Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
81%-al látogattam meg Törökbálintot 2016-ban.
A doki azt mondta, hogy ilyen %-nál ritka, hogy a saját lábán álló embert lát, 95% kóma lehetősége.
Vírusos tüdőgyulladás, 1 hét infúzión, 10kg fogyás...."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
mate9312
csendes tag
Galaxy Watch Active 2-re azóta is várom
-
Alvin76
tag
Pont hogy éjjel érdemes mérni, nappalra kikapcsolni. Bár egy hét után én éjjel is kikapcsoltam, mert eléggé meríti az akksit... (fenix6)
AliceWake: 80% környékén orvosi eset lennél... nem lehet hogy nem elég szoros a csuklódon?
Nekem éjjel akkor szokott furcsa pulzusokat mérni, ha sok volt az alkoholizálás...
-
Cseréld le a Garmint, valami nincs rendbe vele. Nekem 93 % volt a legalacsonyabb, szeintem mikor náthás voltam. Igaz éjjel sosem mértem SpO2-t. Lehet mikor alacsony a pulzus lemegy az SpO2 -is?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nem. Csak úgy. Evés után gyakrabban. Nem megnyugtató, de az pont feltűnik okosóra nélkül is Viszont ez a Garmin, ha már mér folyamatosan SpO2-t éjjel, igazán felkelthetne, ha 80% körül van a telítettség Olyan görbéket kapok reggel, hogy majd' elájulok.
Non omnis moriar.
-
Alvás közben nekem a legkisebb 43 pulzus volt. Ugye az csak elméletben mondtad, h nyugalmi helyzetben felmegy 150+ ra. Mondjuk lehet egy horror vagy film esetében lehetségesnek tartom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
A legtöbb órában van magas és alacsony pulzus riasztás. Ha még nem veszi észre, hogy ledőltem, a Garmin már riadózik, hogy 50 alá ment a pulzusom.
Nyugalmi helyzetben pedig gyakran megy felfelé is, már nem mintha nekem ne tűnne fel, hogy együltő helyemben 150+. De thanks, Captain ObviousNon omnis moriar.
-
embe
nagyúr
Az automatikus SpO2 mérés az hardver, vagy fw függő? Mert a Honor Magic Watch 2 -nél nem ajánlja fel a alkalmazás.
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Be lehet állitani, h felköltsön infarktus esetén vagyis ha alvás közben a pulzus felmegy 200 körülire. Na de mi lesz azután. Na megmértem 99% SpO2 Nem is rossz. S9+ mérve. Miért szedték ki a telefonokból a szenzorokat? Gondolom mert elterjedtek az aktivitásmérők, okosórák.
-
Doki42
őstag
Jó lett a cikk, szépen leírtad. Grat👍
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest