- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
InvitelGuide
csendes tag
Szia f8enter!
Olvastam a bejegyzésed és szeretnék segíteni a probléma megoldásában.
Ha elküldöd a szerződésed adatait (bekötési cím, telefonszám, előfizető neve) e-mailben az online kukac invitel.co.hu címre, akkor munkatársaim felhívnak és egyeztetnek veled a készülék visszavételéről. A tárgy rovatba kérlek írd be az alábbi kódot is:SM-000354
Amit bikficc11 írt, az teljesen igaz; ha nyolc napon belül, sértetlenül, minden kiegészítőjével, a gyári dobozban visszahozod, akkor elállhatsz a szerződéstől. Ha egy telepontunkban kötöttél rá szerződést, akkor elméletileg nem tudod oda bevinni, hogy visszavegyük, de a te esetedben biztosan kivételt fogunk tenni.
Viszont ha jól belegondolsz, más szolgáltató is hasonlóan jár el, nem adnak kedvezményes készülékeket kártyafüggetlenül. Amilyen áron a 3g előfizetést ehhez az eszközhöz adjuk, az szerintem elég méltányos ár, de természetesen ebben az esetben az én véleményem több szmpontból sem mérvadó, pláne azért nem, mert mint írtad, van másik kártyád is a munkáltatódtól.
Sajnálom, ha kellemetlenség ért és bízom benne, hogy mindezek ellenére továbbra is az Invitel elégedett ügyfele maradsz.
-
mkRoland
senior tag
Bog tesztje szerint lehet. Az Invitel által hozzáadott mobilnetes SIM-kártya azonban csak adatforgalmat képes bonyolítani, meg SMS-t küldeni (talán; elképzelhető, hogy MMS-t is), viszont a jelenleg használt GSM-hanghívást nem lehet vele, hálózati okok miatt.
f8enter@169: Megpróbálhatod a fogyasztóvédelmet, de amit ígértek, azt be is tartják: ADSL előfizetéshez bérelhetsz egy tabletPC-t. A 2011.06.23.-i kiírás szerint az alsó pontban ez van: "A konfiguráció változtatás jogát fenntartjuk." Nekem a hölgy udvariasan elmagyarázta, hogy van csak WIFI-s és WIFI-s és 3G-s készülék is - ahogy ez már régóta divat a tabletek piacán. Rákérdeztem, hogy a 3G-st milyen feltételekkel küldik, és erről is megkaptam a felvilágosítást, telefonon, amit ingyen hívtam, ezeket mérlegeltem és döntöttem!
Akik próbálták: tényleg függetlenek ezek a készülékek (Inviteles és t-mobile-os is? Mármint a 3G-s modell érdekel... a wifi-s logikus...)?
-
HuaweiU8500
senior tag
Qualcomm's Snapdragon 1 GHz processzor
7”-os, 800×480 pixel felbontású kapacitív érintőkijelző
Multitouch-támogatás – érintőképernyős képnagyítási funkció
512 MB RAM, 8 GB belső memória
microSD-bővíthetőség (32 GB-ig)
AndroidTM 2.2 (Froyo) operációs rendszer
beépített mobilinternet-modem HSDPA (7,2 Mbit/s)
HSUPA (5,76 Mbit/s) (Invitel mobilinternet-csomag vásárlása esetén)
WiFi 802.11b/g/n
Bluetooth, GPS
3,2 megapixeles hátoldali, 0,3 megapixeles előlapi kamera
HDMI port (1.3)
3250 mAh akkumulátorA HSdpa 7,2 HSupa 5,76 változat csak mobilinternet megvásárlása esetén érhető el
-
mkRoland
senior tag
Szerintem holnap első dolgod legyen, hogy felhívod a 1288-at (invitel hálózatból ingyenes) és megmondod nekik a gondodat. Ha vállalsz 2 év hűséget a mobilnet előfizura talán belemennek egy 3G-sre cserélésre (így +1100 kiadás havonta - de ezt talán rá lehet sózni valakire ennyiért)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest