- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Ez így az Y300 után micsoda? 75MB
Oda még az appok beállításai sem férnek el, pedig azt nem nagyon lehet sdre helyezni
A többi szót sem érdemel...
-
Na hát ezt csiszolhatták volna tovább, remélem az Y300-ra is jönnek a frissítések, mert már most van Viberrel gond.
Alapvetően az elképzelés jó, habár a Huawei nem foglalkozott volna az Emotion UI-val, meglennénk nélküle is
Inkább ZTE Blade III
-
HuMarc
veterán
Hát, a RAM-ot megduplázhatták volna
-
zdanee
őstag
Hát, akinek tényleg annyira fontos az ár, hogy nem tudja kifizetni azt a kis pluszt az Y300-hoz, az talán jobban jár, ha nem okostelefont választ, vagy valami jobb használt készüléket keres. Ezt mindenesetre nem érdemes forszírozni, legyen bármilyen olcsó.
-
Maateeo
aktív tag
Megint rengeteg helyet hagytak a kijelzö körül teljesen feleslegesen, ahogy elnézem a kijelzö is maradt ugyanolyan borzalmas, a RAM is kevés de legalább jó áron van. Azoknak tökéletes, akik nem akarnak appokat rárakni, csak telefonálni...
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Heskey E. #25 üzenetére
Annyira úgy sem fogják olcsón adni, hogy kapós legyen. Ezt eladják majd a "parasztnak", aki csak annyit tud hogy érintős telefont szeretne és lehetőleg olcsón. Ahhoz hogy a hozzáértők is vegyék - persze feltehetően csak másodtelefonnak - szerintem 5-6 ezer forintért (na jó, maximum tízezerért) kellene adniuk feltöltőkártyával.
-
tixem
addikt
ez a hardver
adreno 200, jézus a kereszten. Ez már viccnek is rossz.
-
tzsolesz
nagyúr
Rendben hogy olcsóbbítás, DE:
Az a kamera már hosszú évekkel ezelőtt is le lett volna húzva. Fix fókusz, 2Mp, ráadásul ilyen gyenge minőség. A kijelző még csak csak elmegy, mármint a felbontása, de hogy honnan szedték azt hogy 75MB belső memória?
Atya ég. Ezen spórolni, már bocs, mennyivel lett volna drágább ha minimum 512Mb, 200Ft-al? 27000Ft vs. 27200Ft?
A 256MB RAM-ról inkább már nem is nyilatkozok.
Nagyjából a független ára 15K környékén kellene lennie...... Ez így drága.A következő 4 sor nem flame keltés, aki még csak gyanúsnak sem akarja titulálni, az el se olvassa....
Ajánlom mindenkinek, hogy aki fél áron akar vagy alatta szeretne normális telefont ebben a méretben, annak ott van 10-12K-ért jó állapotban egy csomó Optimus One P500 az aprón....
Jó minőségű AF 3.2Mp-es kamera, 512MB RAM (gyárilag 340MB szabadon van mindig) jó összeszerél, jó kijelzővel. -
FoLey-v
addikt
Ezzel a cuccal retro telefonnak elmegy,ennyiért jobb hardverrel rendelkező telefon is van szvsz
-
Zeki
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
Nálad a pont!
Ez olyan promócióban ingyen osztogatós telefon.
Kínából ilyen telcsik 60-65 dollárért jönnek. És ez sem különb tőlük. -
RaZroX
addikt
Jézusom 75MB.... nevetséges..
-
kengyel
nagyúr
Ez sajnos gyerekmobil
-
bagkri01
őstag
Hát ez egy nagyom gyenge kapufa, felhúzott órajeles y200. Az y300 mellett teljesen felesleges.
-
meganers
csendes tag
válasz
hodostamas #30 üzenetére
Kábé. 2.1 - 310MB; 4.1 - 2GB; ez a ROM úgy 450 mega lehet.
-
Az Ascend Y300 se a Blade utódja... Annál sokkal jobb a Zte v970. Nagyobb felbontás, elegáns design.
-
hodostamas
addikt
válasz
dreamdancer #28 üzenetére
Akarod írni egy 512-es modult
Ezeknél a ROM alig több mint 200MB, de lehet még így is sokat mondtam.
-
Maxentius
addikt
Ez a Gingerbread is "örökké" megmarad, mint asztali fronton a Win XP... Pedig külsőre alapvetően tetszene.
-
kaosz86
aktív tag
Mindez nem igazán zavarja a mobilarénásokat, túllépnek rajta a "szerencsére sd -vel bővíthető" frázissal.
Sokra megy vele az ember. Az átlag user (főleg akinél okosabb a telefonja) semmit se fog észrevenni, csak azt hogy vett egy 8 gigás sd karit mondjuk, és ennek ellenére visít a teló hogy nincs elég szabad hely -
zobika
tag
Ez mi...
Még az Y200-am is jobb volt ennél.
A prociban jobb egyedül ez, sok minden másban az Y200. De a procit azt feltudtam húzni ott is 1 Ghz-re, szóval...
Ez egy teljesen értelmetlen telefon..
Aki ilyet vesz, meg is érdemli... -
Heskey E.
tag
Szerintem, ha árban is olyan lesz mint tudásban, akkor látok esélyt arra, hogy sokan vesznek majd ilyen telefont. De ahogy ismerem a hazai szolgáltatókat, szerintem felejtős.
-
ebegab92
senior tag
Ez a telefon meg mi a jóélet?A legtutibb egy 1 GHz-es ARMv6-os Qualcomm MSM7227 lett volna...De a 75 MB belső memória még a 2-3 éves modelleket is túlszárnyalja (pl. Galaxy Ace: 178 MB).Az a hely jó esetben elég pl. egy GoogleChrome-nak vagy csak 2-3 appnak,és már tele is a telefon...Nem lett volna sokkal többe ez a telefon,ha pl. 512 MB belső tárhely + 512 MB RAM + JB lett volna bele, de akkor az ember meg nem tudott volna már dönteni, hogy a 2 ezer Ft-tal olcsóbb Y210-et vagy inkább az Y300-at
Inkább ne csinálták volna meg ezt a telót.... -
Fryskitt
addikt
válasz
dreamdancer #21 üzenetére
De meg mennyibe van 1GB RAM? 1000Ft?????? 75 mega? Valaki kiásott egy 10 évvel ezelőtt beomlott raktárt és talált benne memóriát? Már SD kártáyából sem kapni 2GB-nál kisebbet...........
-
prolad
addikt
Ez már nagyon minimál,ennyire nem kellett volna a memóriával spórolni (rom és ram egyaránt).A 2.3 a ram miatt még elnézhető de azt nem értem hogy a tudásához képest nagy akksi ellenére miért csak ennyi az üzemidő (oké hogy minden telefont le lehet meríteni egy nap alatt de akkor is).
-
dreamdancer
őstag
Jah, ez a telefon a klasszik "ingyen se" kategória. Ne akarjunk már 30K alatt okostelefont összerakni, nem fog menni.
Aki ezt nézegeti, az vagy dobjon rá még 10 ezret és vegyen Y300-at, vagy válasszon egy Ashát, azon legalább normálisan megy a FB meg a böngésző és érje be annyival.
-
Retekegér
MODERÁTOR
1700 mAh-s akku + gyenge SoC és kijelző mellett hosszabb üzemidőre számítottam, de még így sem...
-
b0bcat
addikt
Y200 használóként értetlenül állok ez előtt a készülék előtt.
Azt hiszem, ezt hívják visszalépésnek.
-
kaller1
veterán
Ár/érték aránya 9 pont?
Egy plecsnit nem kapó, minden szempontból elavult készülékre ne adjunk már ennyit, a 4 pont kb. valós lenne.
-
Eltomi
tag
Ez a kamera azokat az időket idézi, amikor SE K300i-m a VGA képet digitálisan felnagyította 1024×768-ra. Röhej ez a telefon....
-
Castell
aktív tag
Jesszusom: 256 MB RAM & 75 MB belső memória egy 2013-as telefonnál? Atya Úr Isten. Az 1 GHz-es cpu se menti meg ez a telefont. Szerintem ha rátelepítenék egy Vibert más visítana is a telefon, hogy megtelt a tárhely, arról nem is beszélve, hogy nincs értelme az ilyen nulla gyenge telefonokat sd kártyával bővíteni, ugyanis az sd-n tárolt applikációk még lassabbak lesznek, mint a belső memórián tárolt appok...
Komolyan mondom szánalom ilyen telefont kiadni és mondhatjuk, hogy gyerkőcnek meg asszonynak jó lesz, persze csak addig amíg rá nem húz 2-3 appot vagy netán facebookozni lenne kedve.
Rá kéne jönni végre, hogy a zöld robotnak és főleg a mai appoknak (amik napról-napra erősebb hardvert igényelnek) kevés ennyi memória és belső tárhely.
Szinte megegyező tudású telefonnal rendelkezem 2 éve, már csak telefonálni használom, mert iszonyat kevés a 256 mb ram és a cirka 150 mb tárhely. Az alap applikációknak tekinthető viber, opera, facebook vagy éppen a play már használhatatlan ezeken a telefonokon.
A teszt jó lett, és örülök, hogy nem kapott értékelést.
-
lapuli
tag
Miért nem tesznek bele egy 600as procit azt adnák 10-15 ezerért minek ebbe 1 Ghz. Szerintem a régi x8amban volt ennyi tárhely, na jó talán kicsit több :-D pedig az van vagy 4 éves.
-
-
ezt a happy meal melle kene h csomagoljak.
-
Fryskitt
addikt
75MB? Na erre mondaná Lali, hogy "Menj a picsába, menj a picsába, menj a picsába!" - (Üvegtigris.... még mielőtt büntit kapok a nyelvezetért....
)
-
Simba86
senior tag
a processzort leszámítva a Blade még most is szanaszét pofozza ezt...
-
satz18
őstag
Hát ennek így nincs értelme sajnos.
-
M3oH
addikt
Ez a het, a milyen telefont ne vegyunk hete. SAmsung fame, ma pedig ez
-
Rozzo
tag
Ez egy vicc, csakhogy nem április 1.-je van! Nincs a tetején a Huawei, én úgy érzem
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
callmeakos #4 üzenetére
hát ez mi ez?
először mindig a hardvert részét olvasom el a telóknak. amikor megláttam, nem értettem, hogy egy kb másfél éves cikk hogy kerülhet a friss hírek közé....aztán megnéztem a dátumot. -
Péter747
tag
a huawei nek eddig ez a leg rosszabb ajánlata
és úgy érzem ez az y300 mellet esélytelen
és én úgy érzem hogy felső kategóriás telot is jó ha csinál
és ha jó ártat tesz mellé idővel tuti be futó
de zel a teloval most kicsit mellé lőtt
de látjuk hogy tud jó telot csinálni a huawei a g510 se rossz és aránylag az se dárga -
sing1ep1ayer
őstag
Az a gáz, hogy 2 éve, de lehet hogy 3 éve is nagyjából ugyanilyen specifikációkkal körülbelül ugyanilyen áron lehetett alsó kategóriás androidos mobilt venni. Egyedül a processzor erősebb ebben a készülékben, ezen kívül gyakorlatilag semmilyen más téren nem lépett előre. Miért is venné meg ezt bárki?
-
callmeakos
veterán
Eléggé átestek a ló túloldalára.....
-
Peet91
aktív tag
A felhasználói felület folyamatosságára a project butter van jó hatással, és nem a jelly bean. 3.oldal 3. bekezdés. Egyébként jó teszt egy nagyon fapados telefonról...
-
Yayoh
aktív tag
Hát ez nagy csalódás a Y300 után
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei újabb babérokra tör az alsó kategóriában, ám az Y210 túl sok kompromisszumra kényszeríti a vásárlót a barátságos árcéduláért cserébe.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest