- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kiskutya #29074 üzenetére
Valószínűleg én is maradok még a telóval jövő augusztusig. Akkor lesz két éves. Én mostanában nézegettem a telefonokat, mert ilyen hosszú ideig (14 hónap már) már nagyon régen használtam egy telefont, mindig cseréltem. De nincs valóban a kamerán kívül érdemi fejlődés. Amire én használom a telefont( közösségi oldalak, böngészés, néha kamera, navi, ritkán játék ) hibátlan, üzemidő nagyon jó, sebesség szintén. Amin kicsit elgondolkoztam az az mi9t. Tetszik a full kijelző, jó aksi és hardver kombó, amivel a matehez hasonló gyorsaság és üzemidő szerintem adott lenne. De pl nekem gagyi a hátulja és olvasgatva a topicját elment a kedvem tőle. Nincs kedvem romolgatni, baszakodni, hogy minden frankón menjen. Jövőre talán már durrantanak valamit a gyártók. Eltűnnek végre az idióta kamera lyukak, notchok. Az kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasók is talán jobb hatékonysággal működnek majd. Sok rájuk a panasz szinte minden ilyen olvasóval szerelt telefonnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged