Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
PZoli76
csendes tag
válasz
golyós #18242 üzenetére
Szia!
Bocs a tudatlanságomért,de most gondolkodom egy Mate 10 pro vs, Honor View 10 vásárlásán,és mivel eddig LG G2-őm volt,ahol duplakoppos ébresztés van,szeretnék olyan telefont,ahol nem kell bekapcsoló gombot,hátsó ujjlenyomatolvasót tapogatni,ezért is őrlődöm a két készülék között,mert a View 10-nek elöl van az olvasó.. Viszont láttam a bejegyzésedben,hogy elvileg megemeléssel fel lehet ébreszteni a kijelzőt a Mate 10 Pro-n... Ez mikortól elérhető,mert MM-ban a héten néztem,és ezt az opciót még nem mutatta az általad belinkelt felsorolásban..Lehet,azóta többször frissült,csak a kiállított készülék nem? -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
golyós #18009 üzenetére
Nálam egész jól bírta a víz alatti felvétel, igaz ez összesen 1p22másodperc volt, csak utána a hangszóró recsegett, persze kiszáradás után már oké volt újra. Mondjuk ebben a víz alatti dologban, az S9+ körberöhögi mate-t. Ott nincs olyan, hogy leáll, meg ilyen lesz a hangszóró etc.... De engem ez a része egyáltalán nem érdekel..
-
TomPack
őstag
válasz
golyós #17606 üzenetére
Lehet, csak nem lehetsz biztos benne, hogy egy frissítés után minden ugyanúgy működik, illetve működni fog-e. Illetve ami engem az őrületbe kergetett, az a kikapcsolhatatlan google ads reklámok a gyári alkalmazásokban, beállításokban! Igen, pl az akkuoptimalizálás közben, vagy a file-kezelőben ne toljon már nekem reklámot...
-
Kija
aktív tag
válasz
golyós #17097 üzenetére
Pontosan ugyanígy vagyok vele.
Előbb-utóbb ideér és majd addigra több információ birtokában eldöntöm érdemes-e erre a verzióra frissíteni.
Egyébként ideírhatná mindenki az IMEI száma utolsó három karakterét, hogy kitaláljuk ki miért és ki miért nem kapta még meg.
Csak az érdekesség kedvéért...
El is kezdem:
BLA-09 586 Telekom, Voda még nincs 148 -
Aryon87
félisten
válasz
golyós #16417 üzenetére
Ezek mind kezbol keszultek. Elhoztam magammal a nagy allvanyt, mondhatom feleslegesen. Tegnap keszitettem ejjeli csillagkepes fotokat, remelem a tejut valamennyire latszani fog, bar sanda gyanum, hogy nem lettek megfeleloek a beallitasok..
Persze azt a kis tripoddal csinaltam.
Ma ejjel megprobalom ujra.Egyebkent gyakorlas kerdese, en is benan kezdzem, es most is messze vagyok a tokeletestol. Picivelmtobb mint 2 eve fotozok mobillal hobbi szinten. Van egy Nikon D3400 is, parom hasznalja, a mobillal jobbakat csinalok mint a geppel, pedig az sem rossz.
-
-
-
-
bigrock
addikt
válasz
golyós #15697 üzenetére
Egyetértek. Sajnos sokszor olyan helyen melózok, ami kifejezetten káros a telefonra. Mivel viszont rengeteg adat van rajta, nagy a kijelzője és jó a kamerája, nem helyettesítheti egy strapafon. Ezért én is tokban tartom, védőfóliával, hogy ha el kell adni, ne kelljen magyarázkodni a karcok miatt.
-
fericske
addikt
válasz
golyós #14632 üzenetére
Nem. Nem használom a felhőt.
Felhasználót váltott, aki nem férhet hozzá alapvetően semmihez.
Lebutított menürendszer, amiben pl. nincs rendszerfrissítési lehetőség, meg szegényes volt a beállítási lehetőségek. Szóval abban a formában nem is tudtam volna normálisan használatba venni a telót.
Talán egy hardreset segített volna.
PC-re dugva mint HDD sem volt rajta semmi.
Ilyen szempontból hatékony az adatvédelem, mert igazából csak az történt.
Aztán, még munkából írtam, hogy törlődtek a contactok, de mivel dolgoztam nem foglalkoztam vele, amúgy is lemondtam már róla, azon gondolkodtam mi a fenére cseréljem le ott ahol ezt vettem, mert csak ezt találtam megfelelőnek amire hajlandó voltam beruházni (új előfizetés, amivel egyébként jól jártam, mint régi előfizeő, ezért is bosszantott, hogy valami más kevésbé előnyös dolog lesz a vége ennek, de most ez mindegy.)
Hazafele úton kezdtem átgondolni az egész mizériát, és arra gondoltam, hogy factory reset-nél nem nyuvasztja meg a sim kártyát, és nem törli a contact-okat.
Aztán otthon gugli, meg őrült telefonnyomkodás.
Ujjlenyomattal vagy az nélkül, de mindig plusz a pinkóddal együtt volt hajlandó beléptetni, és a hernyóm tele volt már ezzel, miközben próbáltam a lebutított menürendszerben navigálni és a megoldásra rájönni, mert a sima felhasználóváltást nem engedi. Az account neve nem az enyém volt, de másikat nem listázott, csak a váltás opciót, de ugye azt nem, hogy mire, szóval nem tudtam váltani, hiába ujjaztam veszettül.
Hogy ne kelljen állandóan még a pinkóddal is sz@rakodni, gondoltam kilövöm.
Választani kell helyette mást, a buta módban nincs "none" opció.
Legyen a jelszó gondoltam, aztán majd talán onnan valahogy el tudom intézni ezt a hosszadalmas beléptetést.
Na ekkor feldobott egy filmeztetést, hogy biztos váltok a pin-ről, mert akkor az törlődni fog, meg kiléptet ebből az account-ból.
Gondoltam, le van sz@rva, ennél rosszabb már úgysem lehet.
Kiléptetett, és beengedett a sajátomba.
Először a pinkódommal, a teljessel, ami 8 karakter, viszont a buta phone-ba az első 4 karakter után beléptetett.#14635) Plazmacucci
Jah, meg, nagyon okosan, királyok vagytok, csak épp fingotok nem volt, hogy mi van, a savazás viszont ment, mert ahhoz ész nem kell.(#14641) Juliuska
Könyörtelen vagy mint a szibériai tél, és a logikád megkérdőjelezhetetlen mint a szabadesés.
Azért megkockáztatnék egy olyat, hogy szerinted az nem normális aki zsebben hordja a telefont és használná az ujjlenyomat olvasót?
Igazából csak reménykedem benne, hogy tényleg rendeltetés szerűen működik a teló, és nem marhul meg időnként, mert attól, hogy én ironizálok és jól csinálom, nem biztos, hogy neked is beválik.
Mert ironizálás nélkül, mikor a zsebbe nyúlok a telefonhoz, akkor elő is veszem, nem igazán van ideje 55x sz@rul leolvasni az ujjlenyomatomat, meg olyankor rezegni is szokott, figyelmeztetve, hogy hülye vagy mint szódás a lovát, és azt azért észrevenném, ha tököm melett rezegne. -
válasz
golyós #14610 üzenetére
Elit nincs, de olyan van, hogy ha az itteni sok készülékből egy vagy két tulajnál jelentkezik valami probléma, akkor az nem mondható általánosnak, viszont bármilyen más gyártónál előfordulhat, amire a neten találni is példát - ezt csak a kapcsolódó hozzászólásokra írom, hogy más telefonnal nem volt ilyen gondja, csak ez rossz, de attól még másoknak meg más gyártójú készülékkel volt, ezért nem értem ezt a hozzáállást...
Amit te írsz, arra is több egyszerű magyarázat lehet, például megszakadt a kapcsolat a szerverrel, vagy meghívhatta a szolgáltatást másik alkalmazás és amiatt kért hitelesítést. -
törölt tag
válasz
golyós #14610 üzenetére
Nekem egy nagy hibám van a telefonnal. Nem ott érzékeli az érintést ahova nyomok. Legalábbis elég gyakran. Chromenal és Samsung bibgeszonel is. Ilyenkor egy alkalmazás bezár, ujraindit, készülék lezár felold általában megoldja a problémát, de már kurva idegesítő.
Leszedtem a fóliát is miatta, hátha attól sz@r, de nem.. -
-
gusthy
veterán
válasz
golyós #14529 üzenetére
Nekem is kb hasonló, de szerintem erre való ez a telefon. Sose értettem, hogy miért jó, ha egy telefon erőforrásai nincsenek kihasználva, azért vettem, hogy dolgozzon. Aksi, memória, stb. Ha mindent kikapcsolok, akkor lehet, hogy este 10-kor nem 15, hanem 30 százalékon van a telefon, és akkor nekem mivel jobb?
-
maci25
aktív tag
válasz
golyós #13925 üzenetére
Én még régen kértem, hogy kapcsolják ki és kb ugyan ez az üzenet volt ha küldött nekem valaki mms. Ha jól emlékszem kell hozzá valami adat kapcsolat is ami nem biztos, hogy = az internet kapcsolattal. Szerintem vagy próba másik telefonba vagy hívni az ügyfélszolgálatot.
-
válasz
golyós #13923 üzenetére
A Vodafone fiókban aktívnak írja az MMS szolgáltatást?
A Telekomos előfizetésre kapok néha MMS-t, arra megérkezik, de a Vodafone-osra nem kaptam még, küldök majd rá kíváncsiságból, hogy megkapom vagy sem.
Nem értem, hogy a Vodafone-os hozzáférési pontot miért nem lehet szerkeszteni, a Telekomost simán tudom. -
-
-
-
gusthy
veterán
válasz
golyós #13609 üzenetére
De ezer és egy okból csinálhat még, csakhogy azok rendellenes működésből adódnak. Ezért érdemesebb megvizsgáltatni, hogy mi lehet a baja.
Mindenesetre annak, aki a szemem láttára kepes zsebben tartott telefonon factory resetet csinálni anélkül, hogy kézzel hozzáérne, annak fizetek egy négyfogásos vacsorát. -
Aryon87
félisten
válasz
golyós #13609 üzenetére
Mert a zseb nincs annyira kemény anyagú, hogy azt a 2 gombot egyszerre, megfelelő ideig nyomva tartsa.
Arról nem beszélve, hogy a telefont előbb ki kell kapcsolni, amit jóvá kell hagyni 2x is. Utána jön a gombok egyszerre nyomása legalább 5-10 másodpercig, utána jön a recovery menü, ott is el kell találni a megfelelő lépést, amit majd szintén jóvá kell hagyni..
Képtelenség... -
válasz
golyós #13579 üzenetére
Az újraindulás persze, ahhoz valóban nem kell sok, elég nyomódni a főkapcsolónak a meghatározott ideig, én csak a gyári visszaállítást tatrom úgy közel lehetetlennek, hogy pont annyi ideig és úgy nyomódjanak be a gombok.
Az értesítésen valóban változtattak, mint korábban írtam, nekem sem kiabál már például a banki mobilalkalmazás miatt, ha azt csak a háttérbe teszem és közben mást csinálok.
Mondjuk engem korábban sem zavart, mert csak néha használom és akkor sem sokáig, a háttérben meg nem kell futnia, de aki olyan külsős alkalmazást használ, aminél folyamatosan vagy gyakran szükség van a háttérben futásra, az biztos örül ennek a változtatásnak is. -
quint
aktív tag
válasz
golyós #13404 üzenetére
Rögtön az elején van a lényeg, tömören:
1. A Huawei által nyújtott garancia érvényes az EU bármely tagországában (és ...) vásárolt készülékre; bármelyik országban vásárolod, az összes többiben érvényesítheted a garanciát, de előfordulhat, hogy a vásárlás helyétől eltérő országban bonyolított garanciális ügyintézés lassabb lesz.
2. (majd kijelentik, hogy le ne tépjék a kis tököcskéjüket, hogy) A Huawei által nyújtott önkéntes garancia semmiben nem korlátozza az országodban általánosan érvényes garanciális jogaidat, azt csak kiegészíti ill. kiterjeszti.
-
törölt tag
válasz
golyós #13233 üzenetére
Csináld a proxy módszerrel.
Annál a romnal, ahol approvedet ír arra a verzióra, amilyen telefonod van nyomj rá az in app proxyra.
Aztán WiFi, amire csatlakozva vagy hosszan nyomd, hálózat módosítása, speciális beállítások, proxy, kézi, név: localhost, port: 8080, mentés, aztán beállítások, rendszerfrissites. Így meg kellene találnia. -
válasz
golyós #13093 üzenetére
Most nincs ugyan bekapcsolva a Gmail fiókra az értesítés, de amikor legutóbb úgy használtam, akkor nem jelzett számmal, de csak az, a T-email fiókom az elsődleges, az a normál integrált kliensben van beállítva és annál megjelenik a számos értesítés az ikonon.
Régebben volt erről szó, írták többen is, hogy nem csak ennél a telefonnál nem akarja ezt tudni/kezelni a Gmail. -
válasz
golyós #12989 üzenetére
2 tulaj ugrik be csak, akik nyitották itt, szóval annyira nem jellemző, de bizonyos módosításokhoz, a gyártó által nem hitelesített, vagy nem gyári firmware verziók felhúzásához és hasonlókhoz jó/kell.
Üdv a csapatban az új tulajoknak, használjátok egészséggel a készüléket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Spórolós topik
- OKJ tanfolyamok
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest