- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
esélyes hogy az a SD maid törölt vmit, próbáld meg recoveryből visszatenni a Settings.apk-t meg a SettingsProvider.apk-t hátha megoldja, de hogy abban benne vannak-e az eredeti csengőhangok nem tudom, külön erre utaló apk-t nem találtam system/app-ban.
Robertó79: Ide tessék ellátogatni, ez az Android alkalmazás kibeszélő topik, nagy eséllyel találsz olyan embert aki használta már vagy ismeri.
-
DS39
nagyúr
a korábbi csengőhang SD-n volt? igazítsd meg az SD-t a telóban lehet azért állítódott vissza az alapra. a program bezárás miatt nyomj egy újraindítást akkor minden program újratöltődik (főleg ha eddig fast-boot-tal használtad).
egyébként buheráltad a rendszert? root, gyári progik törölgetése?
-
Alex_
tag
-
BigT
senior tag
Azt irtad, mindenről csináltál mentést. Ezután én lehet, hogy egy hardresettel előről kezdeném. De azt tudnod kell, nekem nem ilyen telefonom van! Voda845el küzdöttem sokat rom és memória miatt, most s2 m van.
A google alkalmazásom törlésével csak óvatosan. Először fagyasztani, majd 1 hét problémamentes használat után lehet törölni. -
BigT
senior tag
szerintem vond meg tőle SU-ban a rendszergazdai jogokat, majd indítsd újra, akkor adj neki ismét. Hátha ez okoz gondot neki (nem tudja, hgoy a tbackup rendszergazdai jogokkal bír). Nem helyezted át közben véletlen SD kártyára? ez is okozhat gondot. ha így sem megy, nincs ötletem....
JAH, és ami még fontos: nézz utána neten, milyen appokat lehet törölni rendszer gond nélkül, milyet nem! én nyírtam ki anno így a telefonom, mert egy jelentéktelennek tűnő progit töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest