Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neleta
tag
Igen, köszi a tippet! Tudok róla, ez, illetve ugye a Honor kb. egyszerre jött ki, és tudásban ugyanaz, és vélhetően jók is, tesztek abszolúte pozitívak a xiaomiról. viszont annyira nem tetszik ez a karkötő kialakítás, mint inkább ez au apple watchra hajazó. Ki kéne már személyesen próbálni mindkettőt.
Viszont eleve most azon agyalok, kell-e nekem okosóra.
Van egy nagyon szép "igazi" normál órám, amit imádok egyébként. Az okosóra pandémia miatt lenne hasznos, hogy ne kelljen mindig előkapkodnom a mobilt, összefogdosni, ha kapok értesítést, vagy hívnak, látom ki az. Azonban most bevallom, megtorpantam, hogy nem okoz-e függőséget. Volt a sima bandem, nem sokat használtam, ajándékba kaptam. Ott is igazából hasznos volt, de...
Szóval most éppen itt tartok.A mobilom always on kijelzős, így elég ránéznem messziről látom mikor jön céges és magánlevél, volt-e telefonom, stb. Egyedül utazáskor ez a mobilt előásni dolog nem hiányzik.
Akinek kell ajándék mérleg, az viszont vegyen most, mert így valóban megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kulcsfontosságú adatot mér felárral a remek kijelzőjű Huawei fitnesz karperec.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Amazfit Balance fekete, Euronics számla, posta az árban
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest