Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

A tegnapi nappal már én sem fogom napi szinten használni a Mate 10 Pro-mat. Iszonyatosan szerettem, de eljárt felette az idő. Bár ment még szépen, de azért voltak gondok. Végül egy Xiaomi 14T Pro lett a befutó. A mai nap volt az első, de azért érzem a "régi teló" hiányát. 6 év, az 6 év...

Amiket szoknom kell, kivéve ha tudtok valami megoldást javasolni:

* Nincs "rendes" e-mail kliens. Én a Gmail appot egyáltalán nem szeretem... A Huawei mail elérhető, de akkor már jobb lenne valami frissebb. Van valakinek javaslata erre? Két fontos dolog számít, reklámmentesség és ingyenesség (ha megoldható együtt). A K-9 mailt javasolják sokan.

* Nincs naptár progi. A Google Calendar-t nem szeretem. Itt is megoldható lenne a Huawei naptárja, de frissebb nem ártana. Ami nekem hiányzik, hogy ki lehessen tenni főképernyőre az adott napot, esetleg napokat.

* Az SMS progi is mindig csatlakozni akar a Google-hez. Egyelőre sikerült kikapcsolnom, de a "Beszélgetések" gombot nem tudja elfelejteni. Sima mezei sms lehetőség már nincs is?! Ezzel még együtt tudok élni, de nekem fura...

Egyelőre nem bántam meg a váltást, bár még csak 1 napja használom. Vastagabb, mint a Mate 10 Pro, az már biztos... Most úgy tűnik, ebbe az irányba "fejlődünk".

Ha tudtok javasolni bármit, a fenti problémákra, előre is köszönöm.

Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Új hozzászólás Aktív témák