy, csak azt tudom mondani, ott sem megy mindenkinek egyszerre a frissítés, bár a kiadás pillanatában azonnal látja és jobb esetben le is tölti a készülék a frissítést, de ha a szerver túlterhelt, akkor nem fut le a frissítés, mert nem megy a hitelesítés/aláírás, hanem csak másnap, vagy később, volt ebből panaszkodás fégebben sok az iPhone topikokban, amíg meg nem szokták a tulajok.
Említve lett előttem a Windows, az szintén zenész, valaki májusban kapta meg az áprilisi nagy frissítést, más meg júliusban.
Amíg a Mate 10 Pro-nál alternatív módon megoldható azonnal a frissítés - ahogy tettem azt a 145-nél és a 148-nál is a PC-s FF + HiSuite kombóval -, addig pláne nem izgatom magam a hivatalos OTA metóduson, bár alapban ráérne hivatalos úton is, de most jó volt nyaralás előtt manuálisan frissíteni, nem pedig itt várni és foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Spórolós topik
- OKJ tanfolyamok
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest