- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarisz46
csendes tag
válasz
bakter24 #16524 üzenetére
Köszi a törödést...!
.
Szántam rá pár napot, hogy kiismerjem a jelenséget:
Ezt tette:
bekapcs , jelszó,: a gmail -kényszerített bezárása, kevés használat, majd újraindulás fél percen belül
IDEOS felirattól, /betöltéstől/1,/ Amennyiben nem adtam, meg a jelszót, vagyis nem léptem be, akkor is újraindult kb fél perc múlva... Tehát nem a Gmail az ok...!!.
:
2,/ Ebben az időben sokat volt bekapcsolva illetve töltőn hagytam, nap közben is, ami amúgy nem szokásom.
Azaz napi max 3 órát használom általában részletekben. este, éjjel , reggel, amikor valmailyen infóra szükségem van ! t
Na ma reggel aztán meglepett:
3,,0. bekapcsoltam,
3,1 Gmail kényszerített bezárás lekoppintva,
3,2 majd ment kb. fél óráig csont nélkül...
Semmi ujraindulás...Ezután kikapcs mert nem volt több időm .b....
NEM tudok másra gondolni. mint valami melgedésre, vagy egyes "huzalozások"túlmelegedésére..
Mi a véleményed/tek/ ??
Lehet, hogy ennyit bír ez nekem nagyon tetsző hasznos eszköz:.
-3,5 év !!?? vagy az appok egy része már nem futnak V: 2.,2 alatt , mert elavult az SW.
- az biztos a netcounter, watchdog már törölve, mert kényszerített bezárást generál.....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged