- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
81%-al látogattam meg Törökbálintot 2016-ban.
A doki azt mondta, hogy ilyen %-nál ritka, hogy a saját lábán álló embert lát, 95% kóma lehetősége.
Vírusos tüdőgyulladás, 1 hét infúzión, 10kg fogyás...."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
mate9312
csendes tag
Galaxy Watch Active 2-re azóta is várom
-
Alvin76
tag
Pont hogy éjjel érdemes mérni, nappalra kikapcsolni. Bár egy hét után én éjjel is kikapcsoltam, mert eléggé meríti az akksit... (fenix6)
AliceWake: 80% környékén orvosi eset lennél...
nem lehet hogy nem elég szoros a csuklódon?
Nekem éjjel akkor szokott furcsa pulzusokat mérni, ha sok volt az alkoholizálás...
-
Cseréld le a Garmint, valami nincs rendbe vele. Nekem 93 % volt a legalacsonyabb, szeintem mikor náthás voltam. Igaz éjjel sosem mértem SpO2-t. Lehet mikor alacsony a pulzus lemegy az SpO2 -is?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nem. Csak úgy. Evés után gyakrabban. Nem megnyugtató, de az pont feltűnik okosóra nélkül is
Viszont ez a Garmin, ha már mér folyamatosan SpO2-t éjjel, igazán felkelthetne, ha 80% körül van a telítettség
Olyan görbéket kapok reggel, hogy majd' elájulok.
Non omnis moriar.
-
Alvás közben nekem a legkisebb 43 pulzus volt. Ugye az csak elméletben mondtad, h nyugalmi helyzetben felmegy 150+ ra. Mondjuk lehet egy horror vagy
film esetében lehetségesnek tartom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
A legtöbb órában van magas és alacsony pulzus riasztás. Ha még nem veszi észre, hogy ledőltem, a Garmin már riadózik, hogy 50 alá ment a pulzusom.
Nyugalmi helyzetben pedig gyakran megy felfelé is, már nem mintha nekem ne tűnne fel, hogy együltő helyemben 150+. De thanks, Captain ObviousNon omnis moriar.
-
embe
nagyúr
Az automatikus SpO2 mérés az hardver, vagy fw függő? Mert a Honor Magic Watch 2 -nél nem ajánlja fel a alkalmazás.
-
Be lehet állitani, h felköltsön infarktus esetén vagyis ha alvás közben a pulzus felmegy 200 körülire. Na de mi lesz azután. Na megmértem 99% SpO2 Nem is rossz. S9+ mérve. Miért szedték ki a telefonokból a szenzorokat? Gondolom mert elterjedtek az aktivitásmérők, okosórák.
-
Doki42
őstag
Jó lett a cikk, szépen leírtad. Grat👍
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem fán terem, hanem az erekben mérik a pulzoximéterrel szerelt kütyük.