- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Hali
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is csinálja a hangszóró időnként, de már kezdem megszokni. Akkor is csinálja, ha minden némítva van (Összes lehetséges hangerő nullán) Még nem jöttem rá, miért teszi ezt, de és is arra tippeltem, hogy mikor kikapcsolja. Volt már korábban olyan laptop nálam telepíteni, ami ugyanezt tette.
-
mkRoland
senior tag
Tudtommal a csak wifi-sben NINCS SIM-kártya foglalat. Viszont egyes fórumokon lehet olvasni, hogy a készülék képes az USB on-the-go funkcióra, és így lehetséges, hogy egy támogatott USB-s 3G-s modemmel (az egyik legnépszerűbb pl.: Huawei E1750) tudsz mobilnetezni - de telefonálni biztosan nem, és nem kicsit macerás! Az én tudomásom szerint, ha a 3G-s változatra vágysz, ahhoz elő kell hogy fizess mobilinternetre az invitel-nél (Telenor hálózatát használja), és 2 évet kell aláírnod, cserébe havi 1100 (vagy 1200?) forintért KORLÁTLAN netet kapsz, annyi kikötéssel, hogy 1GB leforgalmazása után belassít (tehát jobb, mint a KLIKK, ami havi 1000-ért már 100MB után lassít; viszont ezzel a SIM-kártyával telefonálni nem lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest