Hirdetés

2018. december 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) janes74


janes74
(senior tag)

Elég jól megcsinálta a Hüvely,1 huszassal olcsóbban érdekelne is. :K

(#52) Telomanikus


Telomanikus
(senior tag)

nem vagyok egy nagy tablet fan de ez tetszik...és még jó is lenne egy fullos hiper szuper kamerával :U :K

instagram.com/bodnar.b

(#53) thejackalno1


thejackalno1
(újonc)

Bog!
Megmondanád, hogy mi a zene, ami a videó alatt szól? Big thx :R

iPhone 4S

(#54) Zolesz007 válasza Telomanikus (#52) üzenetére


Zolesz007
(őstag)

Nekem mondjuk pont jólenne itthonra PC helyett. Kamera nélkül például, arra úgyis ott a telefon. USB host van benne amúgy?

Sö 9

(#55) kolosanyi válasza rep3at (#50) üzenetére


kolosanyi
(PH! kedvence)

Ennyiért szerintemszerintem nem lehet ajánlott. Tényleg 10k + és ott egy Galaxy Tab, vagy egy iPad 1. Mindenesetre nem mondom, hogy rossz, bár én a 10-es kategóriát jobban kedvelem.

(#56) Telomanikus válasza Zolesz007 (#54) üzenetére


Telomanikus
(senior tag)

Na ha a telómba volna jó fényképező akkor nekem sem hiányozna...mert van fényképezőm de azt sehova nem viszem el...főleg nem este ki a haverokkal...a teló meg mindig ott van de semmire sem jó...az előző jobb volt :D a SE K800i de most ez a nokia 5230.al wifi nélkül plusz úgy nem szeretem :DDD

[ Szerkesztve ]

instagram.com/bodnar.b

(#57) Inv1sus


Inv1sus
(PH! addikt)

Egyébként a főoldalon lévő preview kép nagyon tetszik. Ötletes, hogy az android visszanyúl a kéz felé :P Több ötletes képet!

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#58) bigand77 válasza Bog (#47) üzenetére


bigand77
(kvázi-tag)

Igen, és minden tabletnél szinte kopipészt ugyanazt kell olvasni, hogy ti nem tudjátok szerkesztőségileg, hogy ezeket mire lehetne használni. Ez baromira nem elhelyezés, meg bevezető, hanem a ti saját véleményetek a termékkategóriáról. A piacon való elhelyezés az volt, hogy kínai és mégsem gagyi, olcsó versenyző. De ezt te is tudod, csak hülyének nézel.

[ Szerkesztve ]

(#59) Bog válasza bigand77 (#58) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Egyrészt nem, nem kell olvasni.

Másrészt te vagy itt az egyetlen helikopter, aki így kikel magából emiatt.

Harmadrészt pedig változik a véleményünk folyamatosan, ahogy egyre több és másfajta tablet jön hozzánk, s a bevezető - többek között - PONT erről szeretne szólni.

Ha hülyének néznélek, nem is válaszolnék.

Ez az egész pedig tök off.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#60) bigand77 válasza .bableWes (#46) üzenetére


bigand77
(kvázi-tag)

Igen, én tudom, hogy nekem mire használható, de ez másra nem biztos, hogy érvényes. Mindenki döntse el maga, hogy neki mire jó, de szerintem 1 tesztelőnek baromira nem kell minden egyes terméknél leírnia kb hússzor, hogy ő nem tud mit kezdeni egy tablettel. Kit érdekel? Eleve olyanoknak írja az elemzést, akik kíváncsiak a termékre, esetleg vennének is, tehát potenciális felhasználók, tehát ők tudják, hogy mire akarják használni. Te például minek olvastad el a cikket, ha magad sem tudod, hogy mire jó egy ilyen kütyü? Az a legnagyobb balfék aki maga se tudja, hogy mire kell neki, de azért megveszi, és ez vonatkozik az iPadtől a kínai dzsunkáig minden tabletre.

[ Szerkesztve ]

(#61) bigand77 válasza Bog (#59) üzenetére


bigand77
(kvázi-tag)

Úgy gondolom, hogy mivel a cikk tartalmára vonatkozik, ezért nem off, de majd átállítom a gombot. Korábban más is puffogott a tablet cikkeknél emiatt, csak gondolom ők okosabbak nálam, és látták, hogy a kérés, hogy magát a kategóriát ne bíráljátok, úgy pattan le rólatok mint gumilabda a falról, nem írják be kétmilliomodszorra is. Végülis igaz, nekem kell kevesebbet olvasni, a cikk felét kb át is ugorhatom, mert infót gyakorlatilag így nem tartalmaz.

(#62) Napfénysüti


Napfénysüti
(PH! nagyúr)

Kellemes meglepetés ez a tablet.

Més que un club!

(#63) JR.CSé


JR.CSé
(senior tag)

Sose hittem volna h ezt mondom.De tényleg kezdek elgondolkodni egy ilyen Tablet beszerzésén.Ahogy nézem és remélem ez a tendencia folytatódni fog.Egyre olcsóbban lehet egyre jobb tableteket venni.+Ha azt nézzük h jönnek az újabbnál újabbak akkor a régiek egyre olcsóbbak lesznek amik már igencsak jó alternatívát nyujthatnak.Így ennek fényében tényleg már ez is elég jónak mondható.Főleg ennyiért.Nincs olyan beteg cimke rajta mint a HTC gépén...

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#64) gybazsi


gybazsi
(senior tag)

Na ez már egy relatíve értelmes gép ennyiért. Legalábbi például a Flyer-t alázza, az nekem videó alapján sokkal akadozósabbnak tűnt. És ez fele annyiba sem kerül, de lehet h még ennyi sem lesz. Ettől függetlenül még én sem tervezem h a közeljövőben tabletet vegyek.

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#65) Bog válasza bigand77 (#61) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Nézd, ez az én oldalam. Többek között anno 8 éve pont azért alapítottam, hogy megírhassam a véleményemet kütyükről. Ezen nem kívánok pusztán azért változtatni, mert te nem értesz azzal egyet, hogy a tablet egy túlhypeolt és felesleges kacat. Nem mellesleg véletlenül pont azért lett piacvezető telco portál belőle, mert mindig megírtuk a véleményünket, ez valahogy bejön az olvasóknak, fura...

Nem mellesleg bizonyára elkerülte a becses figyelmedet, hogy a bevezető pont arról szól, hogy egy ilyen, tényleg működőképes és normálisan használató tablet számára sikerült a magunk életében is találnunk olyan helyet, ahol hasznos. De ezt már leírtam, csak úgy pattan le rólad, mint a gumilabda a falról.

Egyébként ha ezen akarsz még mindig sírni, akkor - ez is bizonyára elkerülte a figyelmedet - olvasd el a témában ma, közvetlenül a cikk után keletkezett blogpostot, s vedd azt figyelembe, hogy ha annyira a véleményemmel akarnék agresszíven traktálni bárkit is, akkor ezt beleírtam volna az S7 tesztjébe.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#66) forgonati válasza Bog (#39) üzenetére


forgonati
(őstag)

És nem fehér alapon fotózni az nem opció? Csak kérdezem.

Videókat csak akkor nézem meg ha felkelti az érdeklődésem a cucc. De most már tudom hogy minden esetben meg kell, feltéve ha akarom látni hogy egyáltalán hogy néz ki a telefon :)

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#67) Ftomm


Ftomm
(őstag)

Sok tesztet és fórumot olvastam ezekről a tablettásokról, de idáig ez a legjobb az összes dömping cucc között!
Persze csöppet magas az ára, de ilyenre még talán beruháznék egy jó szolgáltatós ár mellett.

(#68) Barthezz2


Barthezz2
(PH! nagyúr)

Egy pár dologra még kíváncsi lennék:

Videókkal hogy boldogul? 720p? 1080p? Formátumok? LCD-re lehet kötni?

A másik, hogy adatkommunikációs képességek mit takarnak? Van HSDPA?

Everybody lies.

(#69) Bog válasza Barthezz2 (#68) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Ööö, izé, ez mind benne van a cikkben.

Videót 720p-ig játszik, HDMI-n ki tudja nyomni, HSDPA 7,2 le, 5,76 fel.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#70) Bog válasza forgonati (#66) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Alapvetően nem opció, úgy hisszük, hogy egy termékteszt fotóit fehér alapon kell csinálni, mert úgy elegáns és következetes.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#71) Barthezz2 válasza Bog (#69) üzenetére


Barthezz2
(PH! nagyúr)

Akkor én valamit nagyon átaludtam :B :D Most olvastam el, de eskü ez kimaradt :DDD Sorry :R

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#72) sing1ep1ayer


sing1ep1ayer
(őstag)

Ennyiért szerintem senki nem fog venni egy Huawei tabletet. Az emberek 90%-a tuti nem is hallott még a gyártóról, csak azt tudja, hogy a Samsung jó, meg az Apple jó és alig drágábbak. Aki meg olcsót akar, az tényleg vesz valami noname cuccot 30-40k-ért.

(#73) forgonati válasza Bog (#70) üzenetére


forgonati
(őstag)

Attól hogy "úgy hiszitek" még nem biztos hogy szentírás lesz. Egy kevésbé vakító felület, pl. szürkés, miért lenne kevésbé elegáns? Mert úgy hiszitek?
De értem én, ez a Te oldalad, a Te szabályaiddal, ahogy ezt már Bigand77 kollégának is vázoltad kicsivel feljebb. Mindenesetre néha talán az olvasó véleményét is figyelembe kéne venni. Talán egy kevésbé vakító háttértől nem omlik össze az oldal.
És mielőtt még megint megkapnám azt hogy a videóban körbe van forgatva, arra is gondolj, hogy nem mindenkinek van korlátlan 20 megabites netje, én konkrétan mobilnetről olvasom az oldalt, és nem mindegy hogy hány youtube videót nézek meg, mert a szolgáltató keményen megszivat ha túllépem. Ezért gondoltam, hogy talán fel lehetne rakni 1 képet hátulról is.

Eh. Never mind.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#74) Joshi válasza Barthezz2 (#71) üzenetére


Joshi
(PH! félisten)

Elég csak a legutolsó "Specifikáció" oldalt megnézni, abban minden le van írva. :B

Amúgy én nem értem mire jó egy ilyen kütyü közel 100 rugóért. :F

[ Szerkesztve ]

(#75) RexpecT


RexpecT
(PH! addikt)

"ha egyébként a tablet, mint kategória szerkesztőségünk szempontjából továbbra is fehér folt, legalábbis olyan szempontból, hogy nem látjuk a tényleges létjogosultságát. "

Mennyire egyetértek :R .

[ Szerkesztve ]

----------------------------------------------Heisenberg----------------------------------------------

(#76) Bog válasza forgonati (#73) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Úgy gondolom, hogy korrekt módon válaszoltam a felvetésedre, semmi bántó, vagy személyeskedő felhang nem volt benne. Van a cikkeknek, teszteknek egy kialakult vizuális képe, amelynek fontos eleme, hogy fehér háttér előtt fotózzuk meg a tesztkészülékeket, hidd el, hogy sokat szórakozunk azzal, hogy ezek akkor is nagyjából úgy nézzenek ki, ha a körülmények nehézkesek. A szerkesztőségben most már elég komoly fotósarok van, nagy derítőlámpákkal pont azért, hogy egységesek legyenek az illusztrációk. Nem tudunk hirtelen homogén fekete felületet varázsolni megfelelő megvilágítással csak azért, mert a Huawei S7 Slim hátlapja fehér. Ami egyébként önmagában nem gond, több fehér cuccot is vidáman körbefotóztam már, egyszerűen ez a fehérnek egy pont olyan árnyalata, aminek a tükröződése és a homogenitása szinte csont ugyanaz, mint a papíré.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#77) forgonati válasza Bog (#76) üzenetére


forgonati
(őstag)

Persze, nem is mondtam hogy személyeskedtél. Te tudod hogy megoldható-e a dolog, vagy nem. Ha nem oldható meg hogy legyen fotó hátulról akkor ez van. Csak egy ötlet volt, hogy ha egy telefont ilyen nehéz lefotózni, akkor ebben az esetben lehetne módosítani a hátéren, esetleg bebiztosítani egy sötétebb hátteret is (és egyáltalán nem kell fekete, bőven elég ha kicsivel sötétebb árnyalat a telefonnál) ilyen esetekre. Szerintem ez a dolog abszolút nem lenne negatív hatással az oldalra, és a róla kialakult képre, sőt megkockáztatom, hogy az olvasók 99%-a észre sem venné ha az a háttér picivel sötétebb. Bármilyen szinű lehet az a háttér, amíg a szemnek nem bántó.

De mindegy is, pont ezért írtam az előző hsz-em végén, hogy hagyjuk, ha engem nagyon érdekel majd egy telefon, majd megnézem a róla készült képeket máshol is, ennyi.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#78) vtomias


vtomias
(lelkes újonc)

Szerintem ettől a készüléktől van jobb és olcsóbb is.
pl.:
Ez 60000 Ft, 7 colos.
[archos 70]
Ez pedig 70000 Ft, 10 colos.
[archos 101]

Érdemes lenne a mobilarénának letesztelni őket.

[ Szerkesztve ]

(#79) tjb007 válasza vtomias (#78) üzenetére


tjb007
(PH! félisten)

Olcsóbbnak olcsóbb de egyik sem jobb.
Hogy miért ?
Azért mert az Archos -okban se 3G modem, se GPS nincs és RAM -ból is csak 256MB van bennük míg ebben 512MB.

(#80) BiP


BiP
(PH! nagyúr)

forgonati+Bog:
Kultúrált felvetés, kultúrált elutasítás, elfogadás. Így kell ezt.

Viszont valamit mégsem értek. A 7. oldalon az akksis kép akkor micsoda, ha nem a készülék hátulról fényképezve? (tudom, nem egyben van, de azért mégiscsak összerakja agyban az ember, ha más kép nincs.)

[ Szerkesztve ]

(#81) endruboy1 válasza Bog (#76) üzenetére


endruboy1
(senior tag)

Bog! Don't feed the trolls ;-)!

(#82) vtomias válasza tjb007 (#79) üzenetére


vtomias
(lelkes újonc)

A Ram mérete 512MB tudomásom szerint. A 3G-t meg lehet oldani bluetooth-on keresztül (persze kell hozzá egy 3Gs mobil). GPS szerintem nem túl fontos egy tabletbe, mert ekkora kijelzőt nem szokás használni autóban.
Nagyjából igazad van. Speciel nekem nem annyira fontos a a 3G és a GPS. De ha jobban megnézed minőségben, legfőképp támogatottságban jobb az archos.

[ Szerkesztve ]

(#83) B1T3


B1T3
(PH! addikt)

Első benyomásom az volt, hogy tényleg nagy a perem a két oldalán, aztán a videót megnézve megszoktam, és összességében (körbeforgatva) tetszik is.

(#84) earlyrat


earlyrat
(kvázi-tag)

jó kis cucc, kíváncsi vagyok melyik szolgáltató hozza ki és mennyiért. azért 85-nél remélem olcsóbb lesz.

Asus A320M-K, Ryzen 3 1300X, MSI Radeon HD 7770, Forza 8Gb DDR4 2400, Samsung 840 SSD, win 10 Pro

(#85) tjb007 válasza vtomias (#82) üzenetére


tjb007
(PH! félisten)

Akkor rosszul tudod mivel a RAM csak 256MB.

(#86) Pete55555


Pete55555
(PH! kedvence)

Kifejezetten tetszik. Nagyon jó kis UI-t toltak az alap froyo alá, nem is gondolná az ember, hogy ez kínai gép. Ennyi pénzért meg ajándék, főleg ha pár hónap mulva leljebb megy az ára.

...Szeretem leracsniztatni...

(#87) Pete55555 válasza tjb007 (#85) üzenetére


Pete55555
(PH! kedvence)

nem szoltam

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#88) TTomax


TTomax
(PH! félisten)

Azért mindentől függetlenül,minden tablet hírben kommentként olvasom,a létjogosultság kérdését...Azért lépjünk már túl a saját korlátainkon,és tessék már elfogadni végre,hogy nem egy "fehér folt".Ez egy tipikus magyar mentalitás "nekem nem kell,és el sem tudom képzelni,hogy valakinek kellhet,biztos marhaság".A való életben számtalanszor találkozok ezzel,de azért egy szakmai fórumon ez elég fura...Oldalakon keresztül tudnám sorolni azt,hogy az utóbbi hónapban hányszor ,és mire volt a jó a tablet,mert éppen nálam volt...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#89) forgonati válasza endruboy1 (#81) üzenetére


forgonati
(őstag)

Esetleg olvasd el a hozzászólásaimat, mielőtt ilyeneket írsz. Bár kétlem hogy egyáltalán tisztában lennél annak az értelmével amit leírtál... :U No offense.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#90) TTomax válasza sing1ep1ayer (#72) üzenetére


TTomax
(PH! félisten)

Igen,ez egy komoly probléma és valós,ráadásul ki tudja jön-e kellő frissítés,azaz a support mint olyan létezik-e mert a samunál vagy az almásoknál tudjuk van...
(#82) vtomias
Nagyon nagyon rosszul gondolkodsz...én éppen Archos 70-et váltottam le a samsunggal... mivel a google speckóinak nem felelt meg az archos, így market sem volt rá hivatalosan,gondolom az azért elég fájdalmas nem?Persze lehetett rá tenni mókolt marketot,csakhogy abban meg nem látszott az összes alkalmazás... pl a launcherpro,akkor mehettem apk vadászatra...azt meg igencsak ki kell választani melyik telefont hajlandó használni modemként BT-vel,merthogy az sem volt mindegy,és akkor ugye a tetves sebességröl ne is beszéljek,ha meg veszek egy okostelót hozzá amely tudja a tethering opciót akkor minek cipeljem az archost?Hogy a 3-4 óra alatt lemerüljön és utána kakukk??És valóban az Archos 70-ben 256RAM van...

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#91) pista59


pista59
(őstag)

Nekem tetszik. Az árát kell úgy alakítani, mint pl. a zte bade-t, akkor csúcs.
Kínai? Hozzá kell szokni, hogy egyre több normális kínai eszköz lesz. (nem mintha manapság is nem mindent Kínában csinálnának)

A győztes féreg irtó baktérium

(#92) marcias válasza forgonati (#77) üzenetére


marcias
(őstag)

Az már eszedbe jutott, hogy egy nem fehér hátterű fotót hogyan illesztesz be egy fehér hátterű lapra úgy, hogy ne "ugorjon ki"?

Steam: marcias88

(#93) Karma válasza marcias (#92) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Miert, a YouTube videot vagy a tesztfotokat hogy illeszted be? :F:U

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#94) bzoly válasza vtomias (#78) üzenetére


bzoly
(fanatikus tag)

Csak az Archostól mentsen meg a jó Isten :)
Jól ismerem az Archos 9-et, brutális...
És ha jól látom nincs benne sim hely...

(#95) marcias válasza Karma (#93) üzenetére


marcias
(őstag)

A tesztfotókat? Azokat pont úgy, hogy mindnek fehér a háttere. Erről szólt a vita ezidáig.

[ Szerkesztve ]

Steam: marcias88

(#96) kerelo


kerelo
(senior tag)

Jó kis cucc.Szívesen elfogadnám :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#97) Karma válasza marcias (#95) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Mármint úgy értem, hogy a készülékkel készített tesztfotókat.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#98) marcias válasza Karma (#97) üzenetére


marcias
(őstag)

Jó ok, a kezelőfelületről lőtt képek sem fehér hátterűek. De ahol a készülék látszik, illetve, ahol megoldható. Tárgyfotókra gondolok. Nyilván a készülék által készített képeknél a minőség reprezentálása a lényeg, arra pedig egy mesterségesen beállított, témaközpontú, dokumentumfotó alkalmatlan.
Szerintem megbeszéltük. :)

Steam: marcias88

(#99) traumschiff


traumschiff
(lelkes újonc)

Szerintem Bog ez 85k-ért igen gyenge.

De tudod nekem csak egy Mobii-m van honeycombal (ha nem is azzal lenne akkor is 2.2 lenne) +10ért. (mostmár akár +5ért), ami köztudottan szar mert azóta a birkák is azt skandálják.

Megéri kifizetni ezt a marketért meg a fémházért.

There is a fine line between wrong and visionary. Unfortunately you have to be a visionary to see it.

(#100) DarknessHope


DarknessHope
(senior tag)

azért azt is vegyükszámításba az árnál hogy ezen az áron jön be.... míg a samsung készüléke már egy beállt áron annyi...

http://tablet-pc.arukereso.hu/huawei/ideos-s7-p43943884/termek-leiras.html#description

itt van pl a gps-nélküli változat.. 58-ért.. (legalábbis elsőren em láttam más különbséget a slimtől

és igy már lehet alternatíva.. elnézve a gyenge gps teljesítményt lehet jobban is járunk ha ezt vesszük és külsőt bluetooth-on..
tényleg azt lehet ugye?
illetve jól gondolom h nincs más különbség?

Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.