- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarisz46
csendes tag
válasz
bakter24 #16524 üzenetére
Köszi a törödést...!
.
Szántam rá pár napot, hogy kiismerjem a jelenséget:
Ezt tette:
bekapcs , jelszó,: a gmail -kényszerített bezárása, kevés használat, majd újraindulás fél percen belül
IDEOS felirattól, /betöltéstől/1,/ Amennyiben nem adtam, meg a jelszót, vagyis nem léptem be, akkor is újraindult kb fél perc múlva... Tehát nem a Gmail az ok...!!.
:
2,/ Ebben az időben sokat volt bekapcsolva illetve töltőn hagytam, nap közben is, ami amúgy nem szokásom.
Azaz napi max 3 órát használom általában részletekben. este, éjjel , reggel, amikor valmailyen infóra szükségem van ! t
Na ma reggel aztán meglepett:
3,,0. bekapcsoltam,
3,1 Gmail kényszerített bezárás lekoppintva,
3,2 majd ment kb. fél óráig csont nélkül...
Semmi ujraindulás...Ezután kikapcs mert nem volt több időm .b....
NEM tudok másra gondolni. mint valami melgedésre, vagy egyes "huzalozások"túlmelegedésére..
Mi a véleményed/tek/ ??
Lehet, hogy ennyit bír ez nekem nagyon tetsző hasznos eszköz:.
-3,5 év !!?? vagy az appok egy része már nem futnak V: 2.,2 alatt , mert elavult az SW.
- az biztos a netcounter, watchdog már törölve, mert kényszerített bezárást generál.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest