-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
4D4M
senior tag
válasz
intuicio #32120 üzenetére
Miért nem a gyári hívásrögzítőt használod?
-
-
snake1977
őstag
válasz
intuicio #31857 üzenetére
Én elég sokat fotóztam vele, mert a telefon mindig kéznél van. Makrónál érzékelem illetve a közeli tárgyak fotózásánál hogy az AF nincs a helyzet magaslatán néha, a minőségről komoly viszonyítási alapom nincs mert amikor vettem a telefont akkor már 9-es droid volt rajta, ekkor már butítottak a kamerán az elmondások szerint. Igazából szeretem a telefont mert hálás jószág és semmilyen gondom nem volt még vele, idén decemberben lesz 3 éve hogy nálam van, eddig még egyetlen telefon se tartottam ki, és még mindig teljesen patika állapotú, mintha most csomagoltam volna ki.
-
snake1977
őstag
válasz
intuicio #31854 üzenetére
Ha csinálsz egy visszaállítást írd meg légyszíves, én egyelőre nem akartam mert van olyan regisztrált app pl. netbank stb, amit macerás lenne vissza tennem.
A kamerával nekem nincs gondom, már a droid 10-el is rendesen sz@r volt, most se lett rosszabb, a telepitett cuccok nem bugolnak, viszont megesik hogy az alsó nem tudom mi a hivatalos neve, tehát vissza-home-appváltó gombsor eltűnik, egy lezárás-feloldás a ki-be kapcsoló gombbal és visszatér, jellemzően ha hívás közben vagyok kinyitom a képernyőt és nem minden esetben jelenik meg. Kettőt előre egyet hátra, de lehet fordított az arány egyet előre kettőt hátra?
Dictator^: Play áruházas alkalmazásokban különösebb bug nálam nincs, legalábbis még nem futottam bele. Ha muszáj lesz akkor tolok egy resit, de ha nem létkérdés akkor nem szeretnék mert jól be van lakva már a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest