Új hozzászólás Aktív témák
-
Démonlord
csendes tag
válasz
Einstein79 #474 üzenetére
köszönöm
-
Nara19
aktív tag
válasz
Einstein79 #450 üzenetére
Sipi86.
Igen, érdekelne. Köszi.
-
-Molesz-
csendes tag
válasz
Einstein79 #461 üzenetére
Állítólag a részleteket a Fehérházban őrzik egy páncélszekrényben rejtett kobrákkal teli hordóban.
De ha lesz valami infó, szerintem úgyis meg fogjuk tudni. (vagy nem) -
insido
tag
válasz
Einstein79 #450 üzenetére
Hamar feladtad a harcot!!!
-
insido
tag
válasz
Einstein79 #447 üzenetére
Nekem is kezd az agyamra menni. Valamelyik nap ráraktam töltőre úgy átforrósodott, hogy majdnem dobtam egy hátast mi ez? De azon kívül nem volt baja.
-
Einstein79
csendes tag
válasz
Einstein79 #446 üzenetére
Kezdem unni a fagyásait....
-
törölt tag
válasz
Einstein79 #407 üzenetére
PÜ
-
-Molesz-
csendes tag
válasz
Einstein79 #404 üzenetére
Egy lista valóban jó lenne, hogy mi lesz a változás.
-
insido
tag
válasz
Einstein79 #402 üzenetére
Szerintem nagyon itt lenne már az ideje annak a szoftver frissítésnek. Nekem is vannak ilyen apróságok mikor meghűl bennem a vér egy-egy másodpercre. Pl.:kikapcsolt állapotban töltöttem mikor leveszem töltőről meg sem mukkan lehülök aztán kiveszem az aksit vissza teszem és feltámadt... és van még pár ilyen eset...
Érdekes dolog az elektronika............. -
mkRoland
senior tag
válasz
Einstein79 #384 üzenetére
Azok a készülékek, amik képesek az OTG-ra, azoknál ezt egy hasznos funkciót csal elő: Pendrive-t, külső USB-s billentyűzetet tudsz csatlakoztatni, és működtetni.
A ducibb tesó, az IDEOS S7 XDA-s fórumában azt írják, hogy azzal működésre lehet bírni, bízom benne, hogy ez is képes erre! Elvileg 2.3 és 3.1 fölött már erősebb támogatása van ezeknek a cuccoknak. Akinek van olyan eszköze, amiről biztosan tudja, hogy képes erre, az sokat nem veszithet egy ilyennel, legalább kipróbálhatja a SLIM-jén is, és lesz tapasztalat itt, a fórumban.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Einstein79 #342 üzenetére
Az uj szoftver a kamerat hivatott javítani..
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Einstein79 #246 üzenetére
De alapvetoen ahol lehet irni, pl uzenet, ha hosszan ranyomsz akkor a felugro menuben a beviteli modszerrel allithatod a keyboardot.
-
bikficc11
tag
válasz
Einstein79 #233 üzenetére
vaterán a tokmester árul tokokat nézd meg
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Einstein79 #233 üzenetére
Van rá tok, jelenleg a magyarországi forgalmazás a kérdéses. csatoltam róla képeket nemrégen.
-
bikficc11
tag
válasz
Einstein79 #227 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged