Új hozzászólás Aktív témák
-
creathall
kezdő
A Ryzen 1-2-3 hivatalosan nem támogatta, mert nem volt vele kompatibilis. Hatalmas User error az AMD-nél volt nem a Usereknél. Hol ment hol nem ment. A VMware hivatalosan nem ajánlotta, hogy AMD-t használj mert ócska volt és nem csak erre!. Azóta nem néztem egyszer meg szívattak.
-
paljani
aktív tag
válasz
creathall #20 üzenetére
Ejj… de kinyílt a csipa. Vegyük akkor sorra:
1. Senki nem írt több százezres nagyságrendet csak TE
2. 1998 óta “laptopozok”, első munkahelyem még a diploma előtt
3. 20+ éves csak a diplomám, már előtte is dolgoztam…
4. Milyen Type 2-es hypervisor problámád van, amit képtelen vagy megoldani? Tudod, nem az élet nehéz hanem te vagycsicskagyász…
5. Igen, a legtöbb irodai gép irodai felhasználásra.
Rég találkoztam már ilyen arrogáns valamivel itt a fórumon… -
creathall
kezdő
Ja ja 105k az több 100 000 te ha jól értem már az elmúlt 15 év oktatási rendszer terméke vagy.
Ja ja én 2004 óta notebookozom te mióta is?
A TypeII virt problémákat hogy oldottátok meg a jájemdén? Gondolom nem tudod miről beszélek, szóval itt abba is hagyhatjuk. Vagy nálatok csak gondolom teams meg outlook meg más nem.
Csak jáemdéj mi, mint 105 000 notebookon mi? -
pengwin
addikt
válasz
Valamivagyok #1 üzenetére
Szerintem ez leginkább azokat a pletykákat erősíti, hogy az Intelnél ki akarják szervezni a gyártórészelegt külön cégbe (álá AMD-GloFo).
De azt is el tudom képzelni, hogy az új node-juk nem jó mindenre (mondjuk rosszul skálázódik felfelé az asztali és szerver fogyasztási keretkre), úgyhogy pl. csak mobil lapkákat fognak rajta gyártani.
-
creathall
kezdő
Szézezres? Ahha ok.
Hol van olyan cég, ahol minden gép ThinkPad, és minden lokáción? Tegyük fel USA-ban.
Kínában elhiszem, de nélunk van van olyan 60 000 ThinkPad, aztán nagyon gyorsan leszoktak az AMD-sről. kb 3 éve csak intelest vesznek.
De az USA leány nem használ ThinkPad-et, ott Dell és HP, valamint Apple van. Nálunk is már 30% Apple van a managereknél, a mérnököknél TP, de nem AMD-s. -
creathall
kezdő
válasz
Valamivagyok #11 üzenetére
Ez kb a szerverüzletágra lehet igaz, mozgok nagyvállalati környezetben, ahol tegyük fel 6 - 12000 notebookos ügyfelek szaladgálnak, de én ott pl AMD-s gépet nagyon keveset látok, amikor megjelentem ez Ryzen 2,3 akkor még csak csak volt egy pár ezres tétel, de azóta, a nagyobb gyártók adott modelljeiket, amit nagy szériás mainstream üzleti kategóriában árulnak nincs is AMD processzoros széria,
A Costumer szériákban lehet, hogy annyira nem, na de ott meg ritkábban rendelnek be 12000 notebookot.Ennyi erővel az össze autógyár ócska, mert kb van minden termék típusra 2 - 10 beszállító, ha meg egyenesen pl a Bosch-t nézem meg, akkor kb az autógyártók 2/3-a sehol nincs, szóval miért baj az, ha más szállít be?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Busterftw #13 üzenetére
Ez mellett az is lehet, hogy a monolitikus bonyolult chipek esetében nem a legjobb a kihozatal, de az egyszerűbb megoldásokkal meg nincs gond, így is lehetnek olyan partnerek akiknek jó választás lehet az intel, de amíg bővebb részletek nem derülnek ki, addig a nagy része csak találgatás.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
A TSMC-nel mar reg bereltek, tehat nem az van, hogy most megint kenytelenek ott gyartatni, hanem a tervezett TSMC-rol valo "leallas" nem lesz teljes, ahogy eredetileg terveztek. Ezt nyilatkozta az Intel is:
"I think a year ago we were talking about trying to get [usage of TSMC] to zero as quickly as possible, but that is no longer the strategy," said John Pitzer
Illetve attol, hogy nem ok kinaljak a csucsnode-t, mas cegeknek nem feltetlenul kell a legjobb, ezert is gyartat egy csomo mindenki regebbi node-kon a TSMC-n is. -
tasiadam
veterán
válasz
Lekötöttek előre valamennyi wafferre kapacitást, és nem használják ki. De akkor mondjuk azért csináltatta az IO die-okat az AMD a GloFo-nál, mert szar a TSMC? Érted. kihasználták, ami le volt kötve, majd leléptek onnan. De majd akkor vonjunk következtetést, ha látjuk a terméket.
-
Valamivagyok
tag
Csak érdekes, "megvagyunk vele mindjárt kész". Erre bérelünk helyet a szomszédba, de mindenki nyugodtan jöhet hozzánk gyártatni. De a saját cuccunkat inkább a profikra bízzuk, akiktől mellesleg az ügyfeleket szeretnénk elszipkázni.
Én a saját bizniszemben csak akkor fordulok a konkurenciához, ha sok a meló nekem, vagy valamiért nem tudom megcsinálni (nincs anyag/tudás/eszköz). Ha minden f@sza inkább a saját zsebem tömöm és nem másét.
Én jóban vagyok a konkurenciával, és mint itt segítünk ha kell a másiknak, de mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Kérdés, hogy egyszerűbb megoldások esetében, hogy teljesít a saját megoldásuk, azért a cpu és gpu nem az egyszerűbb kategóriába tartozik.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
En inkabb arra tippelek, hogy a kihozatal nem teljesen jo iden, a piacot pedig el kell latni, plusz a Foundry miatt mar nem csak maguknak kell gyartani.
A ceg rugalmassagat pedig noveli, hogy van megegy opcio. -
Acélfarkas
őstag
válasz
Így biztosítják a leendő ügyfeleknek, hogy van bőven kapacitás számukra.
-
martonx
veterán
válasz
Nekem is rögtön ez jutott eszembe. Eszerint mégsem annyira hipiszupi az új node-juk. Különben egyértelműen házon belül gyártanának mindent
Ha ezt nem teszik meg, az iszonyú szar üzenet mindenkinek -
Valamivagyok
tag
Ezek szerint jól sikerült az A18. De azért bérletet veszünk a konkurenciához. Teljesen logikus így kell reklámozni a Foundry-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest